Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 933
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 165
Сегашната версия я защитавах. Хареса ми. Но новата, уви, ми прилича на форум на тъпо женско списание.
Как можете така да осакатите форума и да го направите да прилича на Космополитън?

# 166
  • Варна
Добре де, хората са различни. Не мога да разбера защо трябва да се присмивате на хората, които обичат да се "преобличат". Все едно да се смеете на тези, които висят само в Клюкарника или на тези, които пишат в Хоби и т.н. За един едно е идентичност, за друг друго. Аз не виждам защо трябва да се орязва нещо, което хората харесват, а тези които не го харесват просто не го използват. По същата логика дайте да задължим всички да слагат огромни аватари и подписи от по 4 картинки. Как ще се чувствате всички вие, които не ги харесвате??? Същото е! Който се дразни на аватари - да ги скрие и да не ги гледа и да не си слага аватар и подпис. Няма друг форум, в който аватарите са с размер на копче, затова пък се натрапват "актуални" теми, статии, реклами... Еееее, хайде пък да се уважаваме, а не да ръсим бисери с кого форумът ще загуби и с кого не.

# 167
На мен също не ми харесва новата визия на форума  Peace
Хубаво би било да се запази избор на стар и нов вариант на форума.
Също ми се вижда доста по-добър вариант да си остане информацията за потребителя отляво, а не да излиза над мнението му.
Бих желала  да се запази досегашния размер на аватарите или поне да е по-голям от предвидения размер и да е правоъгълен.

# 168
...
И без това мненията  ви се ограничават до някакви игри, нищо няма да загуби форумът, ако му се разсърдите.

А дали е по-добре да пишем глупости в клюкарника???
За мен форума може да се лиши от 80% от темите там!

# 169
  • София
И аз съм против промяната пти аватарите. Никове много рядко гледам, запомням картинките и така зням на кой е дадено мнение.
Сега явно ще трябва да скролвам да гледям ника на всеки.
Пиша главно през телефона във форума. Мразя мобилни версии, но мразя и тежки сайтове с хиляди лъскащи реклами. От няколко дни имам една неприятна синя лента, рекламираща промяната във форума. Ако случайно я няма и натисна с пръст, се оказва, че точно зарежда, докато натискам. И ме праща на страницата за новостите. Общо взето ме докарва до истерия...
Сега докато пиша тя ми трепти на няколко милиметра под буквите.
Надявам се да не се усложни много преглеждането на темите и да трябвя да седя все на някаква трепкаща заглавна страница.
Нямам нищо против движещите се аватари(дори на телефона имам опция в браузъра да не се двужат или да не зареждат). Но имам против дебнещите ме реклами, лентички. Има един голям квадрат, който ми се зарежда като натисна да напиша мнение. Баааавно ми се приближава към полето за писане и трябва да го изчакам да се приближи, да блесне и чак тогава мога да го затворащя. А като го затворя той баааавно се "измъква".

# 170

Много добра идея  Peace . Аз на електронната си поща си ползвам точно старата версия, новата не ми допада.

# 171
  • най-шареното място
Къде видяхте видът? Виждам само заглавна страница.
А там не ходя откакто има едни статии в копирайтърски стил - много думи, малко инфо /ако изобщо/.
Бързо ме отказаха да проверявам ще се появи ли нещо полезно
.

Видях и форумът в края на безкрайния екран. Ще ми помогнете да оптимизирам времето си като намаля четенето тук. Форумът е труден за четене и без инфо за автора на мнение.

# 172
Аватарите ми носят успокоение,разведряват ме по някакъв начин, помагат ми да се измъкна о т сивото ежедневие на което съм подложена, а може би и не само аз...

Не участвам в аватарните теми, но редовно ги следя. За едното си удоволствие, защото има страхотни комбинации. Просто разглежвам и се възхищавам и понякога даже си оправям настроението.  bouquet
Новата визия – аватар 60/60, инфо над всяко мнение определено не ми харесва, както и фактът, че научих за предстоящата промяна случайно, четейки точно аватарна тема /ако наистина ви интересува мнението на потребителите, не би трябвало да смушвате информацията в ‚Правила, условия и указания‘/

# 173
Относно аватарите- не съм от тази, които се преобличат в някакви триптихи, носят се една друга в темата за аватарите, говорят си за картинките като за дрешки, но харесвам шаренкото  Mr. Green и ще ме е яд, че няма да мога да гледам в пълния им блясък готини съчетания на приятни за окото снимки.

# 174
  • София
  И аз съм с адблок и съм щастлива,че не виждам реклами! Та колкото и реклами да има, няма да ги видя.Като гледам май все повече потребители ще си го свалят.

# 175
  • Бургас
Винаги, когато се сменя облика на форума не ми е комфортно и удобно.
Предпочитам да имам право на избор между новия и стария облик.

п.п. Подкрепям и казаното от Касита.

# 176
  • София

Много добра идея  Peace . Аз на електронната си поща си ползвам точно старата версия, новата не ми допада.
Писах го по-напред, но не мога да не го одобря и тук!  newsm10

# 177
  • Някъде там
Винаги, когато се сменя облика на форума не ми е комфортно и удобно.
Предпочитам да имам право на избор между новия и стария облик.

И аз съм за този вариант  Peace

# 178
Едни от най-ярките потребители тук (съжалявам, че ще ги цитирам поименно, темата не е за това) - Янечек и Андариел - нямат никакви аватари. Направо да се чуди човек как ли се отличават от масата... Да не споменавам десетките други, не по-малко интересни и стойностни потребители, които имат семпли и с нищо не блестящи аватари, които не са сменяли от години...
Човек ако има с какво да бъде забелязан и запомнен, ще бъде, независимо дали е с "дрешки", триптихи, влакови композиции или просто с черен квадрат.

Честно казано споменатите потребителки съм ги засичала в Клюкарника,СО,че и в Родители,отгледащи сами децата си и не съм ги забелязала с кой знае какъв блясък (както не искам и мен някой да забелязва по каквато и да е причина-аватар или мнение,просто съм тук за разтоварване-не съм на училище все пак).Не знам да има изискване тук да пишат само хора,отличаващи се от масата,нямам и претенции да съм такава Peace

# 179
Мен Адблок-а ме спасява от повечето сайтове, в който влизам, а има и такива с изчакащи прозорци, които са ми любимите. Надявам се форума да не заприлича на каталог.

По темата с аватарите се изказах. Предпочитам да се запази местоположението им в лявата лента. Пригледно и удобно е. Размера също, ако може. Но не съм съгласна с мненията, че форума би бил по-добър без този или онзи потребител, без този и онзи раздел, най-малкото са несериозни.

Държа отново да попитам за бутона Извести дали е възможна замяната му с такъв Запис.

Според мен бутон "Харесва ми" е напълно излишен и няма да ни лиши от "Цоп-троп", както някой беше писал по-рано. Поне аз няма да върна 60 страници назад, за да видя чие мнение с колко харесвания е. Ако пък се извеждат на първа страница съвсем ще заприлича на Yahoo answers и разни други подобни.

Общи условия

Активация на акаунт