Децата и ските - 4

• 18 262
  • 210
  •   1
Отговори
# 165
  • София
До края на седмицата е срока за записване на ски училище от детската (Марина спорт), ще ходят от 24.02 до 28.02. Много се чудя при това топло време има смисъл да я записвам...?  Confused
Изчакай до петък все пак преди да вземеш крайно решение. Ще видиш и прогнозата  Peace .Аз в момента не бих записала

# 166
  • София
Гледам на уеб камерите, че на Алеко има сняг, дано става за каране  newsm78

# 167
  • София
Гледам на уеб камерите, че на Алеко има сняг, дано става за каране  newsm78
както писах по-рано днес,бях вчера  Peace .Засега става за най-малките,но и на камерите се вижда,че снегът е супер малко и е почнала да прозира земята. Както дават прогнозите,не е ясно дали до края на седмицата ще "става". Или ще има "почти метър сняг"  ooooh!

# 168
  • на последния етаж
Благодаря ви. Към края на седмицата пак ще се допитам до вас.

# 169
  • София
Гледам на уеб камерите, че на Алеко има сняг, дано става за каране  newsm78
както писах по-рано днес,бях вчера  Peace .Засега става за най-малките,но и на камерите се вижда,че снегът е супер малко и е почнала да прозира земята. Както дават прогнозите,не е ясно дали до края на седмицата ще "става". Или ще има "почти метър сняг"  ooooh!

Аз като гледам прогнозата за уикенда 23 градуса  ooooh! Направо ще е за море  Embarassed

Ще се попързаляме тази седмица и край  Rolling Eyes

# 170
  • София
Момичета,някой може ли да каже какво е състоянието на пистите в Чепеларе?

# 171
  • София
не знам дали гледахте сутринта, по някой от сутрешните блокове даваха един синоптик,който каза, че на 20ти в планините от западна и централна България ще вали сняг,а на 23 и 24 и в градовете ще го обърне. Praynig
Слънчоглед,ние сме на Чепеларе последната седмица на февруари и силно се надявам да навали.Със собственика на хотела се чух преди 5-6 дни и каза,че основната писта е доста добре,но това беше преди голямото затопляне...

# 172
  • София
Ние ще сме на Чепеларе от 2 март. Нашият хотелиер казва същото - че като цяло пистите са добре и чакат около 20ти да има нов сняг. Дано!

# 173
Аз не бих вярвала на прогнози за повече от седмица напред, но дано!

# 174
  • София-Лагера
Днес   Лалето  е била отвратителна за каране.
Лед и киша.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 19:15 от Desi_2

# 175
  • на последния етаж
Аз се отказах от ски училището. Догодина.

# 176
  • София
Има ли деца които тази седмица карат ски на Офелийте или Ветровала?

# 177
Нашето ски училище се преместиха на Алеко, явно съвсем няма сняг на ветровала и офелиите..
Марти беше горе събота и неделя, гледах сега клипчета, наистина прозира на места... но той в момента се учи на сноуборд, така че му е достатъчно този сняг...За другата седмица съм скептично настроена, но мерака ще си каже думата най-вероятно...

# 178
Нашето ски училище се преместиха на Алеко, явно съвсем няма сняг на ветровала и офелиите..
...
То и на Алеко снежната покривка е толкова, колкото да не е без хич.

# 179
  • София
Моите деца карат от началото на сезона всяка неделя на Лалето. Днес от ски училището ми се обадиха, за да откажат за пръв път - положението било трагично, не ставало за каране Sad

Общи условия

Активация на акаунт