Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 713
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 45
Хубаво е, че се развивате... може би е за добро.... но на мен ми омръзнаха непрекъснатите промени във все по-претрупани сайтове. Не случайно призовете за най-добри сайтове печелят опростените и изчстени от излишности такива.
Периоди на адаптация, за мен, са губене на време. Целта ми във форума е комуникация и информация. Факт е, че Гугъл е по-добър в намирането на информация от търсачката в самия форум. Не знам как ще бъде в новия облик.
Успех ви желая в намирането на най-оптимално добрия вариант, както за нас, така и за вас.

# 46
  • София
И на мен ми харесва, аз се зарадвах на панела за интересното днес Peace
Интересното за кой?Кой ще определя кое е интересно?За някои ще е интересно, за други излишно.

# 47
На мен ми изглежда интересен новия облик, но докато не го видя като функционалност не мога да дам категорично мнение
Само се чудя защо още не съм получила възможност да го тествам. Нощес писах на имейла ама няма отговор още. Да не е ограничено само за някои потребители  newsm78

# 48
Ами то в описанието на новия облик пише "най-актуалните", демек най-обсъжданите. Тези, в които в момента се публикуват най-често отговори сигурно.  Peace

# 49
Ами то в описанието на новия облик пише "най-актуалните", демек най-обсъжданите. Тези, в които в момента се публикуват най-често отговори сигурно.  Peace

Това сигурно ще са темите за турските сериали. tooth Или ще пробутват рекламните теми там.

На мен би ми харесало вместо панел "Интересно" да има панел "Днешният форумски скандал е...". Grinning

# 50
Отново благодаря за всички мнения.
Напълно нормално е на някои промените да се харесат, на други не чак толкова, а на трети въобще да не им допаднат.

По отношение на подбраните интересни теми, това ще са теми от всички подфоруми, които редакторският екип счете за популярни и интересни. Съвсем примерно - промяна на закона за майчинските или темата за детските градини в периода на кандидатстване, или пък недай Боже има пак земетресение - темата за земетръса, форумни номинации, в този период - тема за коледна украса или меню за коледната вечер - всякакви популярни и интересни теми от всички раздели. Това поле ще е само на заглавна страница.
При преглед на форум и тема, съдържанието ще е издърпано много по-нагоре и много по-бързо ще се вижда информацията, която Ви интересува и заради която отваряте даден форум или тема.

По отношение на полето за тема, най-сериозното стеснение идва от факта, че е премахната колоната, в която сега е аватарът, като аватарите са намалени като размер и поместени над текста на съобщенията.
Подписи също ще има, но всеки потребител и сега има възможност да зададе да не вижда подписите. Тази функция ще бъде запазена.

Промяната не е само с цел визуално преобразяване, а е крачка и основа за бъдещи функции, всички от които в полза на потребителите и позволяващи всеки да персонализира това, което вижда и много по-бързо и лесно да има достъп до търсеното от него съдържание.

Само се чудя защо още не съм получила възможност да го тествам. Нощес писах на имейла ама няма отговор още. Да не е ограничено само за някои потребители

Достъп до тестовия сайт на всички, които са писали, ще бъде даден в четвъртък, най-вероятно следобяд.

# 51
Mamma благодаря, не съм разбрала че ще е в четвъртък. Чакам го с нетърпение  Hug

# 52
На мен изобщо не ми харесва. Напълно съм доволна от този в момента, още по-малко ми харесва промените около аватара.
Ако има как бих си го задържала него.

# 53
  • Sf
Лайк-бутон към публикациите ще има ли? Много ми липсва.

Прекрасно е, че се променяте и сте в крак с времето. Който спира - умира. Само така!   bouquet

# 54
Промяната не е само с цел визуално преобразяване, а е крачка и основа за бъдещи функции, всички от които в полза на потребителите и позволяващи всеки да персонализира това, което вижда и много по-бързо и лесно да има достъп до търсеното от него съдържание.

Peace Това звучи много обещаващо, и всяка крачка, която би довела до максимално персонализиране (без значение дали чрез "умен" софтуер или чрез ръчни настройки), е крачка в правилната посока  Peace

# 55
  • В Космоса
И аз съм за персонализация и с всичко останало ще свикна бързо, освен с намаляване размерите на аватарите и подписите.  В какви граници се предвижда да бъдат? Има ли някакъв шанс да не бъдат променени?

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 14:49 от Акаша

# 56
Така  и така сте решили да го промените и няма да се съобразите с нашето мнение,че не искаме промяна.Тогава защо ни питате.И кое ще е в полза на потребителя-многото реклами или нещо друго от което вие имате изгода?Не ми харесва новият облик,ама никак.

# 57
И аз съм за персонализация и с всичко останало ще свикна бързо, освен с намаляване размерите на аватарите и подписите.  В какви граници се предвижда да бъдат? Има ли някакъв шанс да не бъдат променени?
+1

# 58
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лайк-бутон към публикациите ще има ли? Много ми липсва.

Прекрасно е, че се променяте и сте в крак с времето. Който спира - умира. Само така!   bouquet

Ужас! Само това липсваше - лайк-бутон! smile3511
Това е форум!  Naughty Не социална мрежа! Целта на един форум е да дава възможност на потребителите да кажат своето мнение (и да чуят чуждото), по проблем който ги вълнува. Целта е да се пише, не да се вдигат палци. Който иска да вдига палци под картинки, видео и т.н. да си стои във фейсбук, след като очевидно няма собствено мнение за споделяне.

Пак ще кажа - това е форум. Или поне досега беше. Съгласна съм, че трябва да има развитие, но посоката дали е правилна? Thinking Вместо форум информационен сайт ли ще става? Или нова социална мрежа? Защото промените които се предвиждат водят на там. Смаляват се полетата за четене и писане от всички страни. Съответно е намален броят на темите, които се виждат на страница - значи ще има повече разгръщане.  Close Смаляват се полетата индивидуализиращи потребителя, а толкова си обичаме аватарите и подписите. Сега ще трябва лупа за да им се радваме за сметка на разни леви, десни, горни, долни и т.н. прозорци със съдържание, от което нямаме нужда. Мога да го преглътна само, ако има предвидена възможност аз да си настроя интерфейса както искам, т.е. да мога да махна всички тези излишни и отдалечаващи ме от същността "форум" неща. Следя много теми без излишно да пиша в тях, или без още по-безумното известяване на движението по тях, което само пълни електронната ми поща. Новият ви интерфейс ще ме затрудни допълнително в бързото ровичкане, така че ... не ми харесва. Crossing Arms

П.П. Да допълня, че за мен липсата на видими няколко първи и последни страници от всяка тема във форумния списък е страшен гаф. Тя дава възможност както за по-бърз достъп до място по избор в темата, така и да видиш колко страници са били изписани от последния път, когато си чел. Все пак не висим по цял ден във форума та да следим всяко мнение. Не е важно само последното мнение, а всички мнения които си изпуснал. Досега за това можеше да се ориентираме по номерата на страниците, които в новият ви интерфейс ГИ НЯМА!

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 15:58 от profi_1

# 59
  • София
  И аз искам бутон харесва ми! Много пъти ми харесва мнение, но не ми се пише.Като ще става фейсбук да е като фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт