Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 592
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол
На пръв поглед е добре - харесва ми.
Като функционалност и практичност предстои да тестваме.

А дали ще се оправи онзи бъг, когато при логването ми дава грешно въведен код, а първоначално няма как да въведа такъв, после го въвеждам, но става двойно въвеждане всеки път, когато се логвам от друг компютър?

# 16
И мен това ме вълнува. Смених си паролата с по-дълга, заради въпросния код и спря да ми го иска, обаче пък дългата парола ми е много неудобно да я въвеждам всеки път от телефона. Много бих искала да го премахнат, за да мога да си върна старата парола Simple Smile

# 17
Благодарим за първите мнения!

Просто се чудя как сега ще се отърва от полето с интересни според вас теми.

Когато чета вестник, влизам в новинарски сайт или гледам новини, то водещите заглавия са изнесени на предни позиции. Има всякакви - и интересни за мен, и такива, които не ме вълнуват, но никога не ми е хрумвало да се оплаквам защо дадена новина е на първа страница или се съобщава преди друга, която повече ме вълнува.
А в случая това ще са актуални теми от форума.
Вие лесно ще може да следите форумите и темите, в които имате публикации или за които сте пожелали известия или които Ви интересуват.

А дали ще се оправи онзи бъг, когато при логването ми дава грешно въведен код, а първоначално няма как да въведа такъв, после го въвеждам, но става двойно въвеждане всеки път, когато се логвам от друг компютър?

Лиляна, моля, опитайте да смените паролата със сигурна - т.е. съдържаща малки и главни латински букви, поне една цифра и специален знак.

# 18

Новият облик твърде много ми напомня на facebook профил.
Точно това си помислих и аз Simple Smile Юруш всичко да прилича на социална мрежа. Simple Smile

# 19
Харесва ми ! Изглежда по подреден сайта, а не разхвърляни теми на ляво на дясно ,на горе на долу Grinning

# 20
  • Ямбол
Лиляна, моля, опитайте да смените паролата със сигурна - т.е. съдържаща малки и главни латински букви, поне една цифра и специален знак.
Благодаря за предложението. Засега няма да я сменям, защото съм свикнала с нея. Ако някой ден много ме влуди двойното логване, ще прибягна до това. Все пак друго си е да знам, че има решение.
У дома нямам проблеми с това, защото винаги съм логната.

# 21
  • Mediterraneo
За толкова години минахме през доста малки козметични и големи драстични промени, така че сигурно и с новия облик ще свикна  Rolling Eyes Изглежда ми интересно, да видим колко ще е и удобно.

# 22
Допадна ми,браво!Аз бих искала да имаше и iOS приложение. Не,че ми пречи да влизам от телефона,но така ще е по-лесно да виждам известия и т.н.

# 23
  • София
И аз подкрепям идеята за мобилно приложение.

# 24
  • София
   Тъкмо свикнах с този облик.Ще има ли възможност за избор - стария или новия облик!В пощата abv.bg смениха облика, но оставиха възможност за избор.Аз все още съм си със стария облик, защото новия не ми хареса!Предполагам ,че както във Фейсбук,( при положение,че съм си увеличила всичко на 150%), много от страничните неща няма да ги виждам.

# 25
Много прилича на фейсбук  Wink Но на пръв поглед ми хареса и новите заявки за функционалност ми харесаха  Peace

# 26
  • София
И аз подкрепям идеята за мобилно приложение.
Peace

# 27
Интересен облик, само бързите връзки не ми харесват как висят отляво.

Един въпрос: възможно ли е, при извеждането на известията, под тях да са зададени няколко страници за бърз достъп, както е при Отговори?
Скрит текст:

# 28
Скрит текст:
Катрин преди и аз това питах и ми отговориха, че като цъкнеш розовото "ново", то ти отваря директно първия непрочетен пост след последното ти влизане Simple Smile

# 29
О, да, мобилна версия би било добре!

От представения от вас проект ми се вижда, че площта за четене се стеснява още повече:

- отгоре - с тази странна "Група", че и "На фокус", така шапка на сайта+група=1 екран скролване надолу
- отдясно - дясна странична колона - дайте поне възможност да се скрива, особено ако мислите да слагате рекламни банери и още по-вдясно от колоната

И така на практика остава в средата едно мъничко поленце за четене на темите, смачкано от неща, които никак не са интересни - като какъв ден е днес, колко празнуващи има, какви са статиите в бг-дама, картинки и хороскопи, а и какво ще ми е интересно - според вас. Повече реклами, по-малко място за общуване.

За мен идеално ще е ако мога сама да подбирам кои фреймове (така ли се казва?), панели и ленти да виждам. Тази шарения, сблъсканост като в дядова ръкавичка ме отблъсква, направо е клаустрофобично.

Успех с развитието на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт