Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 930
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 150
  • на кого му пука
Аз за аватарите не съм ОК с размера, но предпочитам подписите или картинките в подписите да се намалят. В КиТ масово народа блести, свети, движи се... Кошмар!  Мечтата ми е да се махнат движещите и блестящи картинки.

+1.Не е оригинално знам,но съм съгласна с Ваня.

# 151
  • Бургас
Не одобрявам орязването на аватарите.С този размер, по добре да ги няма.

# 152
  • Талант на 2012,2013 г.
Всички знаем, че една смалена снимка/фотография/ както искате го наречете губи своята красота дори при тези си сегашни размери.

Какво ще стане при още по-малките?

Май наистина е по-добре съвсем да "оголеем" така да се каже и да бъдем в една униформа. Без аватари. ooooh!

# 153
Аз искам да видя някакъв отговор от по-горе....Не спирам да се надявам и да вярвам,че всичко ще е както преди(с аватарите) ThinkingНе може така да ни вземате хобито и то да го разберем няколко дни преди  въпросната промяна NaughtyВсе едно да кажете,че вече няма да има подфорум "Хоби" с всичките му теми и потребители....Да,това е форум,но аз влизам тук заради хобито си (главно) и чета и пиша в още няколко теми (просто нямам време за повече),а сега ще ми е безразлично изобщо да вляза Confused
Фейсбук никога не съм го харесвала и почти не влизам вече там,явно и с Bg-Mamma така ще стане ThinkingНе знам покрай номинациите ли решихте да ни орежете аватарите и полето за изява,но това е супер тъпо....а и щом има опция за скриване не виждам на кого ще пречим ThinkingИскам да знам конкретна причина за орязването на аватарите,но не искам да приема и никой да ме убеждава,че с новата недомислица ще е по-прегледно и прочее,защото почти всички изказали се досега са на противоположното мнение!

# 154
  • Ямбол
Лиляна, а защо трябва да копираме гудриидс? Това тук не е читалня, а форум. И ако трябва още веднъж да се изтъкне, че масово потребителя чете 50 нюанса сиво и го предпочита пред Стайнбек, предпочитам новите промени да влязат в сила доста по-бързо или изобщо да закрият форума Confused
Не съм казала да копираме, а изказах моите предпочитания принципно, що се отнася до съотношението текст и изображения.
А като е форум, да не би да трябва да си играете на преобличане с аватари?
Във форумите основно се пишат и четат мнения. Кичът е присъщ за други места.
За мен е важно какво е съдържанието на мнението, а не как изглежда.
Заради една игра и тема сте в състояние да изпишете куп глупости.
И без това мненията  ви се ограничават до някакви игри, нищо няма да загуби форумът, ако му се разсърдите.

# 155
На мен също не ми харесва промяната точно с аватарите. Създават толкова много настроение и красота. Създават някаква идентичност. Ако има опция за скриване, защо не останат в сегашните си размери. По-малкия размер...наистина е безсмислен. А доближаването до Фейсбук, няма да коментирам, не е моята форма за комуникация...Ако все пак за някой е важно мнението на потребителите, разбира се, и ако има възможност нещо да се коригира...

# 156
И без това мненията  ви се ограничават до някакви игри, нищо няма да загуби форумът, ако му се разсърдите.
В този форум по мои наблюдения движеща сила са: Отчетните теми, Хоби, Клюкарник
Зачатие/сайтът/ така или иначе привлече доста от тук пишещите с аргументирана, подробна и нормално поднесена информация. Отчетните теми кретат долу горе до втората си година и..замират
Хоби - свидетелка съм на бавно залязване на теми няма да изброявам ще посоча само една моя много любима- Фотошоп. В момента това ще се случи и с аватарната тема.
И коя остава движещата сила на Бг Мама - Клюкарника.
Оооо, бъщи щастлива ти и другите списващи клюкари. Форумът ще продължи да съществува и да си движи покрай вас и заради вас.
Амин

От тук нататък каквото и да се изпише е безсмислено. Форумът като гледам по картинките се разработва и тества от м.Март Вече е факт новият облик.

# 157
А като е форум, да не би да трябва да си играете на преобличане с аватари.
Във форумите основно се пишат и четат мнения. Кичът е присъщ за други места.
За мен е важно какво е съдържанието на мнението, а не как изглежда.
И без това мненията  ви се ограничават до някакви игри, нищо няма да загуби форумът, ако му се разсърдите.

Както има теми за различни хоби-та,така е и с аватарите Peace
Щом съдържанието на мнението ти е важно нали има опция за скриване на аватари и подписи-просто си я включи и няма да ни гледаш кича Peace
Не,мнението ми не се ограничава само до "някакви игри",защото не пиша само в аватарните теми!
Но пък мисля,че ако ти се разсърдиш на форума и още няколко като тебе наистина ще е по-добре Peace

# 158
Още един глас и от мен против промяната на размера на аватарите.
Приятно ми е да гледам цветни, преоблечени, различни потребители  Grinning

# 159
Интересно обаче, това "интересно от форума" кой ще го определя. Интересното за едни сигурно няма да е интересно за други. От това, което прочетох, оставам с впечатление, че постоянно ще бъдат натрапвани потребители, мнения и теми като по-интересни, сякаш ние сами не можем да преценим какво ни вълнува. Не ми се вижда особено демократична една такава организация на форума и не ми харесва усещането, че съм манипулирана.

Права си, тя Мамма след поста ми каза, че те ще преценяват и избират кои са интересните теми. Така не съм съгласна.  Wink

# 160
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лиляна, хайде не ми казвай какво ще загуби форумът без мен или която и да е от аватарките! Надали ще е по-драматична твоята загуба, да речем. Всъщност, за много хора (колко, над 200 ли бяха избралите те за най-дразнеща във форума) всъщност ще е блажено избавление.

Мамма, от изключително грубото към изказващите недоволството си последно написано от Вас мнение се разбира само едно- за Вас прогрес е да ни лишите от индивидуалност, за да си отворите по-широко поле за реклами. Все едно и в момента скачащите противни банери не стигат. Какво ще кажете например за това решение- темите да се появяват в изскачащо прозорче 200х200, което да се затваря с хикса при желание, а всичко останало да е реклама? Прогресивно и в крак с новите тенденции, при това няма да пречи на рекламодателите.

# 161
За съжаление съм съгласна със скрита Фуста
Форумът става все по-малко атрактивен и за мен, по много причини...за съжаление това е поредната промяна в отрицателна посока. Но и аз съм само един потребител, форумът няма да изгуби нищо кой знае какво от моите мнения  Tired

Все пак да напиша, че както и други, съм против намаляването на размера на аватарите, предлагам в замяна да се разширят опциите за скриване на аватари, подписи, и да се разширят опциите за персонализиране- например бих искала да не виждам изобщо не само аватарите, ами и мненията на определени потребители в темите  Peace . Съгласна съм че има кичозни аватари, особено движещи и сменящи се. Неведнъж са цитирани и в аватарните теми точно защото "бодат" очите. Но то същото е и с други неща, например " цоп" и "троп", редица емотикони и т.н.

# 162
  • Den Haag
Аз също съм много против малкия размер на аватара  Naughty Naughty Naughty
Повечето промени изобщо не ми допадат, за изгледа да не говорим  Sick
Щом ще се намалят аватарите, наистина по-добре без тях  Crossing Arms

# 163
 Joy Момичета, разбирам, че сте силно пристрастни, но чак пък такава липса на реализъм вече е смехотворна. Каква ИДЕНТИЧНОСТ, като 99% от аватарните ви композиции са еднакви? Joy Не само няма идентичност, но и се сливате в едва маса - като види човек четири огромни и цветни картинки, вързани тематично, автоматично казва: "А, аватарка"... Това ако е идентичност... Тъкмо ви запомни човек, и вие се "преобличате"  Joy

Едни от най-ярките потребители тук (съжалявам, че ще ги цитирам поименно, темата не е за това) - Янечек и Андариел - нямат никакви аватари. Направо да се чуди човек как ли се отличават от масата... Да не споменавам десетките други, не по-малко интересни и стойностни потребители, които имат семпли и с нищо не блестящи аватари, които не са сменяли от години...
Човек ако има с какво да бъде забелязан и запомнен, ще бъде, независимо дали е с "дрешки", триптихи, влакови композиции или просто с черен квадрат.

Подкрепям идеята за черния квадрат, между другото. Нека думите казват всичко, и има равен старт  Peace

# 164
  • Някъде там
Mamma Къде си??? Защо я създаде тази тема след като не ни отчитате изобщо мнението??? Не разбирам  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт