Не държа да зная кой потребител колко мнения има. Не ме интересува. Лиляна например е на всяка манджа мерудия. Е ли е тя с нещо по - за този сайт от мен? Знам защо се отчитат брой мнения, но сайтът може да си ги отчита и автоматично без да е видно.
Кому е нужно и да знае аз къде живея?
Оставяте толкова безполезна информация за сметка на друга, която поне има опция да бъде скрита. Визирам насладата за окото - аватар и подпис.
Подредбата аватар - инфо - подпис - мнение е просто някакво недоразумение, което не знам на кого е хрумнало и от къде е копирано, защото цялостната визия е копирана. Поне аз не видях от рекламите нищо новаторско.
А ако наистина има и бутон - Харесва ми..то тогава ще затвърдя мнението си, че "видяла жабата да подковават коня и.."
И нека тази тема не се превръща във "война на аватарките", че се начетох на глупости от номанициите. Как пък някой намира конспирация във всеки пост.
Пейш ли си Пенке, кой ли те слуша
Представете си, че си имате един гардероб с дрехи, които много харесвате и идва някой и Ви казва: Това вече няма да го носиш и да ги хвърли на боклука
Преди си четях през телефона, но сега направо се измъчвам!!!