Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 855
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 300
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, недей така. Вкупом и дружно да се повлечем нанякъде, ама къде е въпросът? Така екзистенциален ми е днес, че направо...

Ще ми липсват кино-темите. Много. Без останалото (особено постоянната бомбардировка с реклами) мога да оцелея. Има ли смисъл да си прекарвам виртуалното време на място, управлявано от хора, които не ме уважават...

# 301
Има ли смисъл да си прекарвам виртуалното време на място, управлявано от хора, които не ме уважават...

Недей... ох, сантименти...

# 302
  • София
И аз се присъединявам към протестиращите за размера на аватарите , всичко останало ми харесва.  Peace

# 303
  • Сопот, Пловдив
Форума няма да си отиде заради многото подфоруми, в които потребителите не се вълнуват от външния вид, а са тук конкретно и само за инфо за бременността и бебето. Така се озовах и аз във форума, и дълго време само отчетната тема ме вълнуваше тук. После отчетната тема се превърна във фейсбук група и темата замря. Това като че ли се случва с болшинството отчетни теми. Но факт е, че първоначално бременните се събират и оформят групата тук, така че имат един неспиращ поток от потребители, който ще им осигури нужния брой кликвания на ден във форума, за да привличат рекламодатели. Сайта си е техен, могат да си го правят каквото пожелаят, разбира се. Но просто ми е някак грозно така с лека ръка да се заяви на някаква група хора, че тяхното мнение и присъствие не е важно. Наясно съм, разбира се, че никой не се вълнува от тези ми мисли.

Иначе ще умра от смях с това привикване. Лиляна, искаш да кажеш, че обиждаш един огромен брой потребители, преполагайки, че са достатъчно глупави, за да бъдат подведени от аватарките, да отидат да защитават дадена позиция, само защото някой ги е агитирал? И аз пак не знам кой и кога е агитирал, аз не съм и не мисля, че този път някой е.

# 304
  • Sf
Нали ви написаха, че се консултират какво може да се направи. Всички разбраха за вашите аватари, изчакайте малко, стига сте писали едно и също.

# 305
  • София
И аз не искам да виждам полета с "интересни" неща  и разни странични глупости, докато чета тема или пускам мнение. Като искам нещо интересно-сама ще си го потърся.
Не обичам да ми се натрапва нещо, да ми се предлага без да съм се поинтересовала сама. Никакви реклмаки и "интересни" статии не ме привличат, дори откровено ме дразнят. Мисля си, че не съм само аз, която не желае някой да и предлага, да и натрапва и да и се пречи.
На компютъра съм забранила всичко, на телефона някои неща все още мигат. Но има начини и за тях, предполягам.

# 306
И аз се присъединявам към протестиращите за размера на аватарите , всичко останало ми харесва.  Peace

+1

# 307
Нали ви написаха, че се консултират какво може да се направи. Всички разбраха за вашите аватари, изчакайте малко, стига сте писали едно и също.
Кой е написал? И къде? Последното ключване на Мамма беше в стил "Не заставайте на пътя на прогреса!".

# 308
Кой е написал? И къде? Последното включване на Мамма беше в стил "Не заставайте на пътя на прогреса!".
Peace
На едно нещо трябва да му дадеш гласност, за да те чуят.
Дали ще има ефект е друга тема.

+1
+1  Mr. Green

# 309
  • Ænima/Albuquerque
Сарк, ползвам сайта за десктоп на мини-лаптопче с тесен екран.  Peace

Ясно, Ники. Понеже мобилната версия на сайта е точно във вида, в който ще се пръкне и десктопа в понеделник, та затова реших, че за това говориш.

Иначе, и аз мисля, че "Интересно" и "Бг-дама", както и "Какви-Там-Потребители-Бяха" са напълно излишни в самите теми. Да си пускат рекламки, изскачащи, плаващи, ама да ми заема толкова много място...

# 310
Аз не искам и дясната лента. Нищо в нея не ме вълнува- и Дама-та, и "интересностите" Tired.

# 311
  • гр. София
Сега доогледах и забелязах, че дясната колона с "Интересно" и "Бг-дама" се предвижда като постоянно присъствие по време на прелистването на тема, което още повече смалява мястото за четене и писане.

ТОВА е най-сериозният проблем лично за мен.

Аз попитах няма ли как тази колона да е на принципа на падащото меню. Не знам ще получа ли отговор.  Rolling Eyes

# 312
  • Sf
Джой, май точно към теб беше адресирано.

Мамма е абсолютно коректен човек, да не сте първа година тук? Всички знаем, че ще направи всичко възможно. Излагате се с тези хиляда коментара за едно и също нещо.

някой е разработвал нещо цяла година и понеже не е скочил да отговори на секундата и вероятно се е спрял да се замисли и да се консултира, дайте да му покажем среден пръст, за да ни видят колко сме възпитани и как много искаме да ни е добре тук ...

# 313
Морна, аз не поставям под въпрос коректността на Мама, защото много пъти съм имала повод да и благодаря за нея.

Когато обаче оплакването от конкретен проблем е едно - заключението е "пречи на един/ двайсет души". Когато са много - "излагате се с хиляди коментара за едно и също нещо". Как да се покаже, че дадена промяна засяга негативно много хора? Питам теб, без заяждане.

# 314
Сега доогледах и забелязах, че дясната колона с "Интересно" и "Бг-дама" се предвижда като постоянно присъствие по време на прелистването на тема, което още повече смалява мястото за четене и писане.

ТОВА е най-сериозният проблем лично за мен.

Аз попитах няма ли как тази колона да е на принципа на падащото меню. Не знам ще получа ли отговор.  Rolling Eyes

Peace И аз нан няколко пъти предложих да се прибира по някакъв начин, но явно няма как. Дясната лента е с актуалното от подфорума - демек теми в които се публикуват нови отговори на момента, ще излизат от дясно, за да може по-лесно да се прехвърляме в другите теми от раздела.
А горната лента е с интересното от целия форум за деня. За мен донякъде е удобна дясната лента и бих я използвала, само да може да се скрива, за да не заема половината екран. Иначе горното поле с най-интересното от деня във форума мисля, че е излишно....

Общи условия

Активация на акаунт