Пътят на възмездието-нов бразилски сериал по Нова

• 5 153
  • 35
  •   1
Отговори
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes Има ли фенове на бразилските сериали? Аз започнах да гледам филма
и много ми допадна. Участват и част от актьорите от Клонинг и други сериали.
 Ще се радвам,ако споделите вашите мнения и впечатления.

# 1
 Hug Hug :love:Eхххх,никой ли не гледа? Оказа се че Батата е син на Карминя и Макс. Sad
А Лусинда е майка на гадната пача. Сега ще стане еднааа.. Тя роди момиченце,Тофау и построи
огромна къща с басейн и сега живеят там с бебето и момчето.Тофау му даде име като своето-Жорже.
Но първо го попита как иска да се казва.Рита пък е в Аржентина при прекрасно семейство.Става
завързано и оплетено.

# 2
И аз гледам сериала и ми иде да разкостя тая Карминя Sick

# 3
  • София
Аз съм голям фен на бразилските сериали, но за мен най-добри си остават От обич и Клонинг. Вие може би сте по-млади и със сигурност не сте гледали първия. Доколкото разбрах от коментари по форума, нямало съгласие за повторното им излъчване. За този сериал още нямам мнение, дано да е добър, поне много го хвалят. Единственото ми разочарование е, че някои от артистите, които знам от преди, сега много са се променили, а това ми напомня, че времето не е пощадило и мен. Laughing.

# 4
Аууу, От обич също ми е любим Grinning Дали може да свали от накъде за да го гледам пак?

# 5
  • Бургас
Сериалът за една  серия много се заплете и все повече ми харесва. Аз явно съм пропуснала , че Лусинда е майка на Карминя....Мисля си , че от Макс ще има изненади...
"От обич" и аз съм го гледала, но вече не си спомням нищо освен, че в съзнанието ми остана като много хубав филм.

# 6
tedincence аз веднага в гугъл проверих и си го припомних "От обич" Heart Eyes
То само се загатна в предната серия и аз също предположих че мама Луси е майка на Карминя.

# 7
 Hug Сали,всички които сме гледали `От обич` и `Клонинг` не сме остарели,е,може малко
помъдрели, Winkно щом сме били и ние част от тези приказни истории,сме си останали млади.

Който е гледал тези филми си остава млад завинаги,тъй мисля аз.
И жалко,че няма да ги повтарят,много жалко......

Днес да си спомним и за иконата на българското кино и театър,вечната и незабравима Невена
Коканова,щеше да навърши 75 години.... Поклон!

# 8
Здравейте и аз почнах да гледам Пътят на възмездието много ми хареса, то в тоя студ не се излиза и първо гледам повторенията на 1001 нощ  и после този сериал. Много заплетен става и това ми харесва а не блудкави и стории. Приятен ден и ще обсъждаме тука епизодите. tv

# 9
Пропусках си покрай ушите първите епизоди, но след вчерашния ме заинтригува и ще го следя   Grinning Актрисата, която играе Карминя е много добра, щом ми идва да я  #2gunfire

# 10
Мдаааа, Карминя е уникална как за сек се променя и започва да плаче, уникална направо Rolling Eyes

# 11
Много ми харесва сериала,гледам го с интерес и то през ноща,защото през деня все го пропускам.Грабна ме още от първи епизод и ми харесва това,че поне до сега бързо се развива действието.Някой знае ли колко епизода е?
Детето,което играеше Рита беше много красиво.

# 12
Детето Рита хич не ми се върза с Нина, ама карай  Grinning Нямам идея колко епизода е.

# 13
Да и на мен така,голямата Рита не ми харесва много,но да не избързвам все пак.
Сега проверих,един сезон 160 еп. по 45 мин.Много са къси епизодите,трябва да дават по два.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 00:32 от Lady Vengeance

# 14
Етоооо я гадната Карминя, която всъщност е много красива жена - Адриана Естевес, бивш модел  Flutter

https://www.google.bg/search?q=%D0%90%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0 … teves%3B280%3B360

Общи условия

Активация на акаунт