Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Имали в Пловдив магазин за велосипеди, където да предлагат велосипед на изплащане?
Практикер, Метро Simple Smile

# 451
Някой има ли абонамент към Частна клиника Вела? Доволни ли сте? Само тях ли ползвате, или и ЛЛ?

# 452
  • Пловдив
Ние сме в Вела. При личната не сме ходили от година.
Но е важно, ако ходите всеки ден или през ден за проследяване да се стараете да улучвате педиатъра, който ви е поел, че всеки си знае неговото.

# 453
Някой има ли абонамент към Частна клиника Вела? Доволни ли сте? Само тях ли ползвате, или и ЛЛ?
Супер тъпня е Simple Smile Преглежда се на конвейр, чака се по 2 часа, само 1-2 лекарки стават, но на 3тия път и на тях им научаваш наизуст "асортимента" на лекарствата.
Има един дядо - много съм му фенка - всеки път гледа гърлото по 2-3 пъти, че забравя дали го е правил Simple Smile
Стават само за ежедневни грипчета - всичко друго не поемат отговорност и пращат в болница Simple Smile Е с грипчета и сама се справям, няма нужда от ферман с АБ-та.
Личния док ползвам само за документации. Лекувам с хомеопатия.

# 454
  • Пловдив
duhi_puhi,  Peace

И аз така съм чувала от близки и познати, които си бяха записали децата там. Само негативни отзиви. И май в момента не познавам някой, който да остана техен пациент.
Но, в интерес на истината, нямам лични впечатления - никога не сме им били клиенти.

# 455
  • до Пловдив
ние сме тяхни абонати от 3 години доволни сме но ходим винаги при определен лекар ако не е спешно ако искаш повече инфо пиши на лс

# 456
duhi_puhi,  Peace

И аз така съм чувала от близки и познати, които си бяха записали децата там. Само негативни отзиви. И май в момента не познавам някой, който да остана техен пациент.
Но, в интерес на истината, нямам лични впечатления - никога не сме им били клиенти.
С баткото си плащах таксата почти година, за това време ходих 6 пъти на консултация + 3-4 на преглед. Имах един сериозен проблем веднъж - никакво внимание, директно ВМИ ни пратиха.
После се бяхме отписали...
С дребната - записах я таз година, като направиха новото крило, викам може да се оправят нещата - ходих 2-3 пъти - никакво подобрение - циклят си на едно място. "Май са й зачервени ушите... ааа май й е червено и гърлото. Ето ви една рецепта (от двете страни) + АБ за всеки случай, да го започнете, ако не се оправи след 1-2 дни." Благодаря за такива диагнози  Stop Това с "май"-то и аз го предположих без преглед  Crazy

Не смятам да ги посещавам занапред изобщо.

# 457
Ужас! Пуснах и една тема. Значи продължавам да търся добър и отзивчив педиатър.

# 458
Ужас! Пуснах и една тема. Значи продължавам да търся добър и отзивчив педиатър.
Мечтай си Simple Smile
Промени си концепцията за начин на лечение (и не само) и изобщо няма да ти трябва такъв  Wink

# 459
Нямам още нникаква концепция. Предложи тогава добър хомеопат Simple Smile

# 460
Нямам още нникаква концепция. Предложи тогава добър хомеопат Simple Smile
Чети в правилните теми Simple Smile (влез в подфорума по темата, там ще намериш много инфо)
Аз и да предложа - това, че е добър за мен, не значи, че ще е добър и за теб.
А и за да се лекуваш при хомеопат не е като да ходиш на лекар - предписва ти една торба с лекарства и хоп готово.
Затова ти казвам, че е различно. Прочети малко и сама ще разбереш  Peace
Да не спамим повече  Hug

# 461
 newsm10 Мерси!

# 462
Вела толкова влизания в болници са ми спестили, че не ми се мисли какво щях да правя в противен случай Peace. Преди да започна лечение с хомеопатия не е имало нещо което да ми откажат в клиниката- системи, венозен АБ, всичко. Да не дава Господ детето да е със сериозни здравословни проблеми, но тогава чак може да се оцени услугата , която предлагат. Защото за 3-4 ходения годишно е все тази дали ще висиш при личния или където и да е Peace.

А много се кефя на оценки по преразказано или мнения от приятели.

# 463
Кое беше това такси, което вози от точка до точка? Ако може и телефон...

# 464
Момичета,и по точно скоро посетилите H&M,случайно да сте мернали детска четка за коса с Мини Маус,на сайта им я има,но в магазина незнам дали ще е налична,а дъщеря ми много иска такава,и да не си остане разочарована,като я заведа и няма? Hug

Общи условия

Активация на акаунт