Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 776
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 095
  • в сърцето на един мъж...
На мен не ми е ясно защо се иска фийдбак от потребители 2 дена преди рилийза на новата версия? Какво може да се поправи за тия 2 дена?

Защото е най-лесния начин на измиване на ръце и на замазване на положението. За да кажат - ето, ние попитахме...

# 1 096
На мен не ми е ясно защо се иска фийдбак от потребители 2 дена преди рилийза на новата версия? Какво може да се поправи за тия 2 дена?

Защото е най-лесния начин на измиване на ръце и на замазване на положението. За да кажат - ето, ние попитахме...

Като приказката: "Решено е, че ще ти се отсече главата, ама как искаш да стане - с един удар, с два удара, да си с лице към секирата или с тил към нея? Ето, питаме те, да не кажеш, че не сме те питали за мнението ти." Laughing

# 1 097
  • Монреал
Мда, и да се добави сол в раната се изпращат покани на "Избрани" потребители да тестват... вместо да се изпрати само на тези, които желаят. Останалите, неизбраните, или не са мрънкали достатъчно в темата, или не са достатъчно "известни" във форумските среди, или просто мнението им не се зачита.

# 1 098
  • София
.....
Иначе в някой магазин или доставчик на услуги сме много отворени и си търсим правата. Реално тук се изкарват пари от всяко кликване, влизане, лъщяща реклама.
Ние носим пари с натискания и преглеждания. И по тази логика те трябва да отвърнат със задоволяване на нашите предполитания и нужди.
.....

А, никой ли не намери начин да се блокират тези реклами т.е. възможно ли е изобщо? Питам, защото не съм виждала новата версия. И не става дума, че не искам да генерирам трафик, но не по този елементарен начин  Stop

# 1 099
  • София
Аз написах, че не искам.Не знам дали някой го е видял, но ако са-радвам се, че са ме уважили  hahaha Нямам желание да си убивам последните спокойни дни, часове Laughing

# 1 100
  • Монреал
И аз не искам, да не прозвучи че се натискам да тествам.... Тук има много тек компании, особено разработчици на компютърни игри, и постоянно се търсят хора - тестери, но това са платени позиции. Във форума съм за развлечение, отдих, отмора, търсене на информация и не на последно място - тук намерих приятели. Не бих си хабила времето да тествам, особено че оставам с впечатлението, че разговора е малко едностранен.

# 1 101
  • София
Моят приятел работи в хостинг компания(не е българска) имат и програмисти в отдела, той самият разбира що годе, но не съвсем. Но да кажем, че разбира поне от предпочитания на клиентите, на това, визуално кое е най-добре, кое дразни потребителите, кое е подходящо за окото.Учи Психология и непрекъснато чете литература на тема интернет и психология. В момента той прави 2 свои сайта и затова чете много на тази тема.
Та онзи ден ми гледаше през рамото, докато гледах скрийншотовете и общо взето коментарите му бяха нечленоразделни под формата на "Пфффффффффффф"  hahaha
Аз самата съм индианец в тази област, но знам, кое ми изглежда естетично и кое ми дразни мозъка  Naughty

# 1 102
  • В Космоса
Мда, и да се добави сол в раната се изпращат покани на "Избрани" потребители да тестват... вместо да се изпрати само на тези, които желаят. Останалите, неизбраните, или не са мрънкали достатъчно в темата, или не са достатъчно "известни" във форумските среди, или просто мнението им не се зачита.

Според мен тези мейли са разпратени съвсем безразборно. И аз имах, а не отговарям на ни една група по критерии, които би трябвало да бъдат облагодетелствани. Попадам и на други потребители с подобни на моя случай.

# 1 103
  • Варна
Не остана време до промяната! Confused
Така или иначе не съм тествала новата версия и тръпна в очакване. Предстои ми и да си сменя пощата тук с някоя от актуалните, (дано става лесно), но нека първо се гмурна в морето. Laughing

# 1 104
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз съм от хората, които не са тествали. Малко остана. Laughing

# 1 105
Ех, Тарилилей ме подсети как за малко не станах тестер на Фифа  Crazy

# 1 106
  • София
Принципно, когато търся информация за нещо, я намирам лесно (и не само аз, а всеки средно интелигентен потребител), така че не виждам смисъл да ни се натрапват реклами, препратки към БГДАММА или теми, които уж биха ми били интересни и т.н. Малко ми е обидно  Rolling Eyes

И аз не съм тествала  Peace

# 1 107
Защото е част от транзишън плана и някой някъде трябва да сложи едно х, демек изпълнено, не защото някой има намерение да взема под внимание каквото и да е.
Не си направих труда да разгледам в подробности, защото се удавих някъде на първото скролване, не можах да си поема дъх повече.
Ще видя утре как е. Не успея ли от първи път няма и да опитам втори.

# 1 108
За да блокирате рекламите проблем ли ви е да инсталирате това?  Rolling Eyes
Нито БГ дами виждам, нито нещо ми се натрапва. Нито една реклама не виждам и то не само тук, а навсякъде  Simple Smile

# 1 109
  • София
  За всички нетествали изненадата ще е пълна! Peace Успех момичета, аз поне имах време да се примиря с разни неща, но и вие за няколко дни ще се примирите! И аз очаквам с нетърпение, да видя взели ли са някоя препоръка предвид и дали има нещо променено!

Общи условия

Активация на акаунт