+1.Не е оригинално знам,но съм съгласна с Ваня.
Не може така да ни вземате хобито и то да го разберем няколко дни преди въпросната промяна
Все едно да кажете,че вече няма да има подфорум "Хоби" с всичките му теми и потребители....Да,това е форум,но аз влизам тук заради хобито си (главно) и чета и пиша в още няколко теми (просто нямам време за повече),а сега ще ми е безразлично изобщо да вляза
Не знам покрай номинациите ли решихте да ни орежете аватарите и полето за изява,но това е супер тъпо....а и щом има опция за скриване не виждам на кого ще пречим
Искам да знам конкретна причина за орязването на аватарите,но не искам да приема и никой да ме убеждава,че с новата недомислица ще е по-прегледно и прочее,защото почти всички изказали се досега са на противоположното мнение! 

. Съгласна съм че има кичозни аватари, особено движещи и сменящи се. Неведнъж са цитирани и в аватарните теми точно защото "бодат" очите. Но то същото е и с други неща, например " цоп" и "троп", редица емотикони и т.н.
Момичета, разбирам, че сте силно пристрастни, но чак пък такава липса на реализъм вече е смехотворна. Каква ИДЕНТИЧНОСТ, като 99% от аватарните ви композиции са еднакви?
Не само няма идентичност, но и се сливате в едва маса - като види човек четири огромни и цветни картинки, вързани тематично, автоматично казва: "А, аватарка"... Това ако е идентичност... Тъкмо ви запомни човек, и вие се "преобличате"