Аватарна тема 45 - Прозорец

• 20 576
  • 712
  •   1
Отговори
# 45
  • КиТ
Отговора на Мама:
Цитат
По отношение на полето за тема, най-сериозното стеснение идва от факта, че е премахната колоната, в която сега е аватарът, като аватарите са намалени като размер и поместени над текста на съобщенията.
Подписи също ще има, но всеки потребител и сега има възможност да зададе да не вижда подписите. Тази функция ще бъде запазена.

ЧЕСТИТО !

# 46
Ууу! Гадост!  ooooh! Crossing Arms Никак не съм съгласна. Искам си стария облик, старите правила, старите размери. Това е супер тъпо. Половин бг-мама идва при нас за подписи и аватари.

Честито, Ерин! Безспорния ми фаворит!

Кучета.

# 47
  • В Космоса
БУНТ! Twisted Evil

# 48
# 49
  • гр. София
СТАЧКА!!!!! ИСКАМЕ СИ АВАТАРИТЕ И ПОДПИСИТЕ!  Crossing Arms

# 50
  • В Космоса
Отговора на Мама:
Цитат
По отношение на полето за тема, най-сериозното стеснение идва от факта, че е премахната колоната, в която сега е аватарът, като аватарите са намалени като размер и поместени над текста на съобщенията.
Подписи също ще има, но всеки потребител и сега има възможност да зададе да не вижда подписите. Тази функция ще бъде запазена.

ЧЕСТИТО !

Плами, къде го четеш този отговор? Гледам в темата за въпроси и отговори не е отговорено на Лаленцето. newsm78

# 51
# 52
  • В Космоса
Мерси, Фусте! Hug

Да питаме с колко ще намалят размерите... Sad

# 53
Сигурно като в руските сайтове 100*100 Tired

# 54
Що за глупост.....Че това си е жива дискриминация към нас....Ако намалят аватарите ще е най-добре да носим само подписи,то това 100/100 си е подигравка Crossing Arms

# 55
  • в огледалото на живота
Пелене,неделя мина....аз чакам отговор за червено или не... Crossing Arms

А за ника нали също питаше,днес щях да те подсещам да ме питаш пак  hahaha Joy

Червено или не значи: Понеже Фелипе Маса моя любим Ф1 пилот,както повечето знаят  Crazy беше във Ферари,но сега се измести в друг тим,следователно,вече няма да е с червен болид и се пита в задачата,дали ще продължавам да поддържам Ферари /+ него/или ще насоча внимание само към него  Thinking Joy

Благодаря за отговора.... Laughing
Агитката за любимия Фелипе оставам на твое усмотрение... Crazy
За ника е ясно,но не пречи да си се обръщам пак с Плами,нали... Heart Eyes

Тотално съм обидена с промените относно форумските ни дрешки... Crossing Arms
Но кой ли ме отразява.......

# 56
Благодаря ви още веднъж, момичета! Hug
Мисля новата задача да е "ПРОЗОРЕЦ", ако ви е останало настроение за игра... Simple Smile

# 57
  • В Космоса
То въпросът е дали ще можем да я проведем както обикновено. Питах за размерите, да видим....

# 58
Е, най-вероятно сайта ще го затворят през нощта и после ще се "бъгне".

# 59
  bouquet

Честито Ерин!

Общи условия

Активация на акаунт