Търся електронна книга - тема 8

• 102 284
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Някой да е виждал Под купола Стивън Кинг?

# 661
  • на изток от рая
Рано ли е да питам за "Кървави книги" на Клайв Баркър?

# 662
Търся Екстазът на Гейбриъл в пдф? Пратиха ми в тхт, но не мога да  оправя енкодинга.

# 663
Здравейте. Сутринта пуснах в Mailbook една книга с уж премахната защита, но се оказа, че съм сложила грешен файл. Ще я кача след малко пак, който иска да даде заявка отново.
Извинявам се на всички.

# 664
Здравейте. Сутринта пуснах в Mailbook една книга с уж премахната защита, но се оказа, че съм сложила грешен файл. Ще я кача след малко пак, който иска да даде заявка отново.
Извинявам се на всички.
Къде си качила грешен файл, че нещо не разбирам...  newsm78
И коя е книгата, за да я поискаме пак? Thinking

# 665
Извинявам се на всички.

За "Три дъщери на Тибет" ли става дума, да си поискам пак?

# 666

Да, за тази книга става дума.
Sheilya, би ли проверила дали сега е наред файла?

# 667
Някой може ли да обясни как се сваля DRM защита. Може и на лични или линк към инструкции?  Mr. Green

# 668

Да, за тази книга става дума.
Sheilya, би ли проверила дали сега е наред файла?

PeaceВсичко е идеално!!! Благодаря! Hug

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 20:29 от Sheilya

# 669
Някой може ли да обясни как се сваля DRM защита. Може и на лични или линк към инструкции?  Mr. Green
Ето тук съм описала как става:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753456.msg27034498#msg27034498
Надявам се и на теб да ти е от помощ, при мен стана.
За жалост с няколко момичета имаме друг проблем с разкодирането, но на книги които вече са свалени от друг профил. И да не кажа, че е почти невъзможно да се отворят тези файлове. Пробвахме няколко програми, също и с допълнителни плъгини на калибър, но резултата е един и същ. Затова, ако някой вече е успял да се справи, нека да пише как го е направил! Confused

# 670
За жалост с няколко момичета имаме друг проблем с разкодирането, но на книги които вече са свалени от друг профил. И да не кажа, че е почти невъзможно да се отворят тези файлове. Пробвахме няколко програми, също и с допълнителни плъгини на калибър, но резултата е един и същ. Затова, ако някой вече е успял да се справи, нека да пише как го е направил! Confused

Пробвайте с http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … f3ebf1533d382fbd2   Simple Smile

# 671
Пробвана е. no

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 21:24 от Katrine

# 672
Някой може ли да обясни как се сваля DRM защита. Може и на лични или линк към инструкции?  Mr. Green

Благодаря, ще пробвам.   bouquet
Не разбрах какво имаш предвид под: имаме друг проблем с разкодирането, но на книги които вече са свалени от друг профил
тоест който я въведе в тази програмка на адобе със своя профил не може да я шерва на други, така ли?

# 673

тоест който я въведе в тази програмка на адобе със своя профил не може да я шерва на други, така ли?
Да., също да я конвертира и прехвърли на четеца, примерно.
Сега не знам, може и разкодираща програма да не работи.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 21:35 от Katrine

# 674
На някой да му се намира нещо от Михаил Вешим? Търсих в читанка-та, но нищо не откривам.

Общи условия

Активация на акаунт