хомеопатия ларингит

• 2 792
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имам регистрация,но никога не съм се включвала.Търся класически хомеопат в София,който да помогне на тригодишния ми син,който прави ужасни ларингити.Темата е много експлоатирана и трудно се ориентирам.Имам известен опит с център Хирон,но съм със смесени чувства.Там се водят клинични хомеопати,каквото и да значи това.Налучквахме едни топчета постоянно и се изтощих.Сега сме на традиционна медицина.
Благодаря!

# 1
Аз съм посещавала различни хомеопати през годините с променлив успех.
От личния си опит с чисто сърце мога да препоръчам само две жени.
Едната е Цветанка Стефанова:
http://www.homeopatia.vlez.bg/?showpage=62152

Другата е Милена Йотова:
тел. 028512492
моб. 0898212127

Йотова е английска школа, Стефанова е френска, но и при двете ми харесва, че ползват всякакви
други алтернативни методи, а и не се срамуват да ползват методите и на другата  школа ако преценят , че в даден момент са по-полезни за пациента.
С ларингит нямам опит при тях, но Йотова ми оправи едно много неприятно кожно заболяване ( алергия) преди години, където лекарите ме тъпкаха с химия с години без успех.Стефанова помогна много на братовчедка ми за един гинекологичен рецидив където лекарите традиционалисти се издъниха тотално, направиха и невероятно течение от антибиотиците с които я тъпкаха и накрая започнаха да и предлагат хирургическа намеса.

# 2
И аз съм била при д-р Стефанова, мога да потвърдя, че е чудесен човек и изключителен специалист!
Чак от Пловдив идваме специално за нея, много ни помага . Само дето има кабинет на едно безумно място - Биц Изот !С градски транспорт се ходи трудно, а ако отидеш с кола си е цяло чудо да намериш къде да спреш от хилядите работещи там .

# 3
  • София
Хомеовокс за пресипнал глас вземали ли сте?
Или Хомеожен?Или Фитолор?

Общи условия

Активация на акаунт