В момента чета ... 23

• 46 406
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Завърших "Крадецът на книги" - хареса ми много - допадна ми стила на автора и историята. Определено ме докосна, а краят беше разтърсващ - отдавна не бях плакала така на книга...
Започнах "Слугинята" - в самото начало съм, но е интересна  Simple Smile

# 136
  • на североизток от Рая
 Аз днес дочетох "Стъкленият замък".
 Много се вживях в книгата, четох я омагьосана от началото до края. Накрая доста си поплаках, сетих се за баща си, това беше и причината да се разстроя. Имаше изречения, които допринасяха още повече за мъката ми. Не очаквах такова въздействие, мислех, че съм превъзмогнала болката. Но пък е добре, че толкова назад в годините се върнах и се сетих за случки и думи, казани ми от татко.
 Вече направих номинациите си за книга на годината, но можеше да включа  и тази книга.

Препоръчвам я, момичета!  Peace

Благодаря на Гигова, че ми я прати. Беше изключително мило.  Hug

# 137
 Много се вживях в книгата, четох я омагьосана от началото до края. Накрая доста си поплаках, сетих се за баща си, това беше и причината да се разстроя. Имаше изречения, които допринасяха още повече за мъката ми. Не очаквах такова въздействие, мислех, че съм превъзмогнала болката. Но пък е добре, че толкова назад в годините се върнах и се сетих за случки и думи, казани ми от татко.
 Вече направих номинациите си за книга на годината, но можеше да включа  и тази книга.

И аз много я харесах,Нели! Дадох я на дъщеря ми (на 14 години е) да я чете,но тя не я оцени-в момента е на съвсем друга вълна.  Confused

# 138

Аз пък вчера точно тази книга поръчах от http://www.booktraffic.bg/
Утре трябва да ми я донесат в офиса  Hug

# 139
"Бялата къща" чета, на Гришъм, много е по-различна от адвокатските и съдебни истории, които съм чела до сега от него. Май е нещо атобиографично. Харесва ми за сега.

# 140
Хубава е Бялата къща, по детски чиста и наивна. Ако ти харесва, прочети Да убиеш присмехулник.

# 141
  • София
"Под купола" (Кинг) - много герои, много имена, много нещо  ooooh!
В началото съм, стотина страници, но нещо се пообърках  Laughing

# 142
Все още измъчвам "Роксолана", но паралелно с нея започнах "Изгубеният символ" на Дан Браун.

# 143
Започнах - "История на Латинска Америка".

# 144
  • София
Аз тъкмо затворих последната страница.
Наистина има страшно много герои. А и аз бях почнала да гледам сериала - там пък някои липсват, други са показани по съвсем различен начин, променена е историята..., съвсем ми беше каша по едно време!
Хареса ми книгата, най-вече последните двеста страници. Днес почти цял ден съм чела и в момента приличам на това  Shocked  hahaha.

# 145
Сега чета "Шоколад" и съм меко казано очарована, доста различна е от филма, но за моя изненада ми харесва дори повече. Дълбочината, с която са описани чувствата на Виан и Рейно просто не ми дават мира и се улавям, че мисля за тях без дори да чета.
Иначе и аз препоръчвам "Да убиеш присмехулник", четох я в началото на годината и за пореден път се убеждавам, че автори, които умеят да пишат от позицията на деца са просто гениални. (Визирам и моя любим Е. Е. Шмит )

# 146

Аз си правех справка с началните страници - там нали са описани по-важните герои. Peace
И на мен в началото ми беше малко тегава, но после... изгълтах я набързо Crazy
Много ми хареса!

# 147
Хубава е Бялата къща, по детски чиста и наивна. Ако ти харесва, прочети Да убиеш присмехулник.

Благодаря за препоръката, свалих я от читанка и след Бялата къща я почвам.  Peace

# 148
  • София
Прочетох "Мостът на Дрина". Страхотна книга! Ето какво си мисля с няколко думи само за нея: https://www.goodreads.com/review/show/790968190?type=review#rating_20140657

Започнах : . Началото е обещаващо. Стилът на автора е динамичен и приятен. Чете се с лекота.

Довършвам си и "Другата Болейн" в електронен формат, но не съм влюбена в книгата.  Wink

# 149
ООО Курбан Саид, препоръчвам "Али и Нино", взех си я от Сиела за 5 лв. и май още може да се намери.

Общи условия

Активация на акаунт