Търся електронна книга - тема 8

• 102 198
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
ПОЛУЧИХ СИ ГИ ВЕЧЕ!
МНОГО БЛАГОДАРЯ!

МНОГО ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

=== === === === === === === ===
Привет, аз съм доста нова тук и изчетох сигурно 4-5 от темите за електронни книги. Свалих си и mailbooks, но не мога да си получа заявката. Може да е заради .NET framework SP1.
Докато се  оправя с това, дали бихте могли да ми изпратите следните книги:

- Силвия Дей - Кросфайър трилогията
- Крадецът на книги

За Kindle - .тхт или .mobi по възможност, но и друго ме устройва - ще го преконвертирам.

E-mail: alvelly@yahoo.com

Много ви благодаря.

ПП: аз имам много книги, но всичките са на английски. Ако някой има нужда от нещо, да каже Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 12:16 от alvelly

# 316
  • Пловдив
Привет, аз съм доста нова тук и изчетох сигурно 4-5 от темите за електронни книги. Свалих си и mailbooks, но не мога да си получа заявката. Може да е заради .NET framework SP1.
Докато се  оправя с това, дали бихте могли да ми изпратите следните книги:

- Силвия Дей - Кросфайър трилогията
- Крадецът на книги

За Kindle - .тхт или .mobi по възможност, но и друго ме устройва - ще го преконвертирам.

E-mail: alvelly@yahoo.com

Много ви благодаря.

Имаш поща! Приятно четене!

ПП: аз имам много книги, но всичките са на английски. Ако някой има нужда от нещо, да каже Simple Smile

# 317
  • София, България
Здравейте,
търся си една книга "Само любов не стига" на Арън Бек, но не мога да я намеря никъде.
Някой да може да помогне, ще съм много благодарна!

Скрит текст:

# 318
  • София

Изпратих ти я   bouquet
Весели празници!

# 319
  • В две мънички очи...
Може би няма инсталиран фреймуърк и SP1?

Имам ги. Според мен доставчика има забранени портове и затова не се получава връзката. Ще видя къде се връзва мейлбукса.

# 320
Предварително си извинявам, понеже молбата ми едва ли е нова за Вас, но може ли някой да ми изпрати Опиянена от теб от Силвия Дей??
E-mail:
Скрит текст:

Благодаря предварително и Ви желая весела Коледа и щастлива Нова година!! Simple Smile

# 321
Предварително си извинявам, понеже молбата ми едва ли е нова за Вас, но може ли някой да ми изпрати Опиянена от теб от Силвия Дей??
E-mail:
Скрит текст:

Благодаря предварително и Ви желая весела Коледа и щастлива Нова година!! Simple Smile

PeaceГотово!

# 322
  • България
Здравейте,видях че в MailBooks има доста книги на Людмила Филипова но нещо не мога да ги получа.Та мисълта ми е ако някои ги има да ги качи някъде или да ми ги прати на имейл.Формата е без значение.

Благодаря предварително!!Весели празници на всички.

Скрит текст:

# 323
Весела Коледа Хора! Бъдете здрави. Благодаря за споделените буквички!

# 324
  • В две мънички очи...
Оправих се Simple Smile

За потребителите на MailBooks ползващи wireless връзка - когато добавяте във изключенията на стената проверете за кои мрежи ще важи изключението - за публични или домашни. Ива вероятност да бъде зададено само за домашни мрежи и при включването ви от публична да не може да получавате или изпращате книги!

Весела Коледа!

# 325
Simple Smile Весели празници на всички!!

Може ли някой да ми прати книгите на Елиф Шафак в електронен вариант( Любов я имам)??
Изчетох откъси от тях и много ми се иска да ги прочета, но не мога да ги намеря Sad
mis_nia_ms@abv.bg

# 326
  • Пловдив
Simple Smile Весели празници на всички!!

Може ли някой да ми прати книгите на Елиф Шафак в електронен вариант( Любов я имам)??
Изчетох откъси от тях и много ми се иска да ги прочета, но не мога да ги намеря Sad
mis_nia_ms@abv.bg

Друга нейна книга в ел.вариант  \безплатна\ - няма!

# 327
Здравейте, искам да помоля, някой който има "Дяволче" на Джулия Куин да снима или сканира страници 181, 299, 313, 328, 329, 355, 361, 363, 367, 384, 436, 443.  Praynig

(Извинете, ако молбата ми не е за тази тема.)

ctivi1983@abv.bg

# 328
Честита Коледа!!!! santa2
Искам да попитам ако някой знае дали книгата на Даяна Палмър - Outsider (2006) я има преведена на български и ако е  така да ме насочи къде да я намеря.
Огледах ,но не я видях, а и не знам как биха я озаглавили в българския вариант евентуално ако има такъв.
Благодаря предварително.
Весели празници на всички!!!

# 329
Търся "Третият гроб отсреща" на Даринда Джоунс

Общи условия

Активация на акаунт