Дядо Коледа пристига в златна хубава шейна чак от Стара планина

• 31 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
При нас е нула. Усещало се -5.

# 31
тук е адското слънце ,апък кучешки студ  и вятър разбира се  Confused

# 32
  • София
Здравейте, момичета!
Благодарности за новата темичка   bouquet

При нас ли само днес беше топло?  newsm78

Честит Рожден ден на Дарил! Много и все положителни емоции и каквото ти е на сърцето, това да ти е в ръцете!   bouquet

# 33
  • Ispania
Какво направихте вие, аз докато погледна и предишната тема свьршихте, и нова запо4нахте Simple Smile .

Как вьрвят преговорите с БНД-тата , за подарьците на децата? При нас никак hahaha, просто преговори няма, защото нито вдига телефон, нито на сьобщения отговаря.Така е най-лесно.

# 34
Добро утро ! Flutter

И ние сме така , Валче ! Sunglasses
Но то си е традиция , не е нещо ново .
Просто освен издръжката , друго няма ! Mr. Green
Какви подаръци ?! Crossing Arms Crossing Arms

# 35
Добро утро ,днес за първи път закъснях за работа (от 3 години в тази фирма)  Crazy искаха да ме пращат на еднодневна командировка във Варна ,но аз ги пратих на майната им и отказах(при положение че не плащат командировъчни що да се убивам от път и да се върна посред нощите и утре пак да ставам рано ,няма смисъл )

# 36
Ние пък си имаме снежец.  Grinning

# 37
Онче, не върви любовта... аз се отказвам. Не е моя човек, макар че началото беше много силно. Сега  се чудя как да прекратя всичко. И то точно преди празниците е кофти... но ще видим.
Подаръците тази година са ми гола вода... ама те и децата не се знаят какво искат, пари искат, да си събират за скъпи телефони. Та сигурно ще им купя нови халатчета за баня и ще им дам парички. А и като цяло гледам да не наблягам толкова на подаръците, колкото да си изкараме хубаво заедно в почивните дни, да приготвим заедно сладки, да погледаме коледни филми, да почетем от Библията и да поговорим за това какво се е случило преди хиляди години на този ден и какво празнуваме. Нямам търпение да мине и другата седмица.

# 38
и моите подаръци са така Катче ,и аз като теб гледам да е весело и ползотворно прекарването на празниците  от сега знаем какви сладки ще правим с дребната  Grinning

# 39
Мери , как командировка на твои разноски ? Crazy

Кат , по-добре в началото да стане ясно , няма смисъл от усложняване на отношенията !
Нова година - Нов късмет !  bouquet

# 40
ами така зареждат ни служебния бус с гориво и до там ,не ни дават нито стотинка повече нито за ядене нито за нищо , за кво да минавам тези километри за 1 ден отиване и връщане , ходила съм така няколко пъти ,само умората ти остава ай сиктир .........

# 41
Здравейте  Hug Гледам някои на коледни подаръци се надявате Rolling Eyes Аз ви обещавам ако си получа издръжката до Коледа да я изпием заедно hahaha hahaha hahaha И аз не се ядосвам, а мисля за коледните сладки, за Дядо Коледа и за коледния дух изобщо Hug

# 42
Нашият БНД е превел издръжката учудващо рано . Mr. Green

# 43
Нашият БНД е превел издръжката учудващо рано . Mr. Green
Честито!

# 44
А нашият няма намерение да плаща и за Коледа ще му изпратим поздравителен адрес Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт