Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 47

• 54 297
  • 735
  •   1
Отговори
# 75

и да ви попитам аз пак неразбрала от кога да започваме да пращаме снимки за предизвикателството и последно празничния грим ли остава?

Всяко предизвикателство тече или от 1ви до 15ти на месеца, или от 15ти до 30/31. Снимки могат да се пращат по всяко време докато тече предизвикателството. Темата с най-много гласове от анкетата е настояща тема.
Празничен грим - до 15ти Декември включително.

# 76

и да ви попитам аз пак неразбрала от кога да започваме да пращаме снимки за предизвикателството и последно празничния грим ли остава?

Всяко предизвикателство тече или от 1ви до 15ти на месеца, или от 15ти до 30/31. Снимки могат да се пращат по всяко време докато тече предизвикателството. Темата с най-много гласове от анкетата е настояща тема.
Празничен грим - до 15ти Декември включително.

Много много много благодаря!   bouquet Аз все не съм разбрала нещо  ooooh!

Значи в понеделник ще ти пратя снимки с празничен грим  Hug

# 77
Момичета, може ли да и кажете какви продукти се използват в това видео, не като марка, а като вид.  Praynig

# 78
Пише ги в описанието под видеото.  Peace

# 79
Момичета, може ли да и кажете какви продукти се използват в това видео, не като марка, а като вид.  Praynig

PRODUCTS USED:
Elizabeth Arden Good Night Sleep moisturizer, Laura Mercier Primer, Mac Fix Plus,
Kryolan Derma Color Concealer Wheel (It includes the following 6 colors from dark to light: D375, D100, D61, D4, D3, and D32),
Mac Orb Eyeshadow, Mac Blunt, Mac Refined Golden Bronzer, Elf blush Fuschia Fushion, Mac Belightful Highlighter, Mac loose powder NC40, Real Techniques Makeup Brushes.

Основното контуриране направи с палитра коректор само.

# 80
кажи какво точно искаш да знаеш, защото може би не са коректорите които те интересуват

# 81
Благодаря, момичета! Не бях видяла описанието, но не разбрах това бялото от 1:16 какво е.  Embarassed
И ако може да ми предложите от къде да се сдобия с подобна палитра коректори, но да е от по-масовите марки и да не струва много, защото не знам колко ще я използвам.  Peace

# 82
  • в 1001-та нощ
Коректор на Криолан - Kryolan Derma Color Concealer Wheel и съдържа 6 цвята от тъмно към светло -  D375, D100, D61, D4, D3, и D32  Peace

Най-светлото е D32, но дали се продава отделно - трябва да питаш или да търсиш подобно  Peace

Можеш да разгледаш кремообразни коректори на други марки  Peace

Хубаво е да помислиш и за съответните четки, както и изобщо нужна ли ти е толкова драстична мярка  Peace

# 83
  • София
Здравейте  Simple Smile
Обичам да ви чета темичката, и този път отново нахлувам с въпрос.
Взех си Naked- basic, купих си и някаква четка, на Ebelin, и определено се затруднявам с нанасянето на сенките.
До този момент винаги съм се гримирала с пръсти, смея да твърдя, че доста добре се справях.
В момента обаче сенките нанесени с четката стоят неравномерно.( не ползвам база)...като на петна...другото което ме дразни е всеки път след взимане с четката отгоре на сенките има доста прах...и не мога да разбера дали четката е твърда и хаби доста повече материал, или просто винаги така се получава с ползване на четки Simple Smile))
( Но ако продължавам така ще видя дъното на кутийката за нула време)

Ще съм благодарна ако ми кажете в какво е проблема.В четката, сенките или некадърността ми  Mr. Green Grinning

# 84
  • в 1001-та нощ
Покажи четката  Peace

# 85
  • София
Нещо подобно на последната, може и да е същата:

# 86
  • в 1001-та нощ
Аз ползвам подобна плоска четка - с естествен косъм  Peace, с която с движение с лек натиск взимам продукт, ако има прашинки ги дообирам с четката  Peace (попивам ги) при второ взимане на сянка.

Винаги ползвам база, ако нямаш - пробвай с ББ крем поне  Peace или друг крем за очния контур  Peace С четката потупвам клепача, не търкам по него. Все едно искам да направя отпечатък с четката по клепача и застъпвам отпечатъците  Peace

Непременно пробвай с база, надявам се - сенките да не са менте  Peace

# 87
Не са менте, от Сефора са и! Hug
Исайкова, сенките се прашат наистина, но не супер много. Не натискай с четката много и не дълбай. Най-вероятно е от четката. Ще свикнеш обаче. Няма да се свършат бързо, не се притеснявай. Hug

# 88
  • София
 Hug
Значи трябва с потупване да ги нанасям.
База се каня да си взема отдавна, чаках да пуснат бг NYX, да си взема тяхната, но има само бялата и се чудя тя ли е по-добра или на Артдеко, която ползвах едно време, но ми се втвърди  Simple Smile
Какво ще кажете?

Може би от четките се разпрашват толкова сенките, ще гледам да пробвам и други четки...

Благодаря!

# 89
  • в 1001-та нощ
Два пъти съм взимала бялата и не ми се е втвърдявала  Peace Важно е да не я държиш отворена  Peace Матира клепача и не го омазнява  Peace Дано има тестер да пробваш на ръка, например  Blush

Общи условия

Активация на акаунт