Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Здравейте. Изпаднах в затруднение и моля за помощ. Simple Smile Търся лилав фугин, но тъмно лилав. На Weber има нещо уж лилаво, но то си е чисто розово. Дали някой ще може да ми помогне?!? Благодаря предварително.   bouquet
В Маркитата има много цветове проверете там. Peace
 Ние сме фугирали такава баня но не помня хората от къде бяха взели фугина newsm78 newsm78
Май  от магазина на спирката на моста Васил Априлов от страната на булевард България.

Ето за такова лилаво става въпрос

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 11:49 от ЗИЧЕ

# 196
Здравейте, знаете ли кога и къде през деня има Дядо Коледа, ама жив Simple Smile Искам да заведа детето да го снимам и да му даде подарък. Точно на Коледа няма да сме тук и ако има преди това бих искала да го заведа, ако някой знае по кое време примерно на главната или внякой мол има Дядо Коледа да сподели, моля  Praynig Хубаво е да е през деня, че сама ще ходя с него, баща му ни отсвири, каза че не му се обикаля да се занимава с глупости Simple Smile))

# 197
Здравейте, знаете ли кога и къде през деня има Дядо Коледа, ама жив Simple Smile Искам да заведа детето да го снимам и да му даде подарък. Точно на Коледа няма да сме тук и ако има преди това бих искала да го заведа, ако някой знае по кое време примерно на главната или внякой мол има Дядо Коледа да сподели, моля  Praynig Хубаво е да е през деня, че сама ще ходя с него, баща му ни отсвири, каза че не му се обикаля да се занимава с глупости Simple Smile))

В "Галерия" съм виждала.

# 198
Можете ли да ми препоръчате апарат за кръвно налягане - от къде да го взема, цена. Избора е огромен, но нямам идея доколко са точни

# 199
базар илианци работили в неделя

# 200
  • Пловдив
базар илианци работили в неделя

Да! Точно миналата неделя бяхме. Ама да ти призная, само боклуци и то скъпи.

# 201
  • Пловдив
Здравейте! Търся електрическа скара с дебели тръбни нагреватели от неръждаема стомана - за домашни условия, но не с хромирано или друго покритие. Ако някой скоро е купувал или виждал,  ще бъда благодарна да сподели. Весели празници на всички!

# 202
  • Пловдив

От 16-17ч. има дядо Коледа на шадравана на центъра, там където е коледния базар.

# 203
  • Пловдив
От къде мога да си намеря суров кадаиф?  Praynig

# 204
  • Пловдив
От къде мога да си намеря суров кадаиф?  Praynig

Куафланд и другите супер маркети.Искаш изпечен,сух кадаиф,който ти да сиропираш,нали?А не съвсем суров

# 205
  • Пловдив
Не,искам съвсем суров за кюнефе  Peace

# 206
  • Пловдив
Аааа,такъв суров не съм виждала.Но някой може да се включи

# 207
  • Майничка
Може би в магазините за турски стоки, този в Археологическия в подлез или в дом Левски?

# 208
  bouquet на всички отзовали се за разписанието на 18-ката, но аз исках по часове, никъде не намерих...

# 209
  • Пловдив
elian, трябва от Разписания да избереш спирката, която искаш. Дава ти всички автобуси, които минават през нея и разписанията им, на горния ред е часа, а надолу са минутите.

Общи условия

Активация на акаунт