Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 646
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Преди е имало, даже стояха  мострите (покафенели от стоене и прах) - но жената каза, че целофана вече бил много скъп и не зареждали. Знам ли,сега точно по празниците може да са решили друго  Laughing ако се е повишило търсенето..

# 106
Касио в Халите на втория етаж и в Подлеза на Централна гара,също и в Форума в Тракия и в Сани центъра.

# 107
True blue  Hug да, и ти, ако разбереш нещо свиркай  Mr. Green ами де да я знам, чистила квото и кажеш  Mr. Green

# 108
  • Пловдив
Здравейте , аз да попитам дали някой е минавал покрай H&M ? Обявиха ли намаление?
Видях в английския им сайт че днес са обявили и си мислех че и тук може да са.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 18:02 от mimata14

# 109
Здравейте , аз да попитам дали някой е минавал покрай H&M ? Обявиха ли намаление?
Вчера бях - в 10:15 още не бяха отворили Simple Smile Не видях знаци за намаление  newsm78

# 110
Препоръчайте ми турбо солариум около Гранда и Тримонциум, а също така и магазин, от където мога да си закупя соларна козметика Blush

# 111
Можете ли да ми препоръчате някоя жена за чистене? За сега за еднократно, после може и за повече.
Или има друга тема, в която се обсъждат такива неща за Пловдив?
Имам позната, която ми е споделяла, че ходи и чисти по домовете. Мн е пъргава и от работа не се плаши, прекрасен човек е, сега обаче не знам дали ходи. Мога да попитам.

# 112
  • Пловдив
Къде има по-голямо разнообразие на коледни сувенири? Трябва ми за подарък за госпожата в училище.
В магазин Деникс, МОЛ Галерия 1-ви етаж
http://dims-92.com/AnonymousProductCatalogPage

# 113
Видях в английския им сайт че днес са обявили и си мислех че и тук може да са.

От миналата седмица има  определени стоки на до -50% намаление. Но нямаше много неща намалени. Тази седмица може и да увеличили асортимента на намалените неща.

# 114
  • Пловдив
Здравейте,
къде в  кой магазин има този тип колани?
http://www.vivamoda.bg/kolan-ot-eko-koja-ComArticle388bg

# 115
  • Sunshine state
Здравейте,
къде в  кой магазин има този тип колани?
http://www.vivamoda.bg/kolan-ot-eko-koja-ComArticle388bg

Виждала съм в китайския-Панда и този в Дензела,но лятото. Сега не знам дали имат.  Peace

# 116
Препоръчайте ми турбо солариум около Гранда и Тримонциум, а също така и магазин, от където мога да си закупя соларна козметика Blush

Аз мога да препоръчам турбо солариума на Мария Луиза до Авеню. Забравих му името точно. Не съм го ползвала много скоро, но впечатленията ми като цяло от там са много добри. Чистота на високо ниво, много вежливо обслужване, добри солариуми. Там също се продава и козметика за солариум. Когато ходех на солариум лицето ми потъмняваше по-бавно и ги попитах дали имат нещо за лице и веднага ми дадоха една ампула на мнооого достъпна цена, която ми стигна за поне 2 или 3 намазвания и резултатът беше налице. Дано нищо не се е променило при тях. Ако не е - ще останеш доволна Simple Smile  Peace

# 117
Можете ли да ми препоръчате някоя жена за чистене? За сега за еднократно, после може и за повече.
Или има друга тема, в която се обсъждат такива неща за Пловдив?
Имам позната, която ми е споделяла, че ходи и чисти по домовете. Мн е пъргава и от работа не се плаши, прекрасен човек е, сега обаче не знам дали ходи. Мога да попитам.
newsm10

# 118

Аз мога да препоръчам турбо солариума на Мария Луиза до Авеню. Забравих му името точно. Не съм го ползвала много скоро, но впечатленията ми като цяло от там са много добри. Чистота на високо ниво, много вежливо обслужване, добри солариуми. Там също се продава и козметика за солариум. Когато ходех на солариум лицето ми потъмняваше по-бавно и ги попитах дали имат нещо за лице и веднага ми дадоха една ампула на мнооого достъпна цена, която ми стигна за поне 2 или 3 намазвания и резултатът беше налице. Дано нищо не се е променило при тях. Ако не е - ще останеш доволна Simple Smile  Peace
Благодаря. За там съм чувала добри отзиви. А какви са солариумите - вертикални или хоризонтални?

# 119
  • Пловдив
От къде дамски,качествен,кожен колан за дънки?Писна ми от некачествените на АРТ 94 /Халите и Мола/.Уж колан естествена кожа за 80 лв,се напука за 10 носения

Общи условия

Активация на акаунт