Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 891
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 270
  • Ænima/Albuquerque
Вдигането на потребителската информация над мнението обаче е сериозен проблем за четенето. Много потребители (включително и аз) четем на устройства с по-тесен екран. Лента с информация - мнение - подпис, лента с информация - мнение - подпис съкращава още повече реалната полезна информация, която се вижда на един екран преди скрол и затормозява очите. При информация вляво винаги можеш да игнорираш лявата колона, ако не държиш да знаеш потребителска информация за всеки пост.

Надявам се наистина мнението на потребителите да бъде взето под внимание.

Нике, мобилната версия на сайта и сайта за десктоп нямат връзка.  Peace

# 271
  • София
На тяхно място бих вързала рекламите с аватарите. Който слага Адблок, да не вижда и никакви картинки, снимки и линкове. А тая истерична вакханалия тук заслужава коледен бан.
Хубави идеи даваш.Ми като искат да си правят каквото на тях им харесва, да не се чудят що им намалява аудиторията.

# 272
  • Варна
Чакайте де, аз не видях какво общо има орязването на аватарите и безумната подредба инфо - пост - подпис с печалбите. Доколкото виждам полето, в което се пише по дадена тема е стеснено не за да има място за реклами, а за да има отстрани списъци с актуални теми (по чий критерий не разбрах), актуални потребители и т.н. За мен просто на някого му е щукнало, че така е по-гот и затова е направено. А че няма шанс да се промени повече е ясно.

# 273
Лиляна, никой не се отзовава насила. Това схващаш ли го? Или те затруднява?

# 274
  • I want it all and I want it now.
Честито на печелившите.
Ще бъде форум пълен с рекламодатели и без потребители.

# 275
Да, бе , ние сме мафията на аватарната тема Grinning

# 276
А след няколко месеца и без рекламодатели.

# 277
  • Ямбол
....
Викай и ти, да видим колко хора ще се отзоват на призива ти.  Whistling
 hahaha
Съжалявам, но не съм на вашия акъл. В детската градина можеше и да ви се вържа.

Аз предлагам друго - напуснете вие, да види, дали ще се затрие форумът, както заплашвате.

# 278
На тяхно място бих вързала рекламите с аватарите. Който слага Адблок, да не вижда и никакви картинки, снимки и линкове. А тая истерична вакханалия тук заслужава коледен бан.
Хубави идеи даваш.Ми като искат да си правят каквото на тях им харесва, да не се чудят що им намалява аудиторията.

Peace
Лиляна, никой не се отзовава насила. Това схващаш ли го? Или те затруднява?
Зависи от диагнозата и Laughing

# 279
....
Викай и ти, да видим колко хора ще се отзоват на призива ти.  Whistling
 hahaha
Съжалявам, но не съм на вашия акъл. В детската градина можеше и да ви се вържа.

Аз предлагам друго - напуснете вие, да види, дали ще се затрие форумът, както заплашвате.

Госпожо, човек, който прави забележки за правописни грешки, а сам допуска такива, няма никакъв акъл. Допитайте се до учителския колектив, за да се убедите.
Бъдете здрава. 

# 280
Ето и още информация за Нег.бг и техните сайтове

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/03/29/1066960_sobstve … _v_oshte_3_saita/

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/04/15/1075731_iskam_oshte_saitove/

Нали никой не мисли, че това е просто "хоби"  Mr. Green

# 281
А след няколко месеца и без рекламодатели.

Пълни глупости.
Така се рева и при предната промяна, ама същите, дето рИваха тогава, че ще напускат са си още тук, споко.

Аз разбрах най-случайно за предстоящата промяна и чакам с нетърпение. Peace
Лентата със съобщението е незабележима, свряха долу, разбрах, че е била горе, но предвидливи потребителки са искали да се махне от там.
Много потребители няма да разберат и отново ще има тема-Какво Му Е на Форума, Хелп...... hahaha

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 14:30 от Jizzlobber

# 282
Прощавайте, ама, а/вий от къде падате, б/ не четете ли, че ясно си пише кой е собственикът на Бг-мамма, в/ сега наясно ли сте, че Родителите нямат само те думата?

# 283
  • София
Ето и още информация за Нег.бг и техните сайтове

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/03/29/1066960_sobstve … _v_oshte_3_saita/

http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/04/15/1075731_iskam_oshte_saitove/

Нали никой не мисли, че това е просто "хоби"  Mr. Green
То наготово много лесно, но защо се гаври с потребителите?Купува харесвани сайтове и си ги прави по свой вкус, не го интересува ничие мнение!

# 284
  • Някъде там
Лиляна Абе ти си много злобен човек!!!Откъде я събираш тази злоба бе момиче???? Добре, че са много малко такива като теб  Close

Общи условия

Активация на акаунт