Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 843
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Морна, мисля, че ти се пуши. icanfly

Щом ме питат за мнение - ще дам. Не ми харесва това за аватарите, за избрани потребители, чийто мнения не ме касаят, някакви публикации от Икеа, бг-дама ( не съм го чела нито веднъж) и може да се сетя и друго.

# 316
  • Ænima/Albuquerque
Единственото, което ми хваща окото в новата визия са обновените теми - големи заглавия, хубав дизайн, както и самите подфоруми, значително по-подредени...

# 317
  • Sf
Когато обаче оплакването от конкретен проблем е едно - заключението е "пречи на един/ двайсет души". Когато са много - "излагате се с хиляди коментара за едно и също нещо". Как да се покаже, че дадена промяна засяга негативно много хора? Питам теб, без заяждане.

Ако имаше лайк-бутон, Джой щеше да напише колко е възмутена, този пост щеше да бъде лайкнат поне хиляда пъти и всички щяха да разберат, че въпросът е важен.  Mr. Green

# 318
  • Sofia
Вчера прочетох идея на една потребителка,която безкрайно ми хареса!!!
При положение,че влезе в сила смаляването на аватарите,всеки мой пост ще започва и свършва с аватар и подпис в сегашния им вариан,което  не е извън правилата....
И като ти погледна профила - пишеш само аватарните, така, че няма да ми пречиш. Ама без майтап, ти от друго не се интересуваш, прехвърлих последните 6-7 страници и в други теми нямаш никакво мнение. Е, това вече отива на диагноза.

Не мога да кажа друго,освен,че диагноза е твоята мания да се ровиш в профилите на хората и да се заяждаш.
Човек направо да ти завиди на свободното време.
А от какво се интересувам,за твой ужас,няма да можеш да разбереш,защото можеш да провериш само какво пиша,но не и какво чета!

Не мисля повече да се занимавам с теб по какъвто и да било повод/достатъчно от ценното ми време ти отделих/,защото изибщо не ми пука дали ти преча или не.Май не можеш/или не искаш/да схванеш,че не си най важната персона и света не се върти около теб.
И без да се ровя в профила ти установих,че си особено неприятна личност.Надявам се НЕхаресването да е взаимно и предлагам да спреш да се занимаваш с "незначителната" ми личност генерално/освен ако не решиш да водиш монолози с цел-публична изява/,като спреш да ми отговаряш,цитираш,репликираш...и т.н.,защото поле за изява при мен категорично няма да намериш.

Та,в този ред на мисли,предлагам да спрем да съществуваме една за друга.Не е трудно,повярвай!

п.п.
Скрит текст:
Извинявам се на четящите за публикацията,но ми е неприятна мисълта да контактувам с тази персона на "лични" Peace

# 319
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Морна, на мен ми липсва и бутон dislike Mr. Green

# 320
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малка група форумни приятелки търси ново място за събиранията си!
Предпочитанията на всяка от приятелките са:
- да може да си разположи удобно и широко индивидуалността си отляво;
- да има място за дрешките ѝ под всяко мнение;
- да разполага с максимума екранно място за писане и четене;
- да няма надничащи зад дясното ѝ рамо натрапници;
- да няма висящи над главата ѝ провайдъри, както и такива изскачащи от всички страни;
- да може да вижда къде са седнали другите приятелки и докъде са стигнали с лафовете, без да скок само в краищата;
- лесно да намира собствената си група приятелки сред останалите без да се спъва в куп други, които не са ѝ такива.

Групата няма нищо общо с аватарните теми. Моля, който се сеща за подобно подходящо място да го сподели тук! Wink За нас най-важното сме самите ние. Мястото за срещи и раздумки може да бъде сменено. Peace

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 15:27 от profi_1

# 321
Когато обаче оплакването от конкретен проблем е едно - заключението е "пречи на един/ двайсет души". Когато са много - "излагате се с хиляди коментара за едно и също нещо". Как да се покаже, че дадена промяна засяга негативно много хора? Питам теб, без заяждане.

Ако имаше лайк-бутон, Джой щеше да напише колко е възмутена, този пост щеше да бъде лайкнат поне хиляда пъти и всички щяха да разберат, че въпросът е важен.  Mr. Green

Ако имаше, ясно, но аз питам в конкретната тема, за конкретните проблеми. Които не са само с аватарите - как засегнатите потребители да покажат, че дадена промяна влияе негативно на ползването им на форума в конкретни свои аспекти, освен с написване на мнение?

Подкрепям развитието и съм съгласна, че липсата му е равна на "смърт", но се надявам мнението на потребителите да се взема предвид като обратна връзка за подобрение.

# 322
Не ми харесва това за аватарите, за избрани потребители, чийто мнения не ме касаят, някакви публикации от Икеа, бг-дама ( не съм го чела нито веднъж) и може да се сетя и друго.

И аз съм на това мнение. Как пък ще се избират тези интересности и избрани препоръчани постове и теми? И ще се навират в очите на потребителите, които откровено не ги интересува.  newsm78 Не знам дали има нещо, което да ми харесва в новата визия. Непрегледно и пълно с излишна (за моите нужди и интереси като потребител) информация. Поне си спестявам рекламите, защото навремето си инсталирах Адблок Плюс заради един друг форум, който от приятно местенце стана рекламно място с мъничко форум.  Crazy Като гледам тенденцията е това да се повтори и тук. Там дори сложиха опцията да станеш ВИП потребител (тоест да си плащаш годишна такса) и така да си спестиш рекламите.  Crazy Как не са се сетили и тук да направят така? За справка онзи форум от 28 хиляди потребители, логнати средно на ден, падна на малко над 3 хиляди след въведените промени.

Там, където парите са основната цел, потребителите и тяхното мнение отиват в пета глуха. Tired

# 323
Ама разбира се, че са много ценни и полезни статиите, като например "Какво животно си според зодията" и "Как да не кандидатстваш за работа". Такива тъпизми отдавна не бях чела.

# 324
А има ли сред пишещите тук някой, който днес е получил пробната версия на сайта? Да каже поне как е на живо... Simple Smile

# 325
  • София
А има ли сред пишещите тук някой, който днес е получил пробната версия на сайта? Да каже поне как е на живо... Simple Smile
Няколко души уж щяха да го изпробват от днес, но никой нищо не писа!

# 326
  • в сърцето на един мъж...
Морна, аз написах няколко пъти - не съм от потребителите, които реват за аватари и преди около 6-7 страници си написах мнението, кое точно ме дразни тук. С аватар, без аватар, все ще го преживея, не ми е проблем. Но кое точно налага да ми се изпляска отгоре на мнението ника, какви постове имам, кога съм регистрирана, от къде съм, какъв ми е мейла и т.н.? Защо това трябва да е над мнението? И какво пречи да си остане както сега отстрани? Какво налага тази промяна? Форума е пълен с бъгове в момента, версията му е тежка и без да се правят промени, рекламите правят луд процесора на компютъра. Обаче вместо да решим този проблем, ние създаваме още по-голям. Защо трябва някой да ми вади теми отстрани? От къде е сигурен, че на мен това ми е интересно? Аз чета предимно КиТ и Проблемно. Как точно ще ми извадят най-интересното от него?
Би ли била така любезна да ми отговориш на тези проблеми и въпроси какво ще е решението?

# 327
Но, наистина ли са тоооолкова важни аватарите? Често казано, понякога си мисля, че сме в тийн-форум.
Казах, и мен ме радват, но чак такава драма, не мога да си представя, защо настава, при положение че има къде-къде по-големи  гадости, които предстоят да бъдат въведени.

Не искам никой да ми вади нищо интересно в лента от ляво, от дясно, от долу, от горе. Интересното сама си го намирам и чета. А и интересно за някого  не значи интересно за мен, нали?
На новите, ако целта е да бъдат привлечени нови, не им трябва насока. Сигурна съм, че регистрациите тук се случват не т мъка да пишеш в клюкарника, а от потребност от специализираните подфоруми.

# 328
  • в сърцето на един мъж...
Касита, аз написах на мен каква ми е драмата, аватара не ме тормози. Ама на другите ми въпроси никой не отговори Confused

# 329
Моето мнение съвпада с това на Geia - в общи линии ми е безразлично за аватарите, но организацията на постовете не ми допада ни най-малко.

Моля, това да не става поредната тема, в която основният фокус се измества за сметка на разправии с Лиляна. Наистина е прекалено вече, оставете се взаимно на мира.

Общи условия

Активация на акаунт