Търся електронна книга - тема 8

• 102 103
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
Търся книги на Людмила Филипова- "Където се раждат ангелите","Анатомия на илюзиите", "Печатна грешка","Стъклени съдби", "Мастиленият лабиринт", "Аномалия" и книги на  Калин Терзийски

Книги на Людмила Филипова все още не се срещат в е-вариант.  Peace

# 196
  • София
Срещат се, при това тази седмица в Сиела са само по 1.99. Всички електронни книги на издателството са на тази цена до неделя. Същите издават и Калин Терзийски.

Людмила Филипова

Калин Терзийски

# 197
Извинявайте за нелепия ми въпрос, но след като си закупя ел книга, мога ли да я кача на Киндъла, че сега съм се зачела в правилата на Сиела.

# 198
Моя грешка, не знаех. Simple Smile Така или иначе мен това не ме устройва (не заради цената), дано на някой е от полза.  Peace  bouquet

# 199
  • гр. София
Може, ама беше някаква сложнотия. Мисля че в края на предходната тема описвах с кои програми се борих и най-накрая се получи и си я качих на Киндела.

# 200
Защото съм се зачела в точка "Мобилни устройства за четене" и Киндъл го няма в изброените. А пък за 2 лева не е за изпускане офертата. От друга страна, щом е сложно за качване на Киндъла, няма смисъл.
Ще изчакам някой по-вещ в тази сфера да си каже тежката дума.

# 201
  • София
Редовно купувам ел. книги и ги чета на Киндъл. За да може да се изтегли закупения файл на компютър е необходимо да има инсталиран Adobe Digital Edition (аз поне ползвам тази). Сваля се безплатно от сайта на Адоуб. Махам им DRM защитата с тази програмка http://epubee.com/ (става за секунди). После конвертирам с Калибре и - готово. Може би звучи трудоемко, но всъщност е доста лесно и бързо.

# 202
Здравейте, искам да помоля за книги 4 и 5 от Реликвите на Касандра Клеър на БГ, без значение от формата. E-mail: desdam@abv.bg
Предварително благодаря!

# 203
Търся книги на Людмила Филипова- "Където се раждат ангелите","Анатомия на илюзиите", "Печатна грешка","Стъклени съдби", "Мастиленият лабиринт", "Аномалия" и книги на  Калин Терзийски
Чакам да ми изпратят Аномалия. Ще ти пиша на лс, когато я получа и ако още я нямаш, ще ти я изпратя.

# 204
може ли  и аз мен Аномалия на Л.Филипова
eknalbantova@gmail.com

# 205
може ли  и аз мен Аномалия на Л.Филипова
eknalbantova@gmail.com

Ако си спазят обещанието и ми я пратят, няма проблем Laughing

# 206
  • Берковица
Търся Хартиено момиче Гийом Мосю.
Скрит текст:

# 207
Срещат се, при това тази седмица в Сиела са само по 1.99. Всички електронни книги на издателството са на тази цена до неделя. Същите издават и Калин Терзийски.

Людмила Филипова

Калин Терзийски
Благодаря за полезната информация

# 208
Да кажа, че в MailBooks-a вече има "Слугинята" на Катрин Стокет. Случайно я открих, а знам, че много хора я чакаха Simple Smile

Търся Хартиено момиче Гийом Мосю.

Няма я още.

# 209
  • Бургас
Търся Братството на черния кинжал книга 10 на български- пиша това с ЯД и БЯС към бг. издателствата, не ми скачайте целокупно, че е рано още да я търся. От една седмица съм пратила не знам колко запитвания и имейли към Ибис и всички книжарници които предлаган техни книги с въпрос КОГА ще излезе ел. вариант на книгата. Да не си помислите, че някой ми е отговорил!!! Само едни ми казаха, че изпращат до всички точки на Бг. и Европа и мога да си поръчам хартиената! Ама аз не искам хартиена искам да си купя електронна! Това е все едно да искаш домати, ама ти казват нямаме вземете краставици.
И после се жалват навсякъде, че сайтове като Читанка и т.н., едва ли не им "изяждат хляба", ами не е така те сами си режат клона на който седят!

Общи условия

Активация на акаунт