Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 769
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
То и сега като цъкнеш на профила на човека се вижда първоначалният ник.

Да, ама аз не ровя в профилите на хората особено за такава подробност, но така поднесена информацията ми беше любопитна. Grinning

Ба! вижда се! верно!
имам странното чувство, че преди не се виждаше...

# 1 126
  • София
 Laughing ъм...започна нещо да се сбъгясва работата  hahaha

# 1 127
Тайна,  В@ня , благодаря това го знам беше просто пример, но ако искам да прочета пак нещо в тема която следя, но в която не пиша трябва ли да чакам някой да напише ново мнение за да мога да си намеря темите. Какъв е смисъла от отговори и известия в сегашния им нов вид.
Известия става "нови отговори на всички теми които следя и в които пиша",
а в отговори "нови отговори само на теми в които пиша" какъв е смисъла на това дублиране  newsm78

В@ня винаги в профила се е виждало потребителското име с което си се регистрирала и с което влизаш във форума

# 1 128
Аз не разбрах кога да чакаме апокалипсиса- още след половин час или утре сутрин?

Абе и аз съвсем културно си го попитах същото още вчера по някое време, ама никой от висшестоящите не ме отрази...

# 1 129
Аз не разбрах кога да чакаме апокалипсиса- още след половин час или утре сутрин?

Абе и аз съвсем културно си го попитах същото още вчера по някое време, ама никой от висшестоящите не ме отрази...
Да си кажа тайната надежда - като гледам темповете с които стават промените по новия форум, няма да стане поне още 1 седмица денонощна работа, а дано де, да се порадваме още малко на хубавичкия ни форум  Praynig Praynig Praynig

# 1 130
  • София
Пише, че ще се пусне новата версия на 16, но никъде не прочетох да става дума още за първите часове на 16. С оглед на това, че още се коригират разни неща, надали ще е преди ранния следобед  Peace

# 1 131
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря, Адри Peace.

# 1 132
  • Варна
Лека нощ със старата версия. Simple Smile

# 1 133
Хах, всичко си е по старому при мен.

# 1 134
И при мен ! newsm78

# 1 135
Искат да ни доставят малко щастие-малко отлагане.

# 1 136
Ох, тъкмо се зарадвах, че по чудо съм си останала със старата, а то сигурно след обяд чак новата Rolling Eyes Все пак, ако може - на мен не я слагайте. Mr. Green

# 1 137
Поне дайте опция за избор ! Peace

# 1 138
Все пак, ако може - на мен не я слагайте. Mr. Green

Същото си го помислих. Колко ли много са кат мен Mr. Green.

# 1 139
  • Варна
Ами сигурно 99.9% от потребителите го мислят или ще си го помислят, когато имат нещастието да се сблъскат с новата версия. Да, може и да свикнем с нея, но не виждам защо ни карат да свикнем с нещо скапано и сбъркано още като концепция. То аз и нов телефон като си купя в началото ми е терсене, докато свикна, но съм наясно, че е по-добър от стария. А тук е пределно ясно, че новото е по-скапано от старото. Да видим докога се отлага изпълнението на присъдата.

Общи условия

Активация на акаунт