Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 792
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 360
Аз си чакам за отговор от МАММА .....
Мамма сигурно цяла нощ сънува аватари! Mr. Green

Как я гонят обезумели жени с колове  smile3540  Grinning

# 361
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз си чакам за отговор от МАММА .....
Мамма сигурно цяла нощ сънува аватари! Mr. Green

Не й е лесно ... Не знам какво да очаквам от нея - все пак имат някаква концепция и виждания ..., но има и технически характеристики, които мигат да не позволяват исканите от нас неща ...

На мен лично ми харесва новата визия с 2 забележки: 1/ инфото с данните на потребителя да си стои в ляво, за да не се налага да скролваш до безумие, когато четеш, а това би могло да доведе и до поправяне на втората ми забележка 2/ да се запази големината на аватарите.

# 362
  • Ямбол
....
Аз съм в групата на потребителите, които са си написали мнението в темата и нехаресващи промените, да. Ти също си в тази група, така че би трябвало да напишеш "нас".
...
Не съм. Никъде не съм твърдяла, че не харесвам промените. Тепърва ми предстои да разбера, дали ги харесвам или не. На пръв поглед нямам забележки.

А ако много искате повече мнения, поискайте да преместят темата в най-посещавания подфорум. Тогава вече ще видите мнения и мнения, не само едни и същи мнения.

# 363
Не мога да кажа отсега дали ми харесват промените, защото мен ме интересува единствено и само удобството и функционалността на форума, а това ще го преценя на 16 декември, когато го отворя Simple Smile. Да се тръшкам отсега, че може нещо да не ми хареса, ми се вижда излишно. Размерът на аватарите въобще не ми е проблем - никога не се заглеждам в тях, интересува ме какво пишат потребителите, не картинките им. А и повечето ми изглеждат еднакви, като правени на конвейер. Не ми се вижда удачна идеята информацията за потребителите да е над коментарите - това вероятно ще затруднява четенето. Но и с това ще свикна, предполагам.

# 364
....
Аз съм в групата на потребителите, които са си написали мнението в темата и нехаресващи промените, да. Ти също си в тази група, така че би трябвало да напишеш "нас".
...
Не съм. Никъде не съм твърдяла, че не харесвам промените. Тепърва ми предстои да разбера, дали ги харесвам или не. На пръв поглед нямам забележки.

А ако много искате повече мнения, поискайте да преместят темата в най-посещавания подфорум. Тогава вече ще видите мнения и мнения, не само едни и същи мнения.

Добра идея ще е да се премести в Клюкарника например, където постоянно жужи от потребители. Заедно с анкета, където да има гласуване.

Никъде не съм твърдяла, че съм доволна от новия изглед. Никъде не съм твърдяла, че не харесвам промените. - тоест нямаш лично мнение по въпроса, а в същото време Недоволна съм от досегашната шарения и кич. Тоест в крайна сметка си доволна от новия изглед, защото така "шаренията" и "кичът" изчезват? Опитвам се да те разбера.

# 365
Новия облик на сайта ми изглежда приятно.Все пак,щеше да е добре да не е отново в син цвят но.... голяма работа,това се преживява. Peace

# 366
  • Ямбол
....
Никъде не съм твърдяла, че съм доволна от новия изглед. Никъде не съм твърдяла, че не харесвам промените. - тоест нямаш лично мнение по въпроса, а в същото време Недоволна съм от досегашната шарения и кич. Тоест в крайна сметка си доволна от новия изглед, защото така "шаренията" и "кичът" изчезват? Опитвам се да те разбера.
Какво има за разбиране? Предстои ми да разбера, дали ще ми е удобно или не. Само с гледане не става.

# 367
  • София
Баси досадата вече, Тереза моля те - не отговаряй. ooooh!

# 368
  • Варна
Откъм функционалност не мога да се изкажа все още за промените-първо трябва да се случат.
На пръв поглед не ми харесва нищо.
 Рекламите въобще не ме вълнуват. Mr. Green

Лиляна да каже кое-какво да става с новата визия и да мирясваме! Mr. Green

# 369
Да.. не хранете трола. Оял се е вече  Mr. Green

# 370
След скрийншота, който някой беше показал как ще изглежда една тема с потребителската информация над мненията, вече си мисля, че това ще е най-дразнещото в новия облик. Ужасно е за четене. А тези колони отстрани, които само ще ми дразнят периферното зрение и ще се чудя как да ги махна, влошават допълнително нещата.
Досега не бях си инсталирала адблок, но сега смятам да го направя. Много поздрави на рекламодателите.

# 371
  • Ямбол
Отдавна съм го инсталирала АдБлок, не заради рекламите, а заради неприятните нечии подписи.
Но сега върши работа и за реклами, и за излишни ленти, и дори за менюта. Аз нямам бг-дама, хороскопи и нито една реклама в момента.
Чисто и приятно ми е.

# 372
След скрийншота, който някой беше показал как ще изглежда една тема с потребителската информация над мненията, вече си мисля, че това ще е най-дразнещото в новия облик. Ужасно е за четене. А тези колони отстрани, които само ще ми дразнят периферното зрение и ще се чудя как да ги махна, влошават допълнително нещата.
Досега не бях си инсталирала адблок, но сега смятам да го направя. Много поздрави на рекламодателите.

След по-обстойния преглед и на мен грам не ми харесва.

Хора, не го променяйте  Cry
Ще ми липсва тази бг-мама  Cry

# 373
А лентичките на бременните ще останат, нали?

# 374
  • Монреал
Според мен са преместили информацията за автора над мнението, защото са добавени тези леви и десни колони и ако се добави и аватара отстрани то мястото за мнението ще бъде възтесничко. Честно казано, не ми харесва, предпочитам информацията да е в ляво, както е сега. Ако може тази дясна станична колона да може да се прибира в страни, ще е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт