В момента чета ... 23

• 46 433
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • на североизток от Рая
 Аз прочетох "Сърцето на мрака" - Конрад, но не мисля, че я разбрах.  Tired

А сега какво?  Thinking

Синът ми ми предлага да прочета "Коледата на НиколА" и с това да завърша годината.
 Той я получи за Коледа и я прочете за един ден. Много му харесва тази поредица. Каза, че колекционира книгите за Никола, но засега има само тази.  Laughing

# 451
  • София
"Вакантен пост" като мина известно време, откакто я прочетох, я оцених по-високо. Интересен последващ ефект върху мен имаше тази книга.  Wink Вдигнах й звездите в ГР от 3 на 4. Интересно ми е дали няма след време да реша 5  hahaha

Киф, освен препоръчаните до момента, добавям и "Кристин - дъщерята на Лавранс".

# 452
.. но знам, че я имаш и не си я чела и се сетих за нея  Embarassed
Joy Бубе, ще умра от срам направо  Blush Някой ден ще преброя колко книги имам и не съм ги чела. Ще помисля над предложението ти  Wink
Но пък моят "Вакантен пост" го прочетоха няколко човека  Heart Eyes

Петя, и аз съм така понякога. Сега съм решила да вдигна звездите на "Пазителките на гълъбиците" от 3 на 4  Sunglasses

# 453
  • Пловдив
Киф, аз преди време броих нечетените си книги и се поуплаших - май към 50 бяха, сега може и повече да са (защото и купувам, и в библиотеката ходя  Joy)
Колко книги и аз първо давам за прочит (с удоволствие), след това аз ги чета... Laughing
И оценките за книгите ми се променят, но не ги "пипам" в Гудрийдса, защото оценявам на момента какво и как ме е развълнувало. След време се променят нещата, но гледам да не се изкушавам  Embarassed Има книги, които съм чела преди 20-тина години ("Птиците умират сами", "Вечната Амбър", "Отнесени от вихъра", "Брулени хълмове"), тях съм оценила сега, но с впечатленията, които са ми оставили тогава. Ако ги препрочета някой ден, тогава вероятно и оценката ще е друга  Peace
Аз ще започвам "Къде си, Аляска?".

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 21:42 от *Буб*

# 454
Може ли някой с мнение(я) за следните книжки, че им се чудя:
"Дете на думите" Айрис Мърдок
"Свещената хагада" Джералдин Брукс
"Кан Тервел - кошмарът на Халифата" Емил Димитров

Току-що завърших "Солунският чудотворец" и ми се ще да "разчупя" с нещо по-различно преди да подхвана "Дъщерята на Калояна". Та в тоя ред на мисли, Кан Тервел май няма да е най-добрият избор за "разчупване".  newsm78

# 455
Чета "Дребнио волен народ" - очарована съм и ми е първа среща с Тери Прачет. Не очаквах това. Кои са другите книжки от трилогията и някой да знае къде мога да ги намеря?

# 456
  • Пловдив
Ехаа, аз почти цяла тема съм изтървала  ooooh!

Прочете ли вече някой "Ужас"? Да кажете, ей  Flutter

Отивам да си чета темата отначало...

# 457
Може ли някой с мнение(я) за следните книжки, че им се чудя:
"Дете на думите" Айрис Мърдок

Тази книга ме запали по Айрис Мърдок Peace Много я харесвам!(и книгата и всичко от авторката).

# 458
Да споделя и аз, отдавна не съм писала тук.

Най-свежата книга на всички времена "Стогодишният старец, който скочи през прозореца и изчезна"

Невероятна е! Толкова позитивна, дойде ми прекрасно.  Hug Hug Hug

# 459
Току що завърших Трънски разкази. Май не избрах подходящият момент да я чета, но като започнах, не можах да спра. Ровя за нещо съвсем леко да чета довечера на работа, че още ми горчи. Страхотна книга. Отивам да си редактирам поста за номинациите...

# 460
Прочетох 4 -тата последна книга "Блясък" от четирилогията на Годбърсън . Мноооого хубави книги , единствено края исках да е малко по различен , но ..... нищо , страхотни са книгите 5/6
Сега ще започна тази  

# 461
  • Ямбол
....
Сега ще започна тази  

Много хубава книга.

# 462
Ех, защо ли не я преиздадат. Искам и аз да я прочета.

# 463
  • Ямбол
Ех, защо ли не я преиздадат. Искам и аз да я прочета.
Потърси я в библиотеката. Аз от нашата регионална съм я чела.

# 464
  • Пловдив
....
Сега ще започна тази  

Много хубава книга.

Лиляна, от дълго време я издирвам тази книга, дори в продавалника съм пуснала обява, дали ще е възможно след като я прочетеш да ми я дадеш за прочит?

Общи условия

Активация на акаунт