Търся електронна книга - тема 8

• 102 123
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Няма я още, mioki Simple Smile

# 166
Благодаря за отговора  Hug

гледах първия сезон на сериала, но друго си е книгата да прочете човек пък и нямам нерви да чакам да видя какво ще се случи накрая  Crazy

ще се чака явно Simple Smile

# 167
Здравейте! Simple Smile Някой може ли да ми изпрати от 5 до 8 книга включително от поредицата "Училище за вампири", защото единственото място,където ги открих е в MailBooks, а не знам защо,но не мога да ги изтегля, след като ми ги изпратят. Sad мейл: gca.kazalieva@abv.bg Благодаря предварително!

# 168
някой може ли да ми прати от трилогията кросфайър - опиянена от теб

# 169
  • София
някой може ли да ми прати от трилогията кросфайър - опиянена от теб

В MailBooks я има

# 170
Търся Нов патрул на Лукяненко - дали я има качена някъде?

# 171
Здравейте! Simple Smile Някой може ли да ми изпрати от 5 до 8 книга включително от поредицата "Училище за вампири", защото единственото място,където ги открих е в MailBooks, а не знам защо,но не мога да ги изтегля, след като ми ги изпратят. Sad мейл: gca.kazalieva@abv.bg Благодаря предварително!

Има ги и тук: http://cheti.me/search/node/%D0%A3%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89 … D0%B8%D1%80%D0%B8
Сайтът изисква регистрация...

# 172
освен, че за отрицателно време явно вдигнах кръвното на много хора... не разбрах поне до кога ще ги има, защото явно сега не са сканирани

# 173
освен, че за отрицателно време явно вдигнах кръвното на много хора... не разбрах поне до кога ще ги има, защото явно сега не са сканирани

Имаш предвид - кога ще излязат в електронен вариант...?
'Ми, когато някой ги сканира...
Всичко е на доброволни начала...

# 174
И с този въпрос ще продължиш да им вдигаш кръвното.  Mr. Green

Това тука няма краен срок. Simple Smile Ако някои ги има на хартиен носител и има възможност, хваща се и сканира. Ако няма желаещи и възможности.. може да минат седмици, месеци... докато излязат. Ей на, Ад на Дан Браун излезе за дни в е-вариант, а други книги на по 5-6 години още ги няма.

едит: ventcis ме е изпреварил в обясненията. Simple Smile

# 175
Нещо на Катрин Невил, освен "Осем", да Ви се намира?

# 176
А всяка нова книга в MailBooks  ли се качва? За да знам там дали си струва да проверявам

# 177
  • UK
papincetoOo, явно не ти е ясно много какво е мейлбукс, затова и въпросите ти така звучат. Това е програма за споделяне на книги между потребителите, кой каквото има и когато може и иска, това "качва". Ти даваш заявка, че искаш нещо от списъка, човекът, който го има на добра воля ти го изпраща. Никой не гледа коя книга е нова, коя не, не се качват книги по списък или по дата на издаване. Когато се регистрира нов потребител, ако желае да си сподели книгите, ги добавя в списъка, ако някой получи/сканира/ обработи нова книга, ако желае, я добавя в списъка.  Peace
Проверявай за нови книги, когато поискаш, няма как да знаем кога някой добавя нещо и дали ще е ново или старо. Не очаквай някой по поръчка да ти намира книги и да ги сканира в срок.
Епитетите и определенията ги прескачай, в тая тема си е така.

# 178
  • В две мънички очи...
Благодаря за отговора  Hug

гледах първия сезон на сериала, но друго си е книгата да прочете човек пък и нямам нерви да чакам да видя какво ще се случи накрая  Crazy

ще се чака явно Simple Smile

Аз също го гледах и ми хареса въпреки че се разочаровах на края че са решили да има втори сезон. Книгата не съм я чела, но доколкото разбрах само 1 сезон е по книгата, втори сезон вече не се знае какво ще натворят холивудските сценаристи.

# 179
  • София
Само да ви кажа за "Под купола", тъй като снощи имах удоволствието да я дочета - книгата няма нищо общо и с първи сезон. Холивудските сценаристи вече са се натворили, както се казва  Mr. Green. Всъщност Кинг има доста активно участие в сериала; имаше негово интервю, в което се споменават разминаванията между книгата и филма, но не мога да намеря линк.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 21:22 от Вени***

Общи условия

Активация на акаунт