Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 800
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 675
  • Варненска клюкарка
Мдааа, истината е, че каквото и да си говорим, никой няма да се съобразява с нас, което обезмисля писането ни в тази тема. А има начин и двете страни да са доволни- щом толкова ги интересуват нерегистрираните четящи, нека на тях им се отваря обновената версия, а ние които сме от години тук да имаме право на избор с кой вариант да продължим! Със сигурност има начин, но дали има желание да се помисли за такъв вариант..... newsm78Ако причината за това безумие е отваряне място за повече реклами, не виждам голям смисъл от промените, след като съществуват програми като ад блок Wink Ако започнат да изкачат от всеки ъгъл, както една много досадна тези дни, сигурно няма да остане човек, който да не си инсталира такава защита Wink

пп Да, остави ли са номерацията на страниците, но аз по никакъв начин не разбирам коя страница разглеждам в момента!

# 676

А ансамбълчетата от подписи и аватари изобщо няма да  ми липсват.Напротив  Stop

Ще ги имааа Twisted Evil
Ще направим много като Баба Яка и пак ще си ги има smile3534
Вместо да се радват някои, че ако не са красивите аватари и подписи да разкрасяват форума, съвсем скучен и безличен ще е!
Аз лично бих се преместила в друг форум, където да има някои от подфорумите на този, които ме интересуват. И без това разните бебешки и детски истории въобще не ме интересуват. Бих се преместила на по-уютно място, стига да можеше да се преместят и един куп други потребители, които са ми интересни и заради които също чета форума, а дори някои от дразнителите да отидат там, също ще е интересно Grinning

# 677
  • София
М, абе така е, ама си имах сантимент към момата, дето ми стоеше на аватар, някакси ще ми липсва.  Crossing Arms
Не сантимент, истинска любов е нашето. Mr. Green

# 678
  • Пловдив
Много по-просто щеше да бъде да ни попитат какво искаме, потребителите. Защото така беше в началото, форума се правеше за да бъде за нас. Дали искаме подфоруми, кои да бъдат, гласувахме за модератори. Това е което направи BG-Mamma сайта и форума, които са днес. Идеята, че мнението на потребителите се цени.

# 679
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Без номерация на страниците ще бъде тотален кошмар следенето на дълги теми.

# 680
Без номерация на страниците ще бъде тотален кошмар следенето на дълги теми.
Хъм! Това съм го пропуснала. Как така без номерация?

# 681
  • Sofia
Офф,мислех и аз да не пиша повече,че смисъл никакъв...,но имам едно питане:

Защо продължава да съществува тази тема?

Ясно е,че няма да ни обърнат внимание!
Да я закрият,тогава и да кажат:"Това е!Ако искате!"

Но...не им стиска да го направят директно,явно.

Когато няма шанс да се обърне внимание на исканията ми,аз лично предпочитам да ми се каже направо,а не завоалирано и тактично,с мазни обяснения колко мислят за мен!

Не желая повече,когато кажа:"Не ми е удобно!",някой да ми казва:"Много ще ти е удобно!"

НЕ!Няма да ми е много удобно!!!

# 682
  • София
Момичета, вчера и днес не съм влизала във форума, правих опити с тел, но зарежда много бавно Tired и не разбрах: има ли някой от потребителите, който е тествал новия вариант и има ли вече отзиви?

# 683
Питам най-сериозно, без да се заяждам - за какво ви е необходим броя на страниците? Розовото означение ново[/color][/b] отвежда в последното непрочетено мнение дори на теми, в които никога не сте писали и не следите с "Известия"? Естествено, ако сте логнати. За какво ви е да знаете, че точно на 16 страница, потребителка Х е казала нещо си?  Thinking

# 684
Питам най-сериозно, без да се заяждам - за какво ви е необходим броя на страниците? Розовото означение ново[/color][/b] отвежда в последното непрочетено мнение дори на теми, в които никога не сте писали и не следите с "Известия"? Естествено, ако сте логнати. За какво ви е да знаете, че точно на 16 страница, потребителка Х е казала нещо си?  Thinking

На мен ми е необходимо .
Защото мога да запомня , че точно на 16 стр. е написано нещо важно за мен . Peace

# 685
  • Ямбол
....
На мен ми е необходимо .
Защото мога да запомня , че точно на 16 стр. е написано нещо важно за мен . Peace
Пускаш го важното в търсачката и може би ще излезе.

# 686
  • Пловдив
....
На мен ми е необходимо .
Пускаш го важното в търсачката и може би ще излезе.

Може би Simple Smile

# 687
Защото имам поглед колко страници е "навъртяла" дадена тема и съответно да преценя дали въобще да почвам да я чета.
Защото, когато натисна "ново" и ме отведе в 20-те нови страници, които са се събрали за изчитане след последното ми влизане, аз изчитам първите шест, запомням до коя съм стигнала и след това мога да продължа оттам, а не да изгубя междинните 14, след които би ме отвело "ново" при следващото ми влизане.
Защото, докато ги чета, се сещам, че преди 4 страници видях нещо, което сега, в комбинация с друго, бих изкоментирала и мога бързо и лесно да върна там.

# 688
  • Ямбол
Освен това, Мамма каза, че страниците ще се запазят.
Защо мислите, че няма да ги има?

# 689
Освен това, Мамма каза, че страниците ще се запазят.
Защо мислите, че няма да ги има?

Дано . Peace

Общи условия

Активация на акаунт