Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 852
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 330
Е то е повече от ясно – лявата лента трябва да се освободи за определените за по-по-най...
Затова инфото за потребителя минава директно отгоре на мнението, а за компактност резват аватара. Да живее рекламата /и бахура/ Mr. Green

В крайна сметка сайтът ще изглежда така, както си го е поръчал собственикът и в това няма драма. Има един доста цитиран по форумите надпис на една хижа в Рила : „Тука е така”.
Само не разбирам защо 6 дни преди промяната решиха да събират мнения и коментари, когато е ясно, че за това време няма как да се смени  концепцията.

# 331
Но, наистина ли са тоооолкова важни аватарите? Често казано, понякога си мисля, че сме в тийн-форум.
Казах, и мен ме радват, но чак такава драма, не мога да си представя, защо настава, при положение че има къде-къде по-големи  гадости, които предстоят да бъдат въведени.

Все едно да премахнат всички теми,в които пишеш....или почти всички и всичко,което те вълнува и заради което си тук-това е за мен драмата покрай аватарите Peace

# 332
А има ли сред пишещите тук някой, който днес е получил пробната версия на сайта? Да каже поне как е на живо... Simple Smile

Доколкото разбрах от тази вечер ще се пускат пробните версии.

Аз също съм против смаляването на аватарите. Хубаво беше първо да се допитате до мнението на потребителите вместо да ни поставяте пред свършен факт!

# 333
  • Galaxy 13197853088
В момента съотношението текст/шразно място(или картинки) е безобразно, може да скролваш цяла страница за 10 реда смислен текст ...

# 334
  • В Космоса
Но, наистина ли са тоооолкова важни аватарите? Често казано, понякога си мисля, че сме в тийн-форум.

Важно е дотолкова, доколкото това се превърна в хоби на доста потребителки. Знаете, всяко хоби си е зарибяващо и когато някой ти налага някакви ограничения за упражняването му, става ти неприятно меко казано.
Рекламите щом могат да се блокират, значи не е проблем за мен. С визията като цяло ще свикна. Обновления се правят навсякъде, случвало ми се е 10-ки пъти и знам, че не боли толкова и с времето се свиква.
Но тези аватари... То направо е смешно. Хайде да ги намалят малко, но то това 60/60 няма никакъв смисъл да се мъдри някакво петънце.

# 335
  • В един копнеж!
Харесва ми. Нещата, и по-специално интернет страниците, трябва да се обновяват от време на време, да има раздвижване. Както сме свикнали с досегашния изглед, така ще свикнем и с новият. За какво мрънкате?! Харесва ми на пръв поглед. Точка!  newsm10

# 336
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
В момента съотношението текст/шразно място(или картинки) е безобразно, може да скролваш цяла страница за 10 реда смислен текст ...

Така както в замислено -> инфо за потребителя - текст - подпис -> същото скролване ще е за 5 реда смислен текст ...

Мамма, като се намаляват толкова много аватарите може ли да се помисли по идеята: да си "седят"  в полето  60*60, но да се качват в определен по-голям размер - като сегашния например ... и когато отидеш с мишката на аватара да ти се показва по-големия размер картинка ... Трудно ли е с кода да стане това  newsm78

# 337
На мен лично не ми харесва. Нямам предвид, че изглежда зле, но обновленията на който и да е сайт ме изнервят, точно свикваш с едно и бам в един момент ново.

# 338
  • Ямбол
....
Иначе ще умра от смях с това привикване. Лиляна, искаш да кажеш, че обиждаш един огромен брой потребители, преполагайки, че са достатъчно глупави, за да бъдат подведени от аватарките, да отидат да защитават дадена позиция, само защото някой ги е агитирал? И аз пак не знам кой и кога е агитирал, аз не съм и не мисля, че този път някой е.
Не, не искам да кажа това, Роис. Искам да кажа точно това, което се случва наистина - а то е - да се призовавате във всичките си теми, да дойдете тук и да си кажете каприза, да смятате, че колкото повече мрънкала има, толкова вероятността да ви чуят е голяма. Не е ли така? Не е ли вярно, че някои призовават към наводняване на тази тема с мрънкащи? Не е ли вярно, че се приканва към разпространяване. Да, не сте накарали някой насила да дойде, но викате съмишленици. Никого не смятам за глупав, но и мен не смятайте за такава, защото мога да чета не само тази тема.

# 339
  • Ænima/Albuquerque
Лиляна, айде да имаме малко отговорност и към останалите, може ли? Аз, например, не проектирам своите психопатии върху останалите, понеже си пия хапчетата.

# 340
  • Ямбол
Лиляна, айде да имаме малко отговорност и към останалите, може ли? Аз, например, не проектирам своите психопатии върху останалите, понеже си пия хапчетата.
ОК. Не проектирай своите проблеми с лекарства върху мен.
Аз съм добре и нямам нужда от лекарства. Ходя на прегледи всяка година.

# 341
  • Ænima/Albuquerque
Аха.

# 342
....
Иначе ще умра от смях с това привикване. Лиляна, искаш да кажеш, че обиждаш един огромен брой потребители, преполагайки, че са достатъчно глупави, за да бъдат подведени от аватарките, да отидат да защитават дадена позиция, само защото някой ги е агитирал? И аз пак не знам кой и кога е агитирал, аз не съм и не мисля, че този път някой е.
Не, не искам да кажа това, Роис. Искам да кажа точно това, което се случва наистина - а то е - да се призовавате във всичките си теми, да дойдете тук и да си кажете каприза, да смятате, че колкото повече мрънкала има, толкова вероятността да ви чуят е голяма. Не е ли така? Не е ли вярно, че някои призовават към наводняване на тази тема с мрънкащи? Не е ли вярно, че се приканва към разпространяване. Да, не сте накарали някой насила да дойде, но викате съмишленици. Никого не смятам за глупав, но и мен не смятайте за такава, защото мога да чета не само тази тема.

Какво лошо има повече потребители да си кажат мнението? Ако те притеснява, че се събрахме много критикуващи (мен никой не ме е привикал, сама си дойдох) и недоволни, иди си събери агитка и ти, та да се видят хилядите доволни потребители, които просто тръпнат в очакване на новия изглед.

# 343
  • Ямбол
....
Какво лошо има повече потребители да си кажат мнението? Ако те притеснява, че се събрахме много критикуващи (мен никой не ме е привикал, сама си дойдох) и недоволни, иди си събери агитка и ти, та да се видят хилядите доволни потребители, които просто тръпнат в очакване на новия изглед.
Отговорих вече на подобни въпроси.
Първо - нищо лошо не виждам в привикването, само го отбелязвам. Къде видя да казвам, че е лошо?
Не ме притеснява нищо, само давам своето мнение, виждане, отговарям на зададени към мен въпроси и провокации.
На мен не ми трябва агитка, за разлика от вас.
Никъде не съм твърдяла, че съм доволна от новия изглед. Недоволна съм от досегашната шарения и кич. Има разлика.

# 344
  • Талант на 2012,2013 г.
Лиляна, ама ти не се отказваш. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт