Заглавна страница:
Като цяло ми харесва, въпреки че някои функции още не работят. Например – лентата Препоръчано най-отгоре. Виждам бутони, но не знам какво ще пише на тях в действителност.
Бързи връзки – удобно. Поне аз си падам по такава, спестяваща време, подредба.
Лентата с предложения горе в средата – интересно. Попаднах например на тема, за която не подозирах, че съществува, и се посмях от сърце с нея: "Бременна съм!" – Най-смешните реакции на близките". Има подфоруми, в които изобщо не влизам (по разбираеми причини) и явно изпускам много забавни теми.
Отдолу е лентата с бутоните "Всичко", "Активни теми", "Нови отговори", "Следени теми" – изглежда удобно и времеспестяващо, особено за хората, които следят много теми. За мен "Всичко" е по-заинтригуващата опция, поради споменатия вече факт, че не чета навсякъде, а така откривам нови, неподозирани теми. Списъкът е дълъг, всеки може да си намери нещо интересно според вкуса си.
Вдясно – Ново от всички форуми – също предлага опцията човек да открие нещо интересно извън темите и подфорумите, които следи. Има стрелка за "Още", която в момента не работи, предполагам, че ще предлага допълнително други интересни и полезни теми.
Забележка: Не видях възможност да се отиде в "Правилата", освен ако не излезе като "Нови отговори" или "Активни", или нещо друго. В менютата липсва, както и други подфоруми, предполагам, че ще бъдат добавени по-късно.
Вътре в темите:
Доста странно, но може би защото не съм свикнала. Все пак – известно центриране май няма да навреди.
Бързите функционални бутони вляво – много удобни, благодаря.
Дясната колона – с "Интересното днес", "Активни теми" и т.н. Не ми пречат, даже може би ще дават отново възможност човек да вдигне поглед от пъпа си и да открие, че форумът не се ограничава само в 2-3…-10-те теми, които следи.
Рекламата най-вдясно – струва ми се, че точно тя нарушава баланса визуално. Ясно е, че не може без реклами, все някой трябва да плаща удоволствието и възможността да се покажем на света колко сме хубави и умни, но дали не би могло да се намери друго, по-удачно място за нея? Отгоре или отдолу – без значение, просто да не измества центъра на тежестта?
Извод: Интересно, интуитивно, юзър френдли, има доста опции за по-удобно и бързо ориентиране и прескачане между темите и подфорумите, по-изчистен и опростен дизайн (поне за мен).
Но мисля, че имате още доста работа, пък и не виждам всички функции, които бяха анонсирани – групите, индивидуалните настройки и т.н. Ясно е, че не може всичко да стане бързо и наведнъж, остава да се въоръжим с търпение и да видим какви нови изненади сте ни приготвили. Определено е въпрос на време и малко практика, докато свикне човек. Само след минути, прекарани там, вече се чувствах много по-уютно и удобно.
За темите:
Мен специално не ме притеснява инфото, качено над поста, вместо в лява колона, нито малките аватари. Но комбинацията малък аватар – голям подпис ме дразни. Някак несъразмерни са, както и липсата на равновесие между ляво и дясно. Повече ме дразнят големите подписи, отколкото малките аватари, но пък от друга страна, има съфорумци, които си държат на размерите. Тук съм пас по принцип, но се чудя дали не може да се запази лявата колона с аватар и инфо за сметка на рекламния блок вдясно, който да се изтегли отгоре или отдолу? Мисля, че един такъв компромисен вариант би бил приемлив за всички.
Това са ми впечатленията на пръв поглед. Надявам се да не съм пропуснала нещо. Общата ми преценка е – харесва ми, стига да се изчистят дребните кусури. Като дърта консерва много си падам по новостите и удобностите, а като световнопризнат мързел – особено държа да си пестя времето и труда. А новото май ми обещава точно това.

Благодаря за възможността да тествам новата платформа. Надявам се да съумеете някак си да удовлетворите желанията ако не на всички, то поне на по-голямата част от потребителите, както и вашите цели. Успех!