Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Някой с мнение отскоро за заведение с добра кухня и добре отоплено  Rolling Eyes По възможност в Тракия.Трябва ми за скромна вечеря,не нещо изискано.

Бирарията срещу 1 блок. Арбанаси срещу Форума.

# 646
Коя лаборатория взимаха що годе безболезнено кръв от бебета?

На моите деца от бебета /в момента сме на две/ взимат кръв, от пръста в Хронолаб - филиала до Панаира. Нито веднъж не са заплакали. Много са внимателни лаборантките.

# 647
В Тон Бонбон зависи в коя зала сте. От малката зала децата не се виждат Peace. Огромен минус за мен е , че в детския кът е адски студено. В целия ресторант може да си по къс ръкав, но в детския кът все едно е без отопление.
За детския кът имам точно обратно впечатление, че е много добре отоплено, два пъти сме ходили Декември Peace

# 648
  • Пловдив
Някой с мнение отскоро за заведение с добра кухня и добре отоплено  Rolling Eyes По възможност в Тракия.Трябва ми за скромна вечеря,не нещо изискано.

Peace

Аз си мислех за При Румен.Нали с Арбанаси са на един собственик Rolling Eyes

# 649

Peace

Аз си мислех за При Румен.Нали с Арбанаси са на един собственик Rolling Eyes
Дали "Арбанаси" или "При Румен", и двете са хубави заведения Flutter

# 650
  • о`майна лунна нощ е
До 60-класното нали има едно заведение "Мистрал" /бившо Тони 2000/. Коментирахме с приятели, че вътре имало детски кът, но аз лично не съм ходила. Тяхното дете е на 4 години и явно е подходящо за малки деца.

# 651
Благодаря, Елфита, но ми се струва, че това е номерът на склада им....а магазинът трябва да е с друг...или греша?

# 652
Още един глас за "При Румен" Peace

# 653
  • Пловдив
Благодаря, Елфита, но ми се струва, че това е номерът на склада им....а магазинът трябва да е с друг...или греша?

Защо мислиш,че е на склада?  newsm78
Звънни и ще разбереш.Този е даден на сайта им

# 654
  • Пловдив
До 60-класното нали има едно заведение "Мистрал" /бившо Тони 2000/. Коментирахме с приятели, че вътре имало детски кът, но аз лично не съм ходила. Тяхното дете е на 4 години и явно е подходящо за малки деца.

Лятото ходихме често там, но не знаех, че имат и вътре кът. Не съм виждала, като съм ходила до WC-то. Благодаря за информацията, ще се посети.

# 655
  • Пловдив
Аааа,не.Там вечер е цигания.През деня веднъж седнахме на кафе и се пушеше,а представи си вечер Wink
И този детски кът е "кът" ама в истинския смисъл на думата.Малък и тесен само с една къща вътре с топки и е по-скоро за малки деца.
Лятото вън е Ок,но обслужването е много бавно.

# 656
Здравейте!
Къде мога да намеря мъжко пролетно яке? newsm78

# 657
Здравейте, къде мога да намеря краве сирене "Кърнаре" ? Преди купувах от Лекси, но сега там откривам само овче.

# 658
  • Пловдив
Аааа,не.Там вечер е цигания.През деня веднъж седнахме на кафе и се пушеше,а представи си вечер Wink
И този детски кът е "кът" ама в истинския смисъл на думата.Малък и тесен само с една къща вътре с топки и е по-скоро за малки деца.
Лятото вън е Ок,но обслужването е много бавно.

Мерси. Отказа ме Simple Smile

Здравейте!
Къде мога да намеря мъжко пролетно яке? newsm78

Миналата зима мъжа ми си купи от Уайкикито. В събота бях, но гледах само дамското, имаше пролетни якета, дамски, предполагам, че ще има и мъжки. Имат 50% намаление.

# 659
  • до най-прекрасния мъж
И При Румен се пуши, но след 22 часа.

Общи условия

Активация на акаунт