Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 439
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 930
На мен ми е проблем цвета на буквите в мненията.  Tired В цитати и в подписите са тъмночерни, в мненията са бледочерни. Фона е бял и ме заболяват очите.
Не може ли мненията да са с тъмни букви, а подписите и цитатите да са по-бледи?

П.П. Изхвърли ме от новата версия и не ми дава да вляза пак.  Crossing Arms
И Редактирай опцията ми отказа.

# 931
  • София
Нели, то в нашия подфорум КиТ е страхотията все пак... Всеки, който пише там е принуден да я търпи.

Така е, Ване, повечето сме нашарени, затова и сме се ограничили до няколко теми. Peace

да, от които не ни забива интернета!  Mr. Green
И нямам предвид снимките в подписите, имам предвид гифчетата, разказващи цели истории!

# 932
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нели, то в нашия подфорум КиТ е страхотията все пак... Всеки, който пише там е принуден да я търпи.

Така е, Ване, повечето сме нашарени, затова и сме се ограничили до няколко теми. Peace

да, от които не ни забива интернета!  Mr. Green
И нямам предвид снимките в подписите, имам предвид гифчетата, разказващи цели истории!
Увеличи си мегабита  на нета...аз нямам проблем с гифове, аватари и подписи. Mr. Green

# 933
  • В Космоса
Така. На мен стига ми тая награда, да имам възможността да тествам! Искам сега да се насладя на старата, изчистена, ненатоварваща окото, неразбалансираща душевния ми мир и недеформираща части от физиката ми версия за последно.

Успех на всички с акомодацията! Peace

# 934
На мен ми е проблем цвета на буквите в мненията.  

И на мен ми идват бледички, но си мислех, че е проблем само при мен. Ако може да ги потъмните малко, за да се открояват? Че така се губят между цитати, подписи и други.

# 935
  • Galaxy 13197853088
Бледо е, всичко изпъква без текста на мненията ...  Sunglasses
Дали не е правено от някой любител дизайнер?

# 936
Добре де, не може ли да си изказваме претенциите, без да се заяждаме?
Малко неудобно се чувствам - хем искаме да ни направят това и онова, хем се гаврим с хората.
Не мисля, че печелим с такова поведение. (Отделно, че се излагаме. По-зле и от детска градина сме станали...)

# 937
Ето, сега номерацията на стр. ми не е хоризонтално, а вертикално и аз вече усещам дискомфорт. Whistling

Опссс, докато се изкажа и се върнаха пак хоризонтално... Crazy

# 938
  • София
      Разглеждам си усърдно форума и изобщо не виждам нужда от промени.Така направено е най-удобното за мен. Просто няма какво повече да се желае, от гледна точка на функционалност! Новия -прилича ми на Розали,от където се махнах отдавна, но форумът там си е нормален.

Бг-дама, по мои виждания, почти никой не чете, защо трябва да ни се натрапва насила?

# 939
     Разглеждам си усърдно форума и изобщо не виждам нужда от промени.Така направено е най-удобното за мен. Просто няма какво повече да се желае, от гледна точка на функционалност! Новия -прилича ми на Розали,от където се махнах отдавна, но форумът там си е нормален.

Бг-дама, по мои виждания, почти никой не чете, защо трябва да ни се натрапва насила?
Абсолютно подкрепям. Peace

# 940
  • В Космоса
Добре де, не може ли да си изказваме претенциите, без да се заяждаме?
Малко неудобно се чувствам - хем искаме да ни направят това и онова, хем се гаврим с хората.
Не мисля, че печелим с такова поведение. (Отделно, че се излагаме. По-зле и от детска градина сме станали...)

Каквото и да ни е поведението, резултатът ще е един и същ. Почти всички го осъзнахме. По-голяма гавра от тази на "хората" с нас - здраве му кажи. Peace

# 941
  • София
Ново от всички форуми Още
Fisura pri decata
в Потребителски групи
121
Банята - 20-та тема
в Нашият дом
141
обущар
в На пазар
70
фисура при децата
в Здравословни проблеми

# 942
Ново от всички форуми Още
Fisura pri decata
в Потребителски групи
121
Банята - 20-та тема
в Нашият дом
141
обущар
в На пазар
70
фисура при децата
в Здравословни проблеми

Ауууууууу, много полезно инфо за мен. Mr. Green
Все ми се струва, че списващите потребители си имат подфоруми и теми които посещават. За какво ми е на мен да ми се вади очите нещо което не ме касае? Дали пък нямам достатъчно IQ та ако ме интересува нещо да пиша в Гугъл и да ме насочи в правилната тема и подфорум?

Например:
Има хора които не се интересуват от "Турските..." , защо ще ги задължавате темите от този подфорум да им бодат очите?
Има други като мен, които отдавна са им пораснали децата и нямат нужда да им се набиват в очите теми тип "Мама и бебе" и тн. и тн...
Защо си мислите, че това е комфортно за нас?  Thinking

# 943
Не, не, не и не. Новият изглед определено не ме въодушевява. И няма начин да повярвам, че е създаден за мое добро. Който го е мисли, не го е доизмислил. Понятието user-friendly е останало в някое чекмедже. Разцентрирано, с нежелани реклами, които ти се навират в очите и няма как да ги избегнеш, оформление, което просто създава неудобства, отколкото улеснения. Какъв е смисълът на функциии и екстри, които потребителите не използват? Цветове, нюанси, шрифтове и размери ... Не знам на какъв компютър и браузър са тествани, но ... не. Ако наистина милеете за регистрираните потребители, тези, които пишат и създават съдържанието, което много други ползват безплатно, то поне се съобразете с тях! Тази тема е показателна. А колко още потребители ще получат шок в понеделник и ще залеят форума с въпроси къде е това, къде е онова, защо това е така, върнете другото, и т.н. Не, сериозно, не е срамно да се признае, че най-важното са рекламодателите и те да си покажат рекламите, а не потребителите. Ясно е, че сайтът е купен, за да се печели от него. Но пък потребителите (вашите 5% регистрирани) са тези, които правят този сайт. Безплатно.

- Бг-дама не чета
- не искам да ми се подбират теми, а сама да си избера какво да чета
- реклами не ме интересуват
- този нецентриран формат не ми харесва
- лява колонка с информация за потребителите е най-прегледно

Не разбирам какво не ви харесва в сегашния изглед, за да го промените? И ако ще се промени в името на прогреса, то защо се заменя с нещо ... такова?  Confused Мърдащи картинки в подписите и мен ме дразнят. Особено когато образите се сменят бързо, присвяткат, и т.н. Не съм епилептик, но ме дразнят. Миниатюрни аватарчета ... кофти идея. Ако ще има меню с избрани теми, то защо не оставите потребителите сами да избират кои теми или подфоруми да са там? Така поне ние сами ще си изберем какво да виждаме според нашите си интереси и ще следим лесно новите теми в подфорумите, които следим. Аз следя най-активно 2-3 теми, има още 2-3, които също поглеждам чат-пат и горе-долу това е ... Не ме вълнуват клюкарници, клизми, турски сериали, гоблени и плетки.

# 944
  • В Космоса
Това пък за мен са бели кахъри. Ще пренебрегна неинтересуващите ме теми, както го правех и досега, въпреки че ги виждах.   Само мога да попадна на нещо интересно, на което иначе не бих се натъкнала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт