В момента чета ... 23

• 46 417
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Днес приключих "Планините на безумието" на Лъвкрафт.
Това е моят автор-откритие за 2013г., макар и съвсем в края й.
Невероятно въображение, страховити идеи.... точно по моя вкус. Сега разбирам защо Кинг, а и толкова много автори, са черпили вдъхновение именно от творчеството на Лъвкрафт. Той е изпреверил времето си с десетилетия и нищо чудно, че приживе не е бил оценен и издаван.
Благодаря, mijjjka, че именно тази книга реши да ми подариш   bouquet ! Ако не беше станало така, кой знае колко още време щях да пропускам запознанството си с творчеството на този изумителен писател.
NB!!! Който не харесва жанра ужаси, да не посяга към книгите му  Naughty!

Сега ще започна разказите на Клайв Баркър от "Кървави книги - 3 том".
А на 1.01. - "Сянката на вятъра" на Сафон  Flutter !

# 511
  • София
Ама, Кали, аз ти бях другарчето, което ти подари Лъвкрафт  Joy
Радвам се, че ти е харесала  Laughing

Hug

# 512
Аз все пак измъдрих коя книга да подхвана - "Софийско жителство ", многообещаващо започва..

# 513
  • София
 doh mijjjka, зло да те забрави!
Синя слива беше другарчето, на което аз подарих.
Ама така е като бързам да изразя емоции...  Embarassed !
Благодаря ти, благодаря ти, благодаря ти  Hug Hug  Hug !
Редактирах си горния пост, че срамота.

# 514
  • София
Кали,преживяването със Сафон е несравнимо. Препоръчвам на всеки.

# 515
# 516
  • на североизток от Рая
Ооооо, май много шетаме из Продавалник тези дни. И аз вчера поръчах 5 книги, днес щели да ми ги пратят, но не ги очаквам утре, може би на 2 януари ще ме зарадват.

Шетаме, шетаме  Mr. Green И аз чакам попълнения и нямам търпение. Еконта дали работят утре?

Работят и утре, до 13 часа. Но аз едва ли ще отида утре за пратките си, дори и да получа СМС. Но да не се заричам.  Whistling

Аз прочетох книжката за НиколА и сега синът ми не дава да чета друго. Това трябвало да е  последната ми книга за тази година. Реших да взема "За мишките и хората", ей така, да се поровя из нея, но не ми дава.  Mr. GreenСтигат ми толкова книги за 2013 г.
 Ще почивам утре. Но първи януари почти дойде.
 А тогавааа ... smile3521

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 21:18 от neli mar4

# 517
Вивиан, определено покъртителна  Laughing
Скрит текст:
Но и епизода с кучето и сравненийцата си бяха доволно смешни...  Laughing Laughing

Киф, четецът е придобивката, за която смятам, че е най-добрата ми инвестиция и си струва всяка стотинка Simple Smile Предимството при пътуване да можеш да си носиш около 100тина книги с теб  Heart Eyes Heart Eyes плюс това, че батерията поне на моя четец издържа около месец  Heart Eyes Heart Eyes

Аз май още днес ще приключа с Играта на Джералд и се чудя като начало на новата година какво да започна. Ще се допитам до вас като сведа избора до няколко книги  Peace  Hug

# 518
  • София
И аз си намерих книга. Започнах "Защото те обичам" и вече я преполових  Shocked. Много увлекателна е, не усетих как мина вечерта с нея.

# 519
Аз все пак измъдрих коя книга да подхвана - "Софийско жителство ", многообещаващо започва..

Тази книга много, много ми хареса...

Гледам, че се чудите с коя книга да започнете новата година. Аз май ще вляза в нея с 4-5 книги за дочитане. hahaha

# 520
Нели, обожавам "Малкия Никола" имам няколко любими реплики и ги ползвам постоянно. Wink

# 521
И аз си мечтая за четец.

Чета Морал, втората част на Знахар. Благодаря ти много, Син!
По повод книгата - човешката злоба край няма.  Confused

# 522
Благодаря Лиляна!
Морал някой да я е срещал в електронен формат?

# 523
Естел, тези книги поне за мен бяха много поучителни.

Sky*, аз я имам. Ако искаш да ти я пратя пиши ми на ЛС мейл. Simple Smile

# 524
Прочетох и утре мисля да стартирам с втория роман за Асеневци "Дъщерята на Калояна"

newsm81Пожелавам на всички весело посрещане на Новата 2014 година! santa2

Общи условия

Активация на акаунт