В момента чета ... 23

• 46 346
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Да не ви изпусна!

# 61
Започвам:

И аз в момента чета Къщата на духовете. Гледала съм преди години филма, та не ми е непознат сюжет, но е написана много увлекателно.

Филмът много ме разочарова. Не предаваше и частичка от магията на книгата.

Цитат на: Fortuna
Приятно четене! Аз я четох преди доста време, много ми хареса.

Току-що я приключих ("Любов по време на холера"). Страхотна книга. Доста рев му ударих  Embarassed

# 62
Дочитам "Джеймс и гигантската праскова"; много е свежа. Mr. Green

# 63
Не познавам хора, които да не са харесали Цар Плъх и Любов по време на холера. Прекрасни книги Peace

# 64
Чудя се какво да чета след Милениум.
Понеже ще се мъча на телефона, трябва да е завладяващо. Ровя Читанка, но не знам какво търся. Вие знаете ли?

# 65
  • Ямбол
Чудя се какво да чета след Милениум.
Понеже ще се мъча на телефона, трябва да е завладяващо. Ровя Читанка, но не знам какво търся. Вие знаете ли?
Какво ти се чете?
Чела ли си Тихомир Димитров "Душа на заем": http://chitanka.info/text/18891-dusha-nazaem
Кратка е и инетересна, доколкото я помня.

# 66
Не съм. Разказите отделни ли са или са логически свързани?
Май няма да е тя.

П.П. Имаме ли тема за скандинавска литература?  Rolling Eyes Да търся там ...

# 67
Да се запиша  bouquet

пп. Още чета "Крадецът на книги"..

# 68
  • Варна
Не чета нищо ново в момента - "Микро" на М. Крайтън. Идея нямам кога ще приключа с нея, интересна е, но все нямам време напоследък Sad .
Интересно  ми е да ви чета, затова и аз тук Simple Smile .

# 69
  • Den Haag
Започвам:

От отдавна и се каня и все не и идва ред, та дано ми хареса Simple Smile

# 70
  • на североизток от Рая
Започвам:

От отдавна и се каня и все не и идва ред, та дано ми хареса Simple Smile

Диди, аз я четох отдавна, хареса ми.

Започнах "Стъкленият замък". Много ме грабна тази книга. Имам я за прочит, но ще си я купя. Много бързо я чета, много ме увлича и не усещам, че времето тече.
 Намирам някаква прилика с "Нещата, които остават", а нея също ще си я взема някой ден.

Благодаря на Гигова, че ми я прати за прочит!  Hug Мил жест!

# 71
  • София
В момента чета Птиците умират сами , към края съм,но малко съм я поизоставила в момента.

Днес от панаира купих Яж,моли се и обичай за 10 лв. от корична 15 и Скритият дар . Те са за коледен подарък за баба.
А за мен си купих Тайният живот на пчелите , защото я видях за 5 лв,а е в списъка ми за четене, тъй като тук прочетох доста хвалби.

# 72
Благодаря Ви мили дами за отговора Simple Smile Е само в продавалника не се сетих да я потърся, а падна доста търсене Simple Smile А за библиотеката съм много не запозната, защото не съм си взимала книга от дете от библиотека.  Благодаря и още сега щя потърся в продавалника Simple Smile

# 73
Запис в темата и от мен.
В момента чета "Хартиеното момиче".

# 74
  • ту тук, ту там
Току-що приключих " Крадецът на книги". В предишен пост писах, че не ме грабва. И беше така, до средата на книгата някъде ми вървеше мудно. След това... След това не спрях да плача... Не знам какво друго да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт