Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 928
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 660
Сетих се в този ред на мисли за една съформка, на която приятелят ли, мъжът ли, бил фотограф и тя си е със собствени снимки мисля и в аватара и в подписа...
Та представяте ли си я в размер 60*60?
ОФФФ АМАН от на тия "богопомазаните "простотиите вече  Whistling

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
не знам дали има голям смисъл, но искам да си кажа , че и на мен не ми харесва новия изглед. Да не говорим, че снимка намалена до 60 х 60 си е направо смехотворно Laughing

Но за това пък ще се компенсира с чудни , цветни , шаващи реклами , може да ги гоним с мишката  Grinning

Мислете позитивно брЕ  Flutter

нали  Joy щото аз като вляза във форума само това ми се иска да правя  Joy наистина са ужасни тези реклами, да не казвам колко пъти не съм уцелвала хиксчето  Crossing Arms
Затова за всяко нацелване на хикса трябва да получаваме награда Laughing.

# 662
  • София
Сетих се в този ред на мисли за една съформка, на която приятелят ли, мъжът ли, бил фотограф и тя си е със собствени снимки мисля и в аватара и в подписа...
Аз съм  Laughing
Ще ги махна, не мога да се смаля толкова.

# 663
не знам дали има голям смисъл, но искам да си кажа , че и на мен не ми харесва новия изглед. Да не говорим, че снимка намалена до 60 х 60 си е направо смехотворно Laughing

Но за това пък ще се компенсира с чудни , цветни , шаващи реклами , може да ги гоним с мишката  Grinning

Мислете позитивно брЕ  Flutter

нали  Joy щото аз като вляза във форума само това ми се иска да правя  Joy наистина са ужасни тези реклами, да не казвам колко пъти не съм уцелвала хиксчето  Crossing Arms

ами аз отдавна не им гледам рекламите и съм ги игнорирала с адблока, сега пък те не искат
да ми гледат аватара(връщат си го) защото много са тези с адблока  Hug

не се сещам коя е,но като джудже ще е чаровна  Mr. Green

# 664
  • Ænima/Albuquerque
Бъ, откакто имам ад блок съм толкоз щастлива, хиксчетата ли ще им целя?!  Mr. Green

koikoii, много си хубава, жалко за снимките.  

Пък аз май минах през всички етапи на мъката.  Tired

# 665
  • Никога на земята...
И аз да се присъединя-не ми харесва новата версия.
Според мен точно потребителите с техните аватари правят форума уникален.
Не разбрах кой ще определя кое мнение е ценно и кое не?
Някои проблеми имат по няколко решения в зависимост от различните хора.В смисъл при един е полезно едно,при друг друго.

# 666
  • Tам през Атлантическия океан

Пък аз май минах през всички етапи на мъката.  Tired

........ така де безмислено е  Rolling Eyes
както и хилядите неща в малка България които се случват   Rolling Eyes ..... понякога олицетворявам форума с държавата ...... приличат си  Grinning

# 667
  • Ænima/Albuquerque

Ми няма смисъл, да...  Tired

# 668

кучетата си лаят,керванът си върви,дет се вика
пък и форумът не ми е бащиния,че да се възмущавам и да ми пука толкоз...

# 669
  • Ænima/Albuquerque
М, абе така е, ама си имах сантимент към момата, дето ми стоеше на аватар, някакси ще ми липсва.  Crossing Arms

# 670
  • Tам през Атлантическия океан

кучетата си лаят,керванът си върви,дет се вика
пък и форумът не ми е бащиния,че да се възмущавам и да ми пука толкоз...

Да ама ако не бяха хората т.е. ние ,  нямаше да има бг.мамма такава каквато е сега ......

Ми ... кофти е някак си , колкото и да си казваме че не ни пука  Rolling Eyes
.... по скоро на тях вече не им пука особенно за потребителя  Wink Целта е постигнта - най-мащабният/масов  и известен бг.форум/сайт или там както още се нарича  Wink

# 671
Аз като съм с Адблок Плюс пак виждам по някоя и друга реклама, която се шмугва. Вярно веднъж на няколко месеца, но се случва. По-рано днес една голяма червеникаква се плясна в долното дясно пространство на екрана върху форума и докато си зареждаше цветовете бе нацелена с мишката, но бързо-бързо се скри срамежливо веднага щом мишката застана върху нея. За щастие не успях да видя какво ми се пробутва като продукт, защото не получи шанс да се зареди.  Mr. Green

# 672
Аз като съм с Адблок Плюс пак виждам по някоя и друга реклама, която се шмугва. Вярно веднъж на няколко месеца, но се случва. По-рано днес една голяма червеникаква се плясна в долното дясно пространство на екрана върху форума и докато си зареждаше цветовете бе нацелена с мишката, но бързо-бързо се скри срамежливо веднага щом мишката застана върху нея. За щастие не успях да видя какво ми се пробутва като продукт, защото не получи шанс да се зареди.  Mr. Green
ами явно си оставила опцията да ти се показват "някои ненатрапчиви реклами" - аз всички
игнорирах Simple Smile

# 673
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз като съм с Адблок Плюс пак виждам по някоя и друга реклама, която се шмугва. Вярно веднъж на няколко месеца, но се случва. По-рано днес една голяма червеникаква се плясна в долното дясно пространство на екрана върху форума и докато си зареждаше цветовете бе нацелена с мишката, но бързо-бързо се скри срамежливо веднага щом мишката застана върху нея. За щастие не успях да видя какво ми се пробутва като продукт, защото не получи шанс да се зареди.  Mr. Green
ами явно си оставила опцията да ти се показват "някои ненатрапчиви реклами" - аз всички
игнорирах Simple Smile
Е, също ненатрапчива реклама, ми тя заема една трета от екрана... Joy Joy Joy Joy

# 674
игнорирах Simple Smile

Доста натрапчива си беше, зае около 1/6 от екрана и то в "любимия" ми ярко червен цвят. Не знам за опциите, но стои отметка, че е активирана за този сайт и че са блокирани 14 реклами. Аз обичам изчистени неща. Ако искам да гледам реклами, 20-тина колони, полета и една камара функции, които няма да ползвам, има много форуми с отвратителен дизайн, където мога да задоволя мазохистичните ми подбуди. На този форум ми харесва точно сегашния изчистен дизайн.

Общи условия

Активация на акаунт