Търся електронна книга - тема 8

• 103 124
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте и за много години! Много здраве, щастие и късмет на всички ви!!!

Извинявам се много, но имам въпрос относно Mailbooks- изтеглих, разархивирах, регистрирах се, поисках си книги, момичетата ми ги споделиха, но когато натисна получи  излиза прозорчето за получаване, но не получавам нищичко. Вероятно грешката е в мен, но моля да ми я посочите. Хубав и усмихнат петък!

# 526
В какъв смисъл не получаваш нищичко? Папката Books е празна, това ли имаш предвид?

# 527
Като отворя папката примерно показва 1 или 2 заглавия, които съм пуснала за получаване, но си стоят на 0 КБ.

# 528
Като отворя папката примерно показва 1 или 2 заглавия, които съм пуснала за получаване, но си стоят на 0 КБ.

Здравей,

Относно MailBooks - имаш ли инсталиран  NET Framework 3.5 SP1...?
Точно тази версия на програмата ти трябва, независимо
че имаш по висока версия - вероятно 4.0... двете версии
не си пречат, така че инсталирай и тази...  Ако нямаш
изтегли NET Framework 3.5 SP1 от тук: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=25150
Това е за 32-битови компютри...

За 64-битови от тук: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=7942

Успех...

# 529
  • ту тук, ту там

Извинявам се много, но имам въпрос относно Mailbooks- изтеглих, разархивирах, регистрирах се, поисках си книги, момичетата ми ги споделиха, но когато натисна получи  излиза прозорчето за получаване, но не получавам нищичко. Вероятно грешката е в мен, но моля да ми я посочите. Хубав и усмихнат петък!

И на мен ми се получава така напоследък. Преди време някой беше писал, че е сменил интернета и така се е случило, та аз установих, че и при мен е така. Изместихме се в нова квартира и явно сме задали мрежата да е public, а не home, и не мога да си получавам книгите. Включвам си флашката от глобул и тогава става. Не знам дали ме разбрахте, не мога да обясня по-добре, съжалявам!  Embarassed
А ако някой ме е разбрал и може да ми помогне откъде да си сменя мрежата на home, ще съм много благодарна, че много тегава работа с тая флашка всеки път...

# 530
  • софия
Моля за помощ във връзка с MailBooks. Свалила съм файла, копирала (не на С), но нито веднъж не съм успяла да се логна. Всеки път съобщението е:
Цитат
Процедура OpenDataBase:

Не може да се осъществи връзка с базата данни на MailBooks.

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: TCP Provider, error: 0 - No connection could be made because the target machine actively refused it.)
Какво не правя като хората? Възможно ли е проблемът да е от firewall-a?

# 531
Прочетох набързо FaceБуки на Любен Дилов-син, от MailBooks. Но имам чувството, че съдържанието не е пълно, моля, който познава книгата да погледне! Hug Хартиените страници пише, че са 168, усещането ми беше като че ли съм прочела не повече от 40..

# 532
  • София
Странно защо "Вакантен пост" от Дж. К. Роулинг я няма в Mailbooks.........

Готова е наполовина...
Чакам dariZ да сканира останалата част...

Страшни сте   bouquet
Ще я чакам с нетърпнеие!

# 533
  • В две мънички очи...

И на мен ми се получава така напоследък. Преди време някой беше писал, че е сменил интернета и така се е случило, та аз установих, че и при мен е така. Изместихме се в нова квартира и явно сме задали мрежата да е public, а не home, и не мога да си получавам книгите. Включвам си флашката от глобул и тогава става. Не знам дали ме разбрахте, не мога да обясня по-добре, съжалявам!  Embarassed
А ако някой ме е разбрал и може да ми помогне откъде да си сменя мрежата на home, ще съм много благодарна, че много тегава работа с тая флашка всеки път...

firewall -а виж. В него проследи мейлбукса какви разрешения има. Ако има чекче за домашна мрежа, а ползваш мрежа която си указала като публик или обратното няма да ти позволи да получиш нищо. Чекни и двете и опитай пак.

# 534
  • В две мънички очи...
Моля за помощ във връзка с MailBooks. Свалила съм файла, копирала (не на С), но нито веднъж не съм успяла да се логна. Всеки път съобщението е:
Цитат
Процедура OpenDataBase:

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: TCP Provider, error: 0 - No connection could be made because the target machine actively refused it.)

Според мен нямаш връзка до сървъра. Виж firewall-a и също така поясненията на ventcis - едно мнение преди твоето.

# 535
  • софия
Цитат
Процедура OpenDataBase:

Според мен нямаш връзка до сървъра. Виж firewall-a и също така поясненията на ventcis - едно мнение преди твоето.
Да. Разбирам, че нямам връзкамдо сървъра и не мога да разбера какваме причината. Освен защитата, но тя е централна и не мога да я променям Confused Другото е направено и за това не го коментирам Thinking
Тъпото е, че вкъщи домашният сис админ не позволява да качвам каквото и да е и не мога да пробвам.

# 536
Търся някоя от книгите на Меша Селимович в електронен формат.
Моля който има....
Скрит текст:

# 537
Помощ, хора!!!  Cry Cry Confused Confused  ooooh! ooooh!
Mailbook ми прави проблем от около месец и половина след като си форматирах компютъра- работи,регистрирам се, пращам заявки, но не получава книгите!!(отбелязвам че съм го пробвала и на други компютри и има същия проблем).
Дава ми съобщение за неуспешно получаване на произведение, въпреки че съм инсталирала MS NET Framework 3.5 SP1 и програмата има достъп до интернет със сигурност, после се появява файла, който се опитвам да сваля в папката Books с размер 0 кб.
Моля за помощ!! Praynig

И междувремнно ако може някоя добра душа Praynig да ми изпрати линк или книга:
Крадецът на книги / Маркъс Зюсак и
„Вакантен пост“ на Роулинг
 Забравената градина на Кейт Мортън
на имейл: mis_nia_ms@abv.bg

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 23:31 от minia

# 538
  • В две мънички очи...
Цитат
Процедура OpenDataBase:

Да. Разбирам, че нямам връзкамдо сървъра и не мога да разбера какваме причината. Освен защитата, но тя е централна и не мога да я променям Confused Другото е направено и за това не го коментирам Thinking
Тъпото е, че вкъщи домашният сис админ не позволява да качвам каквото и да е и не мога да пробвам.

Под централна както имаш в предвид - hardware firewall ли?
Помоли домашния сис админ да я добави като изключение, последно като гледах май бяха над 1000 регистрираните потребители и не е имало проблем за компютрите ни Simple Smile

# 539
Здравейте може ли да помоля за електронни книги на Далай Лама Simple Smile Къде мога да открия
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт