Търся електронна книга - тема 8

• 102 139
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!
Търся Любовта трае три години. Опитах се да я потърся на местата които сте посочили, но не можах да я намеря.. Може би аз не съм се справила, извинявам се за което. Много ще съм благодарна ако някой ми я прати или ми даде линк да си я сваля. Става въпрос за български език!
yanitsa_dimova@abv.bg

# 361
  • В две мънички очи...
Има ли нещо някой на Михаил Вешим?

http://liternet.bg/library/bl/v/m_veshim.htm

Мисля че съм виждала някъде руският съсед но като се прибера от работа ще потърся по усилено.

# 362
  • В две мънички очи...
Здравейте,
търся няколко книги в pdf формат:
1. Красиво бедствие - Джеми Макгуайър
2. Адът на Гейбриъл - Силвейн Рейнард
3. Екстазът на Гейбриъл - Силвейн Рейнард
4. Обществото на Жулиет - Саша Грей
5. 50 нощи в сиво - Лора Елиъс

Търсифх ги в сайтовете които сте посочили в началото на темата и не ги намерих.
Ако някой ги има моля да ги изпрати на e-mail: svetla.zaharieva@yahoo.com 
Предварително благодаря

Адът на Гейбриъл мисля че я има в MailBooks - останалите не съм ги срещала в ел. вариант.

# 363
Здравейте!
Търся Любовта трае три години. Опитах се да я потърся на местата които сте посочили, но не можах да я намеря.. Може би аз не съм се справила, извинявам се за което. Много ще съм благодарна ако някой ми я прати или ми даде линк да си я сваля. Става въпрос за български език!
yanitsa_dimova@abv.bg
И аз я чакам, май и доста други съфорумци - също, НО Я НЯМА! newsm78

# 364
Здравейте!
yanitsa_dimova@abv.bg
И аз я чакам, май и доста други съфорумци - също, НО Я НЯМА! newsm78

Zigizagi сканира "9.99 лв." на Бегбеде... спомена нещо и
за "Любовта трае три години", но дали я има не знам...  newsm78
Остава да чакаме...  Mr. Green

# 365
  • София
Ех, Любовта трае три години я търся толкова отдавна - моля и аз за нея  Hug Hug

а тази има ле я някъде в ел. вариант
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 15:03 от Naddya

# 366
Тъй като днес се занимавах с една защитена книга с разширение.acsm, а и преди в темата се питаше как се отваря такъв формат и как се премахва защитата на Adobe DRM, ето няколко кратки стъпки:
Скрит текст:
1. След извършване на плащането и свалянето на книгата от електронната книжарница, ще получите файл с разширение .acsm.

2. Отивате в www.adobe.com и се регистрирате.

3. От сайта на Аdobe изтегляте Adobe Digital Editions(ADE) - http://www.adobe.com/bg/products/digital-editions/download.html
Инсталирате програмата. След това ще ви иска ID и парола, въвеждате тези, с които сте се регистрирали в сайта на Аdobe.

4. Отваряте ADE и зареждате полученият .acsm файл от File -> Add to Library.

5. След като книгата е заредена, натискате в полето на програмата клавишите Ctrl+I.
Отвореният прозорец показва в коя директория се намира книгата, а бутонът със стрелката води до самата нея.

Файлът, най-често epub, е защитен и може да се отваря само с ADE, затова ще ви е нужна още една програма.

5. Изтегляте и инсталирате програмата PDF ePub DRM Removal от http://www.ebook-converter.com/pdf-epub-drm-removal.htm

6. Зареждате защитеният epub и след няколко секунди изкача прозорец с вече готовия и разкодиран файл. Той е четим и конвертируем. Peace

# 367
Момичета,
ще сканирам Любовта трае три години, но съм я дала на приятелка за прочит и не знам кога ще я взема.
Междувременно може да си изтеглите 9.99 на Бегбеде от Мейлбукс. От трите негови неща, които съм чела (Любовта и Разкази под екстази), 9.99 е най-доброто.

# 368
Търся "Свят без край" на Кен Фолет. На някого дали му е попадала в електронен вариант?
В Читанка-та я няма Sad

# 369
  • София
Някоя от Кървавите книги да се намира? Сигурно не, но аз да питам  Grinning

# 370
  • В къщурката на хълма на феите
издирвам "Непознати в смъртта" и "Произход в смъртта" на Нора, че всички останали ги имам и някакси тая поредица ми стои гадно незапълнена Crossing Arms

# 371
Имам жестока и болезнена потребност от Ваня Щерева! Изчела съм я, но все съм вземала книги от бууккросинг или познати, от които по георграфски причини не мога да искам вече, така че моля ако имате електронно, да ми пишете.
Само тя може да ми изправи кривотията! Спешна помощ, моля!
  action032

# 372
Привет,

Търся безуспешно електронна книга на Лора Лазар но не намирам нищо.

Някой може ли да помогне?

Благодаря предварително.

П.С. Доста от книгите ми са на френски, така че ако има интересуващи се, можете да ми пишете.

# 373
  • софия
Търся "Госпожица Смила и нейното усещане за сняг".

# 374
Добре, благодаря ти. Ще чакам като откриеш Руският съсед да ми пишеш. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт