Аватарна тема 45 - Прозорец

• 21 065
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, не можах да се включа в играта, а така ми се искаше...  ooooh! Прекрасни сте всички, затова да не пропусна и гласуването.  Hug

5 т. - Erin_niki  Heart Eyes
4 т. - Мимми
3 т. - Баба Яка
2 т. - devi4ca
1 т. - Merelenda

Приз за violetka

# 526
Аз си измислих една комбинация по темата за децата ,но искам да сложа текст до подписа и затова искам вашата помощ за шрифтове и как се слага за да е отстрани до подписа,а ако има желаещи мога да дам подписа и текста и да ми го спретнете  Crazy

# 527
Момичета, дано да не съм обидила някоя със надписа на снимката.
~Artemis~   Hug,  може би ще помисля за друга комбинация, а текста нещо не ми харесва как стои на снимка, ще помагате как да го направим нали.
Нека не се отказваме от тази идея. Имам 1 приятелка и 1 братовчедка, които също се борят да имат свои дечица и искам да подкрепя и тях и всички които имат нужда

# 528
  • гр. София
Къде са тези предложения? Аз не ги виждам.  newsm78

# 529
1. Ерин Ники - 5 т.
2. Лока - 4 т.
3. Ирайн - 3 т.
4. Девичка и Моли88 - 2 т.
5. КАТИ - 1 т.

Най-доборо цветово съчетание - Зеленоочка и Синя Слива

# 530
Аз също мога да помагам за общ пост и броене. Още 2 дни работа newsm68

# 531
Баба яка ,няма обидени разбира се  Hug ,като комбинация си ми хареса  Peace просто си казах мнението ,аз лично след толкова чакане не се надявам на чудеса  Sad

Шоко какви предложения търсиш не разбрах Rolling Eyes

И на мен няма ли да ми помогне  Praynig Praynig за моята комбинация ,аз си я харесвам  или поне е това което имах предвид за момента след още търсене може да измисля и друго не знам  Mr. Green

# 532
  • гр. София
Ами за тези общите с бебетата.  newsm78

# 533
~Artemis~    Hug, не знаех, извинявай, пожелавам ти успех и на теб и на другите борещи се момичета. В една от темите където пиша сега януари чакаме близначки на една борбена мама. Дано скоро и вие да се похвалите с успех

Shokoladche няма още общи със бебета, просто аз пуснах една комбинация да се допитам до момичетата  Hug

Мисля си че може би първо трябва да измислим текста за тези комбинации, така всяка ще може да го добави към предложението си.

# 534
  • гр. София
Явно съм се заблудила от толкоз взиране в реклами.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 535
Шоко няма предложения ,просто Баба Яка се представи с една комбинация на предната страничка и поиска съвет дали е подходяща и как изглежда това е  Peace

п.п отговориха ти  Peace

Баба Яка  Hug

и пак да се редактирам  Wink

ами аз си имам текст ,но пасва за мойта си картинка (комбинация) Peace

Но може и да нямаме един текст за всички ,а просто темата да е еднаква  Peace

# 536

Мисля си че може би първо трябва да измислим текста за тези комбинации, така всяка ще може да го добави към предложението си.

Две малки ръкавички
на простора
ще слагам зимата...
Ще ти притоплям мляко
посред нощ...
и щом заспиш
над детското креватче
ще бдя загрижена,
заслушана във равното ти дишане,
притихнала, обичаща...

Мечтая те!
Ще дойдеш ли?
За да е истина...

Автор: Ралица Кочева - Momo

# 537
  • гр. София
Много е хубаво.
Как мога да си го сложа при картинките?  newsm78

# 538
  • В Космоса
Направо да се дават предложения от всеки комбинация + текст. Избираме с гласуване и готово. Peace

Може да има всъщност и опция комбинация едикоя си, но текс едикой си... Просто и за текста да има избор и да се гласува.

# 539

Мечтая те!
Ще дойдеш ли?
За да е истина...
Края много ми харесва, аз ще си сложа това ако може.

Общи условия

Активация на акаунт