Търся електронна книга - тема 8

• 102 776
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
Периодично си проверяваш в програмата...

Благодаря!   bouquet
От поисканите книги получих 2, третата не можа да се изтегли newsm78 Ако я поискам пак, ще бъде ли нахално? Embarassed
Как да благодаря на изпращача?
И трябва ли да качвам книги, за да мога после да искам?

# 631
Погледни си пак бутона Получи, понякога не може да се изтегли, бутонът спира да свети в червено, но книжката е пак там. Ако я няма, няма нищо нахално пак да я поискаш. Simple Smile
Доколкото знам, не можеш да контактуваш чрез мейлбукс с изпращачите на книги, но пък то така или иначе е ясно, че всички сме им адски благодарни за труда, времето и ентусиазма да ни снабдяват с хубави книжки!   bouquet
Не е задължително да качваш нищо, за да получаваш. Е, разбира се, ако имаш някоя рядко срещана книжка...  Whistling Аз не съм качила, защото всички ел. книги, които имам са качени по n-броя пъти в програмата, не мисля, че има нужда да я товаря с повтарящи се произведения.
Приятно четене!  Hug

# 632
Аз все още търся хубава граматика по английски език. И имам и едно такова питане. Има ли  българо-английски речник за Киндъл?
Или възможно ли е да се направи такъв и как? Благодаря   bouquet
 Извинявам се предварително, ако нещо свързано с въпросите ми не е по темата. Ако трябва ще питам и в друга, по-подходяща тема.

Редактирам се малко: Намерих линк за речник, но той не е активен вече, за съжаление http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=6&t=43292

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 10:03 от igli4kata

# 633
Искам да помоля за Принцът на мъглата и Огнената роза на Сафон във формат фб2 или текст. Не успях да се справя с форматирането им   Blush.

# 634
  • София
Кой питаше за "А планините ехтяха" на Хосейни?
Оказа се, че я имам в txt файл...   Simple Smile

# 635
Аз ще се радвам да ми я пратиш, mijjjka Simple Smile

Скрит текст:
  bouquet

# 636
  • София
Пратих  Hug
Ако някой може да я качи в Mailbooks-а би било добре - така всеки ще може да я тегли  Hug
Аз не знам дали ще се оправя с качването  Embarassed Embarassed Embarassed

# 637
Благодаря  Hug
Аз ще я кача. Тъкмо я обърнах и в epub формат.

# 638
  • София
Благодаря  Hug

Супер!  Grinning Браво!!!   bouquet

# 639
Благодаря  Hug

Супер!  Grinning Браво!!!   bouquet

Благодаря и на двете   bouquet!

# 640
Благодаря и аааз!  Hug Hug Hug

# 641
 Heart Eyes  bouquetБлагодаря на Kikimora и хубав и успешен ден.Супер си.

# 642
С калибре може ли да се обърне от txt в epub или някакъв друг файл от който може да се обърне в mobi? Опитах се ама нещо не ми се получи. Излиза на някакви странни знаци.

# 643
  • В къщурката на хълма на феите
с calibre може директно да си го обърнеш в mobi без да се налага да преминаваш в други формати Peace

# 644
Благодаря! Ще пробвам пак, може аз нещо да съм оцапала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт