Търся електронна книга - тема 8

• 102 124
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В MailBooks има първите две.

# 91
Момичета, не мога да намеря третата част на Ришел Мийд - Черен лебед/Родена от Бурята. Излязла ли е изобщо? Ако я имате може ли да ми я пратите на diana101@abv.bg . Благодаря!

# 92
Търся 3 метра над небето на Федерико Моча.
Някой...? Simple Smile

# 93
Моля за помощ с MailBooks. Проблемът определено не е с интернет връзката ми, а не успявам да получа поисканите книги след многократни опити. Благодаря предварително Simple Smile

# 94
  • Според сезона
Моля за помощ с MailBooks. Проблемът определено не е с интернет връзката ми, а не успявам да получа поисканите книги след многократни опити. Благодаря предварително Simple Smile

трябва да имаш  инсталирана актуална версия на  MS NET Framework 3.5 SP1. При мен това беше проблем.

# 95
Да попитам, дали Калната река се появи в ел. вариант?

# 96
търся :
- Петте четвъртини на портокала
- Отново Прованс

моля, ако някоя добра душа ги има, ще се радвам да ги получа на мейл:
ttara2008@gmail.com

# 97
търся :
- Петте четвъртини на портокала
- Отново Прованс

и аз ги искам, моля herzen@abv.bg  Praynig
и 'Три чаши чай' -  Грег Мортенсън търся  Praynig

# 98
Здравейте, от няколко дни се боря с Mailbooks, но не се справям. Изчетох темите от 1 до сега. Мисля си, че съм направила нещата както трябва, но нито мога да приема, нито да изпратя. Ще викам някой разбиращ тези дни да ми помага. Имам да пращам 2 - рата книга от Адски устройства на 6-7 човека. За съжаление, засега не мога. Имам и да получавам...

Междувременно моля за Кресчендо на Бека Фитцпатрик на e-mail: desdam@abv.bg
Благодаря предварително!

# 99
Има ли възможност някой да ми изпрати книгите на Силвия Дей  - "Открита пред теб"/ "Отразена в теб"/"Опиянена от теб" на megi_tv@abv.bg - Благодаря предварително, супер сте! Simple Smile

# 100
Има ли възможност някой да ми изпрати книгите на Силвия Дей  - "Открита пред теб"/ "Отразена в теб"/"Опиянена от теб" на megi_tv@abv.bg - Благодаря предварително, супер сте! Simple Smile

ОК  Peace

# 101
Аз продължавам да търся нещо на Хенри Милър на български  Peace

# 102
Здравейте търся тези учебници мисля че към тях има и учебни тетрадки.
Учебникът "Prospects"  е  в шест части - Beginner, Pre-intermediate, Intermediate, Upper Intermediate, Advanced, Super Advanced 

Автори: Ken Wilson, James Taylor, Deirdre Howard-Williams, Mary Tomalin and Michael Vince 

# 103
Ъм, някъде, някой да е намирал или да има : "Моят път към теб" -Никълъс Спаркс и
"Делириум" -Лорън Оливър

# 104
Здравейте,

търся "Благослови детето" на Кати Каш Спелман, какъвто формат се намери.

Общи условия

Активация на акаунт