пазаруване от watchshop.com

• 2 671
  • 6
  •   1
Отговори
  • Разград
Здравейте,
Някой пускал ли е поръчка от този сайт? Виждам изгодни предложения, а и доставката е безплатна.
Моля за някакви отзиви  Hug

# 1
  • Разград
Днес поръчах ето този часовник:
http://www.watchshop.com/mens-casio-wave-ceptor-alarm-chronograp … es-p99930286.html
За сравнение ето цена на същия часовник от български сайт:
http://casioshop.bg/WV-58DE-1A

Доставката до България е безплатна.
Платих през paypal, но има налична опция за плащане с дебитна карта.
Пратките пътуват с Royal mail.
При приключване на поръчката ми написаха, че доставката ще се извърши до 2-5 работни дни, макар че в сайта са посочени 2-10 дни.
Когато получа пратката - ще напиша отзиви.

# 2
Аз съм пазарувала много от този сайт, сигурно имам 10тина поръчки, но последната беше миналата година. Тогава все още доставката беше 5 лири, идваха за 3 работни дни. Всичко е точно, аз съм много доволна и от обслужването, и от поръчките.

Помня, че даваха отстъпки при всяка поръчка, за следваща - дадоха ли ти?
Също помня, че имаше тракинг номер, с който можеш да проследиш като влезе в Бълтария пакета Peace

# 3
  • Разград
Да, има и тракинг номер. За отстъпка ми пратиха линк, в който мога да попълня 5 имейла на приятели и те ще получат ваучер за отстъпка от 5 паунда. Ваучер за същата сума  ще ми пратят и на мен по мейла.

# 4
  • София
И аз си търся часовник и стигнах до този сайт. Ако някои знае и други сайтове за изгоден пазар на часовници, може да сподели.
mypearl, ако не си избрала 5те мейли до кого да са, бих се включила  Mr. Green 

# 5
  • Разград
ragazza, писах ти на лични.
Имам място за още 2 мейла, ако има желаещи - да ми пишат.

# 6
  • Разград
Днес получих часовника, прилежно опакован в малко кашонче. Роял мейл работят с Интерлогистика и всъщност те ми доставиха пратката. Самият часовник си е в отделна кутия на бранда със съответните сертификати, гаранционна карта и книжка за потребителя.
Обещавам малко по-късно да снимам и да кача снимки. Много съм доволна и ще пазарувам отново от сайта.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 19:29 от mypearl

Общи условия

Активация на акаунт