Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 869
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 285
Хора, само на мен ли ми смърди, че Мамата си отива?

# 286
Не си отива, стига сте ревали де. Това беше и преди 2-3 години при предишната промяна, ма на, още е на линия.

ПП. Лиляна не е момиче отдавна. Laughing

# 287
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма да плача горко май Mr. Green

# 288

Това се пееше и при предната смяна на мизиятана форума.  Peace
Е, факт е, че аз чета тук от 2004-та, пиша от 6 години и форумът няма нищо общо с това, което беше преди. Но то и yahoo-то, което ползвам от десетилетие и то доста се измени....

# 289

Не, няма да си отиде  Wink
Напротив. Доста успешно начинание е за мащабите на България  Peace

# 290
Баси, значи ме е треснала параноя Crazy.

Джой, недей така. Вкупом и дружно да се повлечем нанякъде, ама къде е въпросът? Така екзистенциален ми е днес, че направо...

# 291
АКО сайта беше останал на ниво 2004-2006 година, да е замрял отдавна.

# 292
  • Ямбол
Лиляна Абе ти си много злобен човек!!!Откъде я събираш тази злоба бе момиче???? Добре, че са много малко такива като теб  Close
Достатъчно е само Лиляна, абе и бе е за село.
Защо ти е да се обръщаш към мен, с този очевидно яден тон?
Само защото не съм на едно и също мнение с един куп скучаещи жени, играещи си на картинки, ставам зла?
Коя дума в моите постове те кара да си мислиш, че тая злоба?

Плашиш гаргите.

# 293
Мисля,че проблема в основата идва,че никой не се интересува от мнението на потребителя.Темата е бутафорна,за да си излеем мрънкането на едно място и да се успокоим за празниците.

# 294
Лиленце, само недей ме захапва мен.
Никого не плаша, експресионирам си шубето, не разбра ли?

# 295
Оставете я Лиляна, за друго сме се събрали тука, хората с комплекси , само си търсят място да ги избиват, а вие им се връзвате  ooooh!

# 296
Мисля,че проблема в основата идва,че никой не се интересува от мнението на потребителя.Темата е бутафорна,за да си излеем мрънкането на едно място и да се успокоим за празниците.

Не мисли.
Винаги потребителите са негативно посрещащи промените. Хората не обичат да се учат наново, затова мрънкат. След месец употреба на новата визия, ще си забравил даже за предната. Ти помниш ли преди 5 години как изглеждаше сайта и тъгуваш ли още за онзи му вид?

Но, разни дребни неща, чисто потребителски, които после могат да се "пипнат"-защо да не се? Четат и ако е козметично-се прави, ако много настояват...

# 297
Да се изкажа и аз. Четох до 9 стр. и ме домързя повече, щото в крайна сметка мненията се обобщават до общо 3-4 точки.
Аз с две ръце подкрепям т.нар. от някои потребители "аватарки".
Не се смятам за една от тях, но като цяло имам път в мозъка: ник нейм + аватар .... и в последсвие само аватар. Като видя аватара и знам кой пише...
Ето на мене днес примерно ми е кофти и гадно и искам да си изтипосам на аватара някоя мацка, вдигнала среден пръст на целия ш...н свят, ама като я орежа до 60*60 ще остане само пръста  Rolling Eyes
Това  с местенето на инфото от лява колона в ред е абсолютна глупост според мен.
И по случай смаления ми аватар, който ще бъде пръст, нека да е!
Айде със здраве!

ПП - мисля,, че Фейс и Туит си имаме и можем като искаме такъв интерфейс да си киснем там и да си лайкваме на воля... Тук е място за мнения!

# 298
Вдигането на потребителската информация над мнението обаче е сериозен проблем за четенето. Много потребители (включително и аз) четем на устройства с по-тесен екран. Лента с информация - мнение - подпис, лента с информация - мнение - подпис съкращава още повече реалната полезна информация, която се вижда на един екран преди скрол и затормозява очите. При информация вляво винаги можеш да игнорираш лявата колона, ако не държиш да знаеш потребителска информация за всеки пост.

Надявам се наистина мнението на потребителите да бъде взето под внимание.

Нике, мобилната версия на сайта и сайта за десктоп нямат връзка.  Peace

Сарк, ползвам сайта за десктоп на мини-лаптопче с тесен екран.  Peace

Сега доогледах и забелязах, че дясната колона с "Интересно" и "Бг-дама" се предвижда като постоянно присъствие по време на прелистването на тема, което още повече смалява мястото за четене и писане.

ТОВА е най-сериозният проблем лично за мен.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 14:46 от Н.

# 299
  • В Космоса
Баси, значи ме е треснала параноя Crazy.

Джой, недей така. Вкупом и дружно да се повлечем нанякъде, ама къде е въпросът? Така екзистенциален ми е днес, че направо...

Ако тръгнете на нейде, свиркайте! Peace bowuu

Общи условия

Активация на акаунт