Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 863
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 255
  • В Космоса
Поне със стесненото поле за мненията ще са доволни 4-5 потребители, които пишат под стихотворна форма. hahaha Joy

# 256
Като глас в пустиня са нещата в тази тема, но все пак да си кажа и аз - искам си запазване на сегашния размер на аватар и подпис.

Съгласна съм и с идеята за анкета по този въпрос, бъдете демократични и преди да направите промените се допитайте до мнението на вашите потребители.

# 257
Така като гледам, никой не ни отговаря на поставените въпроси и на искането за анкета, нещата май отиват на: Керванджията го няма, кучетата си лаят, керванът си върви... Tired

Мдам, резултат няма да има Sad.

# 258
Ами форумът си е техен, могат да си правят каквото решат с цел оптимизация и финансов резултат  Simple Smile
За какво да отговарят?
Точно - кучето си лае, керванът си върви

Чий, чий е форумът?

http://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2008/12/19/60384 … kupi_bg-mammacom/

А чий е в момента нямам идея  Simple Smile
Всичко е с цел печалба. Има ли някой, на който това да не е ясно  Laughing

# 259
Уоуу, сега стана ясно.

# 260
Уоуу, сега стана ясно.

Е че то отдавна е ясно
А ние се дърляме за картинки  Wink

# 261
Мда, безмислена история.
На мен ми стана ясно едва сега, не следя такива потоци.

# 262

http://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2008/12/19/60384 … kupi_bg-mammacom/

А чий е в момента нямам идея  Simple Smile
Всичко е с цел печалба. Има ли някой, на който това да не е ясно  Laughing

Пак на тях, предвид логото NEG долу в ляво.

# 263
Собственик е Нег.бг АД
Ето инфо, за който се интересува - https://www.google.bg/#q=%D0%BD%D0%B5%D0%B3.%D0%B1%D0%B3+%D0%B0%D0%B4

Единствено масов отлив на потребители от форума би ги впечатлило.
Дърляне за картинки - не  Laughing

# 264
  • Ямбол
Вчера прочетох идея на една потребителка,която безкрайно ми хареса!!!
При положение,че влезе в сила смаляването на аватарите,всеки мой пост ще започва и свършва с аватар и подпис в сегашния им вариан,което  не е извън правилата....
И като ти погледна профила - пишеш само аватарните, така, че няма да ми пречиш. Ама без майтап, ти от друго не се интересуваш, прехвърлих последните 6-7 страници и в други теми нямаш никакво мнение. Е, това вече отива на диагноза.

всички (освен Лиляна) сме обединени в искането си аватарите ни да останат със сегашните размери.
 Laughing
Всички привикани.
Как неприятно размихте тази тема и я превърнахте в аватарна. Заради вас друг не смее да се изкаже по други въпроси.

# 265
  • Ænima/Albuquerque
Всъщност, не знам дали разбирате, че тази "мъничка" промяна в размерите на аватарите, би могла да коства на някой програмист няколко дни, че и седмици.
Мъничка изглежда за вас, ама тези, които са изградили напълно нов сайт надали мислят по същия начин.
С една дума, свиквайте с мисълта, никой няма да се занимава да направи някаква промяна за да можете си виждате картинките. И не ме разбирайте погрешно - изобщо не съм щастлива от новото размерченце.

Brace yourself, smaller avatars are coming.

# 266
  • в сърцето на един мъж...
*** избира младата фирма за купувач, тъй като е получила уверение, че съдържанието и редакционната политика на bg-mamma.com ще бъдат запазени...."[Сайтът] няма да се комерсиализира повече, отколкото е в момента"

# 267
Понеже и аз пиша в аватарните теми, мисля че промяната на аватара и подписа, като размери и местоположение ще се окажат най-големия недостатък на новата визия. В повечето форуми в които чета (не само български) аватара и инфото за потребителя са от ляво, сигурно има защо. Това редуване на инфо мнение, инфо мнение ама хич не ми се вижда красиво и удобно за четене. Всъщност май не се сещам за форум на който разположението да е такова каквото е в новата визия  newsm78

Пиша по същия повод.
Новият облик не ми харесва, но приемам, че е поради естествената съпротива към промяната на познат, "разцъкан" и удобен за ползване облик на често посещаван сайт. Също харесвам много сегашната възможност за артистично изразяване чрез комбинациите аватар-подпис, но да речем, че и това е глезотия от моя страна.

Вдигането на потребителската информация над мнението обаче е сериозен проблем за четенето. Много потребители (включително и аз) четем на устройства с по-тесен екран. Лента с информация - мнение - подпис, лента с информация - мнение - подпис съкращава още повече реалната полезна информация, която се вижда на един екран преди скрол и затормозява очите. При информация вляво винаги можеш да игнорираш лявата колона, ако не държиш да знаеш потребителска информация за всеки пост.

Надявам се наистина мнението на потребителите да бъде взето под внимание.

# 268
Да бе , нямало да се комерсиализира  Joy
То това в момента е нищо, тепърва предстои истинската комерсиализация  Laughing

# 269

всички (освен Лиляна) сме обединени в искането си аватарите ни да останат със сегашните размери.
 Laughing
Всички привикани.
Как неприятно размихте тази тема и я превърнахте в аватарна. Заради вас друг не смее да се изкаже по други въпроси.

Викай и ти, да видим колко хора ще се отзоват на призива ти.  Whistling
 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт