Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 47

• 54 428
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Тук нямаме Инглот. Предпочитам някоя по стандартна марка, която мога да отида в магазина и да я видя, а не да поръчвам по интернет, но ако напишеш номерата може и да са ми от полза  Peace

# 106
  • в 1001-та нощ
В МАС търси ли? По-тъмно, по-винено?

Напр. първото тук:

Или

Или

# 107
Това последното ми хареса Simple Smile Някаква идея кой номер е, че утре имам път до шопинг центъра и да си направя Коледен подарък  Mr. Green

# 108
  • в 1001-та нощ
 Peace MAC Plum Dressing Eyeshadow

Суочът е от Темпталия http://www.temptalia.com/mac-eyeshadow-swatches-purples-2

Най-добре пробвай на място - има тестери на всичко - ако пробвам с пръст след това с него скривам клепача и така гледам как ми пасва на лицето  Peace

# 109
  • Стара Загора
Аз имам подобен цвят на Кико, но не знам дали в Англия предлагат марката. newsm78
Май да http://www.kikocosmetics.co.uk/make-up/eyes/eyeshadows/Eyeshadow/p-KM00305001 но не виждам точно тях в момента, може би са изчерпани. Rolling Eyes
Номер 136 е. Обаче не е толкова ярко като това на МАК.

Ето при мен как стоят:

Скрит текст:

# 110
Сливовото седи фантастично на светли очи!  Heart Eyes

# 111
Наистина е прекрасно, а и iv4enceto_91 има страхотни очи!   Heart Eyes

# 112
Трой, нещо семпло от към цена; видях го преди време на живо, сега съм го поръчала и го чакам /снощи не се сетих за него  Laughing/

http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/eyeshadow/baked-eyeshadow/invt/81270 E. L. F. Baked Eyeshadow burnt plum

Скрит текст:

# 113
bubanka емотикона не беше вгадения Joyпоне аз не  го чета така Joy
Не исках да засягам вкуса на никой, това което на мен не е красиво не значи че е така, както и това ако някой нещо нарекъл красиво а на мен не ми харесва.
Може би просто трябваше да си замълча newsm78

# 114

Уххх искам и аз такова червило. Момичета не се ли сещате за някакъв подобен цвят, а също си търся и хубаво тъмно лилаво червило. Ако се сещате, ще ми бъдете от голяма полза.  Heart Eyes
Мас Медия, почти същото е. Поръчала съм го на Дядо Коледа. Heart Eyes

# 115
  • София
А на Ecotools хубави ли са четките?

# 116
А на Ecotools хубави ли са четките?

Средна работа, но като за начало стават  Wink Няколко техни четки ползвам всеки ден и са ми много удобни. Но някои не са ми особени фаворити и съм ги прибрала.

За снивовите сенки - имам две, които много харесвам  Grinning Едно по-матово на Инглот и едно по-перлено от "печените" сенки на ЕЛФ  Peace

И да кажа, че и аз вече се присламчвам към отбора на Адри, на влюбените в червилата на ИСЛ  Blush Heart Eyes Никога до сега не съм изпитвала такъв кеф да нося червило  Flutter Тези дни разносвам и двата цвята и усещането на устните е божествено  Heart Eyes Не съм пробвала червилата на Шанел, които се коментираха, че били по-хубави, но и тези на ИСЛ са божествени за мен. В този случай определено си заслужават ценната  Crazy

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 10:54 от veselina_s_p

# 117
  • Бургас
Нещо такова, важното е, че отваря. Simple Smile

Моливите им за устни, тези тънките съм пробвала и са много дълготрайни. Също така кремообразните им ружове са страхотни. Сенки техни също имам и са с качеството на Мак, както и доста от цветовете са техни двойници.
TheBlackWidow,би ли написала ти кои техни сенки имаш  Praynig

# 118
  • Бургас
Този грим на Шанел ми е много ама много  Heart Eyes . Червилото е супер , много мое
Веси честити червило на YSL.

# 119
Момичета, кое червило на YSL хвалите така, заинтригувахте ме Blush?

Общи условия

Активация на акаунт