Търся електронна книга - тема 8

• 102 129
  • 720
  •   2
Отговори
# 345
Весела Коледа!
Моля,някой ако има 8-мата част от Училище за вампири да ми я прати - junia_eli@abv.bg
Чакам я от мейлбукса от доста време...ама...
Предпочитам txt , mobi или pdf формат,благодаря!

# 346
  • В две мънички очи...
Може ли някой да ми прати Петдесет нюанса освободени на
tppp23@abv.bg
Предварително БЛАГОДАРЯ.
Да допълня, 4е формата трябва да е PDF Tired

MailBooks

# 347
Или много съм объркал темата или трябваше да питам само за "бестселърите" на Куелю, Шафак, Букай и подобните им Laughing Laughing Laughing Както и да е, живи и здрави в обмена на хитовите еднодневки, пък аз ще си търся хартиените издания на глупостите, дето не са вървежни сред мамите и дамите Mr. Green

# 348
Здрасти! Тъй като гледам, че в MailBooks я има, но имам проблеми с получаването на книжки там, някой може ли да ми изпрати "Жестокото присъствие на времето"? Mr. Green Мерси!

tsveteto_vd@abv.bg

# 349
Или много съм объркал темата или трябваше да питам само за "бестселърите" на Куелю, Шафак, Букай и подобните им Laughing Laughing Laughing Както и да е, живи и здрави в обмена на хитовите еднодневки, пък аз ще си търся хартиените издания на глупостите, дето не са вървежни сред мамите и дамите Mr. Green

Здравей,
Не си сбъркал темата, просто книгите за
които питаш ги няма в електронен вариант...
Лично проверих, още при запитването ти...
Мисля че стана ясно, защо няма реакция на поста ти...

Поздрави!

П.П. Относно предпочитанията на потребителите -
има други теми, където можеш да коментираш успешно...

# 350
Привет и от мен. Издирвам трилогията на Катрин Панкол, започваща с Жълтите очи на крокодилите. Дали някой я има?

# 351
  • София
Привет и от мен. Издирвам трилогията на Катрин Панкол, започваща с Жълтите очи на крокодилите. Дали някой я има?

Да, в MailBooks
...

Преди да попитате провете основните библиотеки в които може да откриете търсената книга:

МОЯТА БИБЛИОТЕКА ; РУЛИТ; ФЛИБУСТА за улеснение
Цитат
За който няма регистрация може да ползва
потребител: bgmamabooks
парола: 1111111111
ЕСКЕЙП ;

Ако желаете може да се включите и да ползвате нашата програма за споделяне на книги
Цитат
Актуална версия към момента - MailBooks
Програмата не изисква инсталация, необходимо е да имате инсталирана актуална версия на  MS NET Framework 3.5 SP1.  След разархивиране на програмата прочетете файловете в помощ на потребителите.
Проверявайте темата за актуални версии!
...

# 352
  • София

http://www.rulit.net/author/pankol-katrin/bg/1/date

# 353
Или много съм объркал темата или трябваше да питам само за "бестселърите" на Куелю, Шафак, Букай и подобните им Laughing Laughing Laughing Както и да е, живи и здрави в обмена на хитовите еднодневки, пък аз ще си търся хартиените издания на глупостите, дето не са вървежни сред мамите и дамите Mr. Green

В доста голяма грешка си.
Отношението на повечето тук към изброените от теб е същото като твоето. Тези, които търсиш няма как да ти ги дадем, просто защото ги няма.

# 354
Има ли нещо някой на Михаил Вешим?

# 355
Здравейте,
търся няколко книги в pdf формат:
1. Красиво бедствие - Джеми Макгуайър
2. Адът на Гейбриъл - Силвейн Рейнард
3. Екстазът на Гейбриъл - Силвейн Рейнард
4. Обществото на Жулиет - Саша Грей
5. 50 нощи в сиво - Лора Елиъс

Търсифх ги в сайтовете които сте посочили в началото на темата и не ги намерих.
Ако някой ги има моля да ги изпрати на e-mail: svetla.zaharieva@yahoo.com 
Предварително благодаря

# 356
Здравейте,видях че в MailBooks има доста книги на Людмила Филипова но нещо не мога да ги получа.Та мисълта ми е ако някои ги има да ги качи някъде или да ми ги прати на имейл.Формата е без значение.

Благодаря предварително!!Весели празници на всички.

Скрит текст:
Готово

# 357
  • Варна
Здравейте. Търся книгата Яж и тичай от Скот Юрек и Naturally Knocked Up от Donielle Baker. Благодаря предварително ако някой се включи.
Скрит текст:
radost4e@abv.bg[/q spoiler]

# 358
Здравейте, честита Коледа на всички! Много здраве и късмет Ви пожелавам!
Обръщам се с молба. Пробвах да поискам няколко книжки от Mailbooks, но уви! Аз явно нещо не разбирам как става. Проверявам дали има получено нещо от поисканите, но не. Та, много моля ако някой има Адът на Гейбриъл да ми я изпрати на мейл mil3na@gmail.com

Благодаря много!

# 359
Здравейте, търся "Аутопсия на една любов" на Виктор Пасков

Общи условия

Активация на акаунт