Търся електронна книга - тема 8

• 102 771
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
За много години! Hug
Имам проблем с получаването на книгите в мейлбукса ...тръгва получаване и нищо не се случва...освен ,че понякога ми блокира компютъра Sad
Имате ли идея как до оправя проблема?

# 616
  • Бургас
Знам, че много хора търсиха "Любовта трае 3 год." - сега видях, че са я пуснали в Хеликон- ел. книга 7 лв.
А случайно някой да получи отговор от Ибис кога ще пуснат ел. вариант на Братството на черния кинжал кн. 10, аз лично не и днес им писах пак, да видим....
Продължавам да търся Нора Робъртс "Сватбена агенция" книга 3, но не ПДФ, ако някой може да ми форматира от ПДФ ще бъда много благодарна, на работа не мога да си кача АББИ-то а в къщи временно съм без комп., че затова ми е молбата  Praynig

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 12:59 от madlena

# 617
  • В къщурката на хълма на феите
Сватбената агенция не е ли на Нора?! или за друга поредица иде реч?! иначе ми прати мейл и в какъв формат искаш книгата, ще ти я пратя Peace

# 618
  • Бургас
mecani права си, моя грешка нещо се обърках. Прати ми мейла си да ти я прати в ПДФ формат ако я нямаш, а ако я имаш моя мейл е madlenaivanova@abv.bg в epub е идеално но и всичко друго без ПДФ става да си го направя и ужасно много ти благодаря  Peace

# 619

Изпратих ти я   bouquet
Весели празници!
Аз също моля за нея. Мейлът ми е ivelina_z@abv.bg

# 620
  • Берковица
Здравейте, търся книжката Бягащото момиче на Джейн Костело, някой може ли да помогне?  bouquet

# 621
Къде мога да намеря " Маникюр и педикюр: Как да постигнем идеални резултати" на Рози Уотсън?

# 622

Изпратих ти я   bouquet
Весели празници!
Аз също моля за нея. Мейлът ми е ivelina_z@abv.bg

Малко извън темата.
Филмът излиза този месец. Simple Smile

# 623
Продължавам да търся Руският съсед на Михаил Вешим.

# 624
  • В две мънички очи...

Един малък откъс който да ни запали

http://e-vestnik.bg/17703/ruskiyat-sased-na-mihail-veshim/

Все си мислех че съм я свалила отнакъде но не успях да я открия по диска Sad

# 625
Знам, че я има в мейлбукса, но в момента нямам никаква възможност да ползвам програмата.... Ако все пак някоя добрa душа се смили да ми я пусне на мейла, ще съм много благодарна.
За Крадецът на книги става дума..

Благодаря предварително!

aglaya@abv.bg

omm

# 626

Един малък откъс който да ни запали

http://e-vestnik.bg/17703/ruskiyat-sased-na-mihail-veshim/

Все си мислех че съм я свалила отнакъде но не успях да я открия по диска Sad
Жалко дано някой я сканира.

# 627
Днес си поръчах читеца, и започнах да се интересувам от електронните заглавия. Установих обаче, че когато свалям в txt виждам книгата на компютъра, а когато е в друг вариант, различен от този - няма нищо. Иконката, която отбелязва вида на сваления файл е чисто бяла, и  вътре няма нищо. Какво следва оттук?

# 628
  • В къщурката на хълма на феите
следва, че нямаш програма, която да ти отвори дадения файл, това не значи че той е кьопав и/или неизползваем, просто без да го отваряш на твоя компютър ще го прехвърляш на четеца /ако той разбира се работи с този формат/ и това е то Peace

# 629
следва, че нямаш програма, която да ти отвори дадения файл, това не значи че той е кьопав и/или неизползваем, просто без да го отваряш на твоя компютър ще го прехвърляш на четеца /ако той разбира се работи с този формат/ и това е то Peace
Много ти благодаря за бързия отговор   bouquet. И аз се надявах, че качен направо на четеца, ще бъде разпознаваем, ако самият той поддържа този формат.   

Общи условия

Активация на акаунт