Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 827
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
Лиляна, ама ти не се отказваш. Mr. Green
А вие?

# 346
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти виждала ли си някой от нейната порода да се откаже Laughing?

# 347
  • Талант на 2012,2013 г.
Ти виждала ли си някой от нейната порода да се откаже Laughing?

Няма такива ,Джой. Laughing

# 348
  • I want it all and I want it now.
Прескачайте определени постове. Peace
Едно си баба знае, едно си бае  Mr. Green

# 349
....
Какво лошо има повече потребители да си кажат мнението? Ако те притеснява, че се събрахме много критикуващи (мен никой не ме е привикал, сама си дойдох) и недоволни, иди си събери агитка и ти, та да се видят хилядите доволни потребители, които просто тръпнат в очакване на новия изглед.
Отговорих вече на подобни въпроси.
Първо - нищо лошо не виждам в привикването, само го отбелязвам. Къде видя да казвам, че е лошо?
Не ме притеснява нищо, само давам своето мнение, виждане, отговарям на зададени към мен въпроси и провокации.
На мен не ми трябва агитка, за разлика от вас.
Никъде не съм твърдяла, че съм доволна от новия изглед. Недоволна съм от досегашната шарения и кич. Има разлика.

"Вас" означава, че ме слагаш в група, към която не принадлежа. Явно виждаш лошо в привикването (да те цитирам): да се призовавате във всичките си теми, да дойдете тук и да си кажете каприза, да смятате, че колкото повече мрънкала има, толкова вероятността да ви чуят е голяма. Не е ли вярно, че някои призовават към наводняване на тази тема с мрънкащи? Не е ли вярно, че се приканва към разпространяване...викате съмишленици Виж с колко патос негодуваш, че се събират повече, които си казват мнението в темата. Затова и те питам какво лошо има в това повече потребители да си кажат мнението? Или лошото е, че е мнение, което не съвпада с твоето?

И, разбира се, какъв е проблема тази тема да се разпространи и да стигне до повече потребители? Каква точно й е идеята според теб? 5-10 човека да си кажат мнението или нещо друго?

# 350
Аз имам въпрос прикрепен към предложението ми от предните постове.
Ще има ли поле "Бърз отговор" в новият дизайн?

# 351
  • Ямбол
....

"Вас" означава, че ме слагаш в група, към която не принадлежа. ...
Това "Вас", беше в отговор на това: "Ако те притеснява, че се събрахме много...". Уточни се за себе си - си ли в групата на събраните или не си?
Повтарям пак - нищо лошо не виждам в изразяването на мнение. Никъде не съм твърдяла, че е лошо. Констатирам само събрана тълпа.

Защо се чувствате длъжни вие да разпространявате темата?

# 352
  • Варна
Ще могат ли да качват картинки директно, или пак първо ще трябва да се качат в някой сайт?

# 353
Айде не драматизирай, Лиляна.
Като ми следиш постовете, къде си ме видяла да разпространявам темата? Изключи аватарната, там си знаеха преди да се обадя и аз Laughing.

# 354
  • Ямбол
...
Като ми следиш постовете, къде си ме видяла да разпространявам темата? Изключи аватарната, там си знаеха преди да се обадя и аз Laughing.
А ти къде видя, че съм казала, че joy_r разпространява?
Има такива, които спамят по други теми, има такива, които си сложиха призив в подписа.

# 355
Ми не обобщавай тогава Laughing.

# 356
Аз си чакам за отговор от МАММА .....
Или само ние ще си казваме исканията и никой няма да ни отрази ,каква е идеята на пуснатата тема тогава  Thinking ,все пак тази тема не е пусната от нас !

# 357
....

"Вас" означава, че ме слагаш в група, към която не принадлежа. ...
Това "Вас", беше в отговор на това: "Ако те притеснява, че се събрахме много...". Уточни се за себе си - си ли в групата на събраните или не си?
Повтарям пак - нищо лошо не виждам в изразяването на мнение. Никъде не съм твърдяла, че е лошо. Констатирам само събрана тълпа.

Защо се чувствате длъжни вие да разпространявате темата?

Аз съм в групата на потребителите, които са си написали мнението в темата и нехаресващи промените, да. Ти също си в тази група, така че би трябвало да напишеш "нас".

Добре, че уточни, защото от поста ти прозвуча като съвсем друго (агитки, събрани и призовани из различни теми, а аз не съм в тая група). Аз не съм разпространявала темата, така че "вие" отново е неуместно употребено от теб. Но пък може да я разпространя в темите, които пиша, за да могат повече потребители да си напишат мнението (не че това ще промени с нещо нещата ... явно всичко е решено предварително). Не те питах какво лошо има в това някой да си изкаже мнението, а какво лошо има в това повече потребители да го направят. Разбира се, че се събира "тълпа". Ето, ти също си дошла да станеш част от "тълпата", която си казва мнението. Е, и? Нали това е идеята на темата - потребителите да си кажат мнението. Така че разпространяването на темата само подпомага постигането на тази цел.

# 358
  • Варна
Аз си чакам за отговор от МАММА .....
Мамма сигурно цяла нощ сънува аватари! Mr. Green

# 359

Отговорих вече на подобни въпроси.
Първо - нищо лошо не виждам в привикването, само го отбелязвам. Къде видя да казвам, че е лошо?
Не ме притеснява нищо, само давам своето мнение, виждане, отговарям на зададени към мен въпроси и провокации.
На мен не ми трябва агитка, за разлика от вас.
Никъде не съм твърдяла, че съм доволна от новия изглед. Недоволна съм от досегашната шарения и кич. Има разлика.

Възможно ли е този пост на Лиляна да се ковне някъде, за да не и се налага да пише едно и също през 3-4 мнения?

Нищо лично  Peace

Не съм Аватарка. Стоях с един аватар, може би 5 години. Този също е лично обвързан и не отразява само разочарованието ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт