Домакини-24/отброяваща дните до Коледа

• 39 944
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Регистрирах си фирма за преводи и ми се иска да й направя сайт с информация за предлаганите услуги, за цените и т.н. До скоро превеждах за две агенции, но ми прибираха над 50% от изкараното и реших, че ще е по-добре да го правя за себе си. Като се замисля, май ще бъде най-добре да си платя на специалисти, които да свършат тази работа. Искаше ми се да си го направя сама, но действително няма да изглежда професионално.

# 676
  • Fort Worth, TX
Добро утро, банда.Как сте?Ние днес ще сме си цял ден вкъщи.След малко ще правя супичка на дребния и сладки.
Мари, добре е освен правилнотото хранене да тренираСпорта много помага за отслабване и повлиява кръвното.Аз лично съм скептична към тези тестове.За мен ключа е правилно разделно хранене и спорт.

# 677
Здравейте милички!

Виви не се ядосвай - мъжете не винаги си дават сметка от какво имаш нужда, но ще ви мине. До Коледа  има време, настроението ще се върне и всички ще бъдете щастливи  Hug

МарИ - дано вече си значително по-добре

Вио днес трябва да си прибере бебчо у дома...

Приятели... много относително понятие. По-добре да ги нямаш, отколкото да си въобразяваш, че имаш такива

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 678
  • в сърцата на децата <3
Поли, можеш и сама да си направиш сайта, но ще плащаш за хостинг. Има една програма (преди няколко години правих сайт с нея, но от тогава не се занимавам) DreamWeaver. Там са готови панели, от които можеш да си избираш и да си композираш сайта. Като цяло не е трудно, само отнема време. Пробвай, нищо не губиш  Peace

# 679
  • при късмета
Добро утро,
не мога да се събудя сутрин.
Вивитака правят понякога мъжете. Дано се сдобрите
Вале как си днес?
Мари и ти
Вио ще те чакаме да се включиш от вкъщи  Hug
Креми, права си, много сме несериозни  Embarassed
Честити подаръци на получилите. И аз си получих подаръка рано, якето.
При нас като започнеш от Коледа, нова година, рожден ден и имен ден на детето за 2 седмици свят ни се извива откъм изваждане. Като включиш и най-високите сметки за годината иии
За подаръци за нас не мислим. Тази година само мъжа ми ще увисне откъм подарък  Rolling Eyes
Отивам да търся идеи какво да готвя
Хубав ден на всички  Hug

# 680
  • Sofia
рождени, именни дни, годишнини, Коледа и НГ ...  свят ни се извива откъм изваждане. Като включиш и най-високите сметки за годината иии
...
Ние стартираме от 31.08 и после - 2.09., 10.09.;   5.10, 6.10, 17.10, 30.10.;   6.11., 27.11., 30.11.;  10.12., Коледа, НГ, 16.01.  ooooh!  ooooh! ooooh!

Под елахата обаче за всеки има по нещо, за Гушкан няколко разбира се.  Не бих оставила да има подаръци само за малката, не ми се  вижда възпитателно. За нас - големите са много дребни неща, въпроса е да има подаръци за всички, Гушкан знае, че всеки получава подарък от дядо Коледа. Едните за това, че са "слушали", другите за да "слушат" повече.  Тъй е у нас.  Grinning

На всички желая това, от което имат нужда!  Hug

# 681
Егати  и вирусите  мутирали ....
сега  оправихме кашлицата, ама  се поямви  ново 20 малка температура и  запушен   нос,шмърка ми само,духахме сополи,слагах капки за нос,нъкци !
Ще си сложа един  бабин лек-витамин ц ампула  в носа, дано му се отпуши,.ниепоспахме млако,сега става шетам.

# 682
  • София
Здравейте!
Да чукна на дърво днес почти нямам гърлобол, май въобще няма да започвам антибиотика, доктрката каза ако до ден-два не мине- тогава.
Детето вчера цял ден беше с температура около 36,9-37,3, не съм и давала температуропонижаващи, от снощи е все под 37. има още хрема, но тя няма как да мине само за един ден. Тази сутрин слушам малката, че говори на нос, ще видим, сега отиде на участие от балета.

Благодаря на всички ви! Hug

# 683
Мари, разплака ме. Благодаря ти от сърце!

# 684
 BlushКакъв е тоя форум, тея малки  икони,прозорци   нищо не разбирам  Crossing Arms
Трябва   очилата  да слагам , за да чета,такива  миниатюрни  Crazy

# 685
  • Sofia
Ужас, ужас, ужас... форумите.  Думи нямам.

# 686
Най-накрая откриха какво ми е.Хроничен синузит... ooooh!
Отивам да готвя,после ще намина пак

# 687
Привет, девойки прекрасни!
Как се прави солен разтвор за нос, колко към колко? И как се слага, за мен е.

# 688
  • UK
BlushКакъв е тоя форум, тея малки  икони,прозорци   нищо не разбирам  Crossing Arms
Трябва   очилата  да слагам , за да чета,такива  миниатюрни  Crazy

Е наистина сега всичко ми излиза в телеграфен вид #Cussing out нестига, че има дразнещи неща, ами сега и тези малки прозорчета ooooh!
Мама дойде и ми наготви, сега пиперките се пекат и у дома мирише на вкусно hahaha

d. h.теее не го ли предлагат в готов вид в аптеките? Физиологичен разтвор newsm78

Вио сигурно вече се гушкат у дома Heart Eyes

# 689
  • Талант на 2012,2013 г.
А честита ни ЛЕВА визия! Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 14:15 от Марѝ

Общи условия

Активация на акаунт