Отговори
# 135
Мъжа  ми  е  мъртво  разочарован от  два  дена  следи какво  се  случва тук .Даже мисли  че  някой  тук  има особени  връзки  с  Бирди от  неясен  характер.
 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515

# 136
Що за каша стана Shocked ?

# 137
Смехории, не каша!
"Човека е написал така", "Както е написал мъжа", "Симптоми каквито съществуват в този случай"  но никъде не се споменава какво е написал човека кои симптоми и др". Ей на този линк пише, ама никъде в линка не се споменава нещо отнасящо се до темата. Мъжа  ми  е  мъртво  разочарован от  два  дена  следи какво  се  случва тук", никъде не се споменава кой е мъжа от какво е разочарован и какво се случва тук. Цитирам по спомен.  Незнам кой кой е тук, но ми става доста смешно. Хубаво е, че дори в малка степен се срещат читави хора в този форум.
Обещах да запазя добрия тон все пак.
Дълголетие, здраве, сили, стремеж, много успехи, търпение и Бог да пази всички ни!!!

# 138
Аз искам да попитам за ваксината-3-те шарки.Какви са реакциите след нея?Има ли вариант да си закупи човек друг вариант,не по здравната каса?Имахме лоши изживямания с ДТК-то, и 2 и 3 път сложихме Инфанрикс.Тъй като не искам да изживяваме с детето пак този ужас,искам да се застраховаме предварително.
Любезна участничка от форума ми писа на лични, че ваксината, която се отпуска за ММР ваксинацията от касата е  "Приорикс", а не някоя друга. Така че нещата стоят добре. И тук ползваме "Приорикс" и аз лично съм много доволен от нея.
Убедете се че ще поставят "Приорикс" и нямаме проблем (и че не е с изтекъл срок на годност, разбира се).

# 139
Смехории, не каша!
"Човека е написал така", "Както е написал мъжа", "Симптоми каквито съществуват в този случай"  но никъде не се споменава какво е написал човека кои симптоми и др". Ей на този линк пише, ама никъде в линка не се споменава нещо отнасящо се до темата. Мъжа  ми  е  мъртво  разочарован от  два  дена  следи какво  се  случва тук", никъде не се споменава кой е мъжа от какво е разочарован и какво се случва тук. Цитирам по спомен.  Незнам кой кой е тук, но ми става доста смешно. Хубаво е, че дори в малка степен се срещат читави хора в този форум.
Обещах да запазя добрия тон все пак.
Дълголетие, здраве, сили, стремеж, много успехи, търпение и Бог да пази всички ни!!!
Не обръщайте внимание...
Нито аз знам какво пишат някои, защо го пишат и т.н.
Няма значение-колкото повече хора влязат в допир с добра информация, и на колкото може да се помогне със съвет, напътствие, грижа, толкова по-добре.

Радвам се че детето е по-добре.
Две са усложненията след орално полио ваксинация:

*полио от ваксинален щам
*Гилен-Баре синдром вследствие на ваксинацията с орално полио.

Засега е добре, че детето отговаря на симптоматичното лечение...
Скоро всичко ще стане ясно...

# 140
Я  си  помислете ако  всеки  почне  да  пише  лъжи  като  вас  какво  ще  се  случи .Как  може  първо  да  се  постави  диагноза  постваксинален  енцефалит а  на  другия  ден  да  твърдите че  едва  ли  не  е вирус  от  Марс  и  отгоре  на  всичко  да нахоквате  Кристиян , който  освен  да  се  опитва  да  помогне  друго  не  е  правил .Нелепо  е  проумявате  ли  го  това  нещо  .Та  като  се  смеете значи  се  смеете първо  на  себе  .
Първо  заблуждавате  а  после  се  присмивате  на  заблудените  много  умно .

# 141
Уважаеми събеседници, най-добре е да не бързаме със заключенията. Всеки ден се правят нови и нови изследвания и се включват нови специалисти. Информацията която съм дал е от "анамнеза" която не съм правил аз, за да ме обвинявате в лъжа.
Не може да се говори за лъжа защото тя е направена на базата на оскъдна информация. По тази причина направихме Скенер, ЯМРТ, микробиологични проби. Никой, никъде в никоя област не може да прави генерално заключение, преди да се е запознал с нужната информация. Аз чета "Въз основа на анамнезата, клиничния ход на болестните прояви и параклиничните изследвания в ДД план се обсервираха следните диагнози", "Като работна диагноза, предвид...", "Това налага по-нататъшно диагностично уточняване и провеждане на КАТ на главата". От тези думи никъде не личи нещо категорично. Няма РАЗУМЕН човек който да приеме това за категорично и окончателно заключение. Който има способност да усвоява информацията която му се дава-добре. Другите не можем да ги задължим.
Има ли родители които биха спекулирали със състоянието на детето си? Ако има такива-гнус и позор!
Catch, радвам се, че и ти изказа мнение. Може би "Мъжа ми" го използва за авторитет, но разбра, че нямаше нужда от такъв, при това и не доказан. Мнение се изказва от собствено име и разбираемо като можеш да си сужиш /помагаш/ и с цитати. Спомням си и ти изказа добри пожелания към детето ми. Не знам какво те е накарало да се откажеш от тях и да насочиш вниманието си към безсмислени спорове, мерене на разни части от тялото, избиване на комплекси и др. подобни. Има приказка ако не можеш да помогнеш на някого, то поне не му пречи. Доста хора тук не са чували тази мъдрост.
Като за финал, НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЪМ НАХОКВАЛ, ЗАБЛУЖДАВАЛ, ПРИСМИВАЛ и др. подобни. Това личи от всичките ми постове и ако има такива признаци моля да ги посочите/поне ведъж/ конкретно. Опитвал съм се да предам данните максимално ясно от лицето на некомпетентен страдащ баща.
С най-добри пожелания!

# 142
Никога  не  съм  се  отказвала  от добрите  си  намерения  към  детенцето , най- малкото  защото  отлично  знам  на  какво  сте  подложени .Кът  са  ни  дечицата  и  трябва  да  си  ги  пазим .
Нито  пък  искам  да  ви  създавам  излишно  допълнително  напрежение  просто  ме  хваща яд  на  некадърните  лекари  и  на  това  че  се  налага  да  им  вярваме дори  нещата да  не  са  точно  така  както  ги казват .Не  съм  доктор но големи  мъки  преживявам  с  малкото  си  дете и  от познанията които  придобих  около  него ми  се  струва  че при  вас нещата  са  смесени провокирани  от  ваксината и  може би  за капак някой  вирус защото има  бум  последните  седмици на такъв  с  температура  без  други  симптоми .Успех  ви  желая  от  сърце .

# 143
Благодаря ти Catch и се радвам, че съумяхме да се върнем към добрия тон и да загърбим глупостите. Аз съм изключително доволен от екипа който в момента се грижи за Дани. Медицината е доста сложна материя и трябва да се борави много внимателно с нея.
Добре е ние пациентите да се въоръжим с повече сили и търпение
защото само специалистите са в състояние да ни помогнат. Очната лекарка сподели, че скоро е била болна и 15 дена не е могла да ходи и дори си е помислила, че няма да проходи повече. Всичко се е оправило. Появилите се стряскащи симптоми на втория ден от престоя в предишното здравно заведение /които постепенно отшумяват/ могат да бъдат и от влиянието на медикаметите / само гадаем защото нямаме никаква информация/. По тази причина се радвам на подобрението и се моля да няма усложнения.
С най-добри пожелания!

# 144
Zдравейте приятели, бяхме до болницата и с радост мога да кажа, че Дани е още по-добре. Треперенето е изчезнало. Корекцията на лечението на базата на проведените допълнителни изследвания и прегледи действа в положителна посока. Некомпетентният ми поглед подсказва, че Дани не реагира положително на диазепама.
Това нядвам се ще стане още по-ясно в бъдеще.  newsm78
Искам да подчертая, че всички мои постове са подтикнати изцяло от желанието ми да се информирам и да бъдат някога информирани хора които имат нужда от това. Попаднах тук именно търсейки информация.
Не изключвам и проявата на емоции в отделни случаи, но който може ще го разбере.  Hug
Бърди, признавам си, че не бях кой знае колко удовлетворен от твойте постове по проблема, но както става ясно и от мойте наблюдения трябва човек да бъде сдържан и търпелив, да ползва предоставената му информацията по предназначение, а не на посоки,  да не се изказва неподготвен, да гради мнение върху факти, а не върху хипотези. Именно с това беше съобразено твоето отношение по случая. Не ти пиша на лични, защото не считам объщението си към теб за лично. Просто като коментар към опитите да се измести темата от медицинска в правна от конкретно ангажираща към случая в личностна и емоционална и ред други.
Разумните ще го разберат. Всеки има правото на личен избор и да реагира по начин който сметне за добър за него и останалите.
Нека Бог да бъде с всички нас!!!  Praynig

# 145
"Бърди, признавам си, че не бях кой знае колко удовлетворен от твойте постове по проблема, но както става ясно и от мойте наблюдения трябва човек да бъде сдържан и търпелив, да ползва предоставената му информацията по предназначение, а не на посоки,  да не се изказва неподготвен, да гради мнение върху факти, а не върху хипотези."

->Винаги така се е работело сериозна педиатрия... а не с "Невробекс"... но това е друга тема...
Не е въпрос да изглеждаш симпатичен, а полезен. Може и не толкова симпатичен, стига да е полезен.

# 146
Така е!  newsm10

# 147
Не  виждам  обаче в  конкретния  случай  някой  да  помага  на  някого .Някаква пълна  бъркотия .
А  колкото до  авторитета с  човека  до  мен  отдавна  сме  ги  надживяли  тези  неща крепим  се  един  друг и  това  е.
Явно  живеем  на  различни  планети . Simple Smile

# 148
"авторитет", "надживели", "тези неща", "различни планети", "пълна бъркотия"? Струва ми се прибързах с благодарностите за добрия тон и загърбването на глупостите.
Catch, съжалявам, но не мога да влезна в крак с изразните средства с които боравиш.

# 149
това  е защото  съм  твърде  млада  на само на  25 . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт