Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 925
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 120
Не ми харесва новият облик!
Не държа да зная кой потребител колко мнения има. Не ме интересува. Лиляна например е на всяка манджа мерудия. Е ли е тя с нещо по - за този сайт от мен? Знам защо се отчитат брой мнения, но сайтът може да си ги отчита и автоматично без да е видно.
Кому е нужно и да знае аз къде живея?
Оставяте толкова безполезна информация за сметка на друга, която поне има опция да бъде скрита. Визирам насладата за окото - аватар и подпис.
Подредбата аватар - инфо - подпис - мнение е просто някакво недоразумение, което не знам на кого е хрумнало и от къде е копирано, защото цялостната визия е копирана. Поне аз не видях от рекламите нищо новаторско.
А ако наистина има и бутон - Харесва ми..то тогава ще затвърдя мнението си, че "видяла жабата да подковават коня и.."
И нека тази тема не се превръща във "война на аватарките", че се начетох на глупости от номанициите. Как пък някой намира конспирация във всеки пост.

# 121
  • Някъде там
~Artemis~ Ако щеш ми вярвай, но като прочетох последния пост на Мама и все едно чета коментар на Сергейчо ужас  Sad Пейш ли си Пенке, кой ли те слуша  Sad  Толкова много потребителите имате скъпа БГ Мама, но защо трябва да правите промени, от които има толкова недоволни незнам.

Аз също не съм съгласна с промяната за аватарите  Naughty Представете си, че си имате един гардероб с дрехи, които много харесвате и идва някой и Ви казва: Това вече няма да го носиш и да ги хвърли на боклука  Sad Как бихте се почувствали ?????

да има още 10 000 човека, които пък да искат аватарите да са с размери на емотикони и да не пишат тук.

Ами къде са? Какво спат нека се включат и да си кажат мнението  Rolling Eyes

Така и да допълня мобилната версия откакто я променихте съм спряла да я ползвам!!!Никакво удобство ама никакво  Crossing Arms Преди си четях през телефона, но сега направо се измъчвам!!!

Лиляна Ей такива заядливи и агресивни като теб трябва да ги блокирват от този сайт  Peace

# 122
  • София
Подкрепям момичетата!
Ще ни лишите от толкова виртуална красота, поднесена като аватари.  Crossing Arms
О не! 60х60 - не съм съгласна. Оправете го!

# 123

Кому е нужно и да знае аз къде живея?

Предполагам само потребителите, които са упоменали местоживеене, ще имат такава информация видна. Така, както са настройките сега. Имейлът ще бъде ли скрит за тези, които са го избрали като опция?

# 124
  • МАРС
Това с мижавия размер на аватара ще погуби цели три красиви теми, намирам го за пълна безвкусица да имаме аватари с размер на пет стотинки!!!

# 125
Идеята за хоризонталната подредба (визитка, мнение, подпис) намирам за абсолютна недомислица. Ежедневно съм активна в още няколко форума и в нито един от тях не се ползва подобна организация на пространството А трябва да отбележа, че някои от тях превъзхождат "Бг мама" както от гледна точка на функционалността (която така упорито твърдите, че гоните), така и от гледна точка на приятната визия (която пък явно стои в основата на тази именно недомислица).

Струва ми се, че развитието, което имате предвид с новите промени, е по посока на превръщането на портала в информационна платформа, но истината е, че най-големият актив в момента е размяната на мнения. Не бива това да остава на заден план за сметка на преводни статии и платени съобщения, а се получава точно така. Аз лично съжалявам да наблюдавам тази трансформация.

# 126
  • Варна
Това с мижавия размер на аватара ще погуби цели три красиви теми, намирам го за пълна безвкусица да имаме аватари с размер на пет стотинки!!!
Ще си направим нова тема:"Познай какво имам на аватара" Laughing

# 127
Eто така ще изглеждам  Shocked

# 128
  • В Космоса
Ще си направим нова тема:"Познай какво имам на аватара" Laughing

hahaha

# 129
Аз изобщо не чета тези статии и платени съобщения във форума. Влизам заради социалната част, следя си темите, които са ми интересни, пиша чат-пат, обменям бележки с хора, които са ми приятни - форум. Тенденцията явно е форумът да остане на заден план, изместен именно от статии, реклами и други подобни. Което аз намирам за тъжно, защото бг-мама няма български аналог за момента.

# 130
  • София
Долните картинки няма да се променят така ли?

# 131
Колкото и да недоволстваме, нов облик ще има.Бг Мама въобще не се включва и не я интересува какво е нашето мнение.За нея явно са важни други неща.

# 132
  • Ямбол
Долните картинки няма да се променят така ли?

И аз не разбрах..

Цитат
Тук може да се включат всички, участващи в аватарната тема, 30-40-50 потребителя, които да искат аватарите да са 200х600 и да има още 10 000 човека, които пък да искат аватарите да са с размери на емотикони и да не пишат тук.

Това трябва да се отнася за подписите, но защо е споменато във връзка с аватарите.  Thinking

# 133
И аз не съм съгласна с този абсурд за аватарите!!
Това, което трябваше да се направи е да не е толкова син форума, не да се пипат аватарите!
Убивате желанието на човек да влиза въобще във форума по този начин. Огромна грешка!

# 134
Фейсбук ли копираме?
Ако искам да поддържам комуникация от тип Фейсбук ще си пиша там.

Общи условия

Активация на акаунт